Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να το βγάλει και μετά από update. Ουσιαστικά σε προτρέπει να μπεις τουλάχιστον μία φορά online για να ενεργοποιήσεις το παιχνίδι. Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ενεργοποιήσεων που μπορεί να γίνει ανά μέρα (ή βδομάδα).

Κάνε αυτό που λέει ο dakangr, λογικά δεν θα έχεις θέμα.

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν δεν το αγοραζα 3 εως 5 ευρω, θα ηταν ενας καλος λογος να σταματησω να ασχολουμαι με τα ποδοσφαιρακια !

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με ενα χρονο ειναι ακομα ψαρακας; :P

Σε σχεση με μας που κλεινουμε τριετια, τα βλεπω τα λεπια πως πεφτουν...

• Like 2
Δημοσ.

Count me in bitches

Με τους περσινους λογαριασμους θα εχουμε και σκοντο 25%

Δηλώνω συμμετοχή και εγώ, εκτός και αν χρειάζεται νέο λογαριασμό στο steam.

Κυριοι, εδω ειναι σαν το στρατο. Προτεραιότητα έχουν οι παλιοι...  :-D :-D :-D

Φυσικά από την ετήσια γιορτή της πατάτας του Football Manager δεν θα μπορούσε να λείπει ο γεροΖέππος, που αν και έχει φάει τους πάγκους με το κουτάλι τόσα χρόνια, προκοπή δεν είδε.

Δυστυχώς (όπως και πέρσι) δεν μπορούμε να πάρουμε την εν λόγω έκπτωση για ένα απλό λόγο: δεν γίνεται να αγοράσουμε το νέο παιχνίδι για τον ίδιο (βλ. περσινό) λογαριασμό Steam, γιατί τότε αναγκαστικά θα χάσουν την πρόσβαση στο FM2017 όσοι δεν θέλουν να συμμετάσχουν στο φετινό συνεταιρισμό (το password αναγκαστικά θα αλλάξει για ευνόητους λόγους). Το ίδιο ακριβώς έγινε και πέρσι. Έτσι όπως λειτουργεί ο συνεταιρισμός αναγκαστικά κάθε αγορά FM θα συνδέεται και με καινούριο λογαριασμό Steam, ώστε όσοι έχουν πληρώσει για τίτλους παλιότερων ετών να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε αυτούς. Νομίζω είναι δίκαιο. Επιπλέον η λογική αυτή έχει ήδη αναφερθεί στον όρο #9 του αρχικού post της συζήτησης.

Όπως είχα πει και παλιότερα, φέτος για διάφορους λόγους δεν προτίθεμαι να αναλάβω επιχείρημα με μέγεθος ανάλογο του περσινού, δηλαδή δύο γκρουπ των... πολλών ατόμων (γνωρίζετε πόσα). Αν και δεν πιστεύω να πολυπαίξω το παιχνίδι (με το FM2017 ζήτημα να ασχολήθηκα 10 ώρες), μπορώ αν θέλετε για ιστορικούς λόγους να οργανώσω ένα μικρό γκρουπ των 5-6 ατόμων (εμού συμπεριλαμβανομένου), με σαφή προτεραιότητα σε όσους είναι στην ομάδα μου εδώ και δύο χρόνια. Με βάση τα κιτάπια μου, αυτοί είναι οι εξής:

mclein
doctor444
shooterg
dakangr
petritis31

Με (αναγκαστικούς) επιλαχόντες τους teo182 και andreasosfp που συμμετείχαν μεν στο FM2016, όμως πέρσι ήταν στο δεύτερο γκρουπ. Αν δεν δημιουργηθεί δεύτερο γκρουπ (που το αποκλείω), τότε θα κοιτάξω να επεκτείνω τη συμμετοχή στα 10 μέλη όπως και πέρσι. Διαφορετικά θα πρέπει να βγουν μπροστά κι άλλοι οργανωτές. Οι όροι είναι οι γνωστοί και αν κρίνω από τα σχόλιά σας το νερό έχει μπει για τα καλά στο αυλάκι, καλού κακού όμως θα δημιουργήσω και ένα νέο νήμα στο insomnia.

Επίσης φέτος προτείνω όλες οι συνεννοήσεις να γίνουν μέσω PM εδώ αλλά κυρίως μέσω ομαδικού chat στο Slack (θα φτιάξω το σχετικό domain/room και θα στείλω προσκλήσεις), ώστε να διατηρήσουμε στο ελάχιστο τα δημόσια μηνύματα στο insomnia. Το ίδιο domain (πιθανώς σε διαφορετικό room) θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και από τα υπόλοιπα γκρουπ, οπότε θα ενημερώσω τους υπόλοιπους πιθανούς οργανωτές. Τέλος θα θεωρήσω ότι δεν μας πολυενδιαφέρει η beta έκδοση και το early access, οπότε αυτή που πουλάει τώρα το instant gaming στα 34 περίπου ευρώ, θα μας βγει λιγότερο από 6 ευρώ έκαστος για μια ομάδα 6 ατόμων.

Να υπενθυμίσω ότι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε πέρσι (εκτός του ότι έπρεπε να "κυνηγάω" ένα... λόχο μέλη για να καταβάλουν τη συμμετοχή τους), ήταν ο περιορισμός ενεργοποιήσεων του παιχνιδιού λόγω Denuvo. Οι οποίες δεν είναι απαραίτητες μόνο με την πρώτη έναρξη του FM, αλλά και μετά από κάθε update. Φαίνεται ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν πάνω από 5-6 ενεργοποιήσεις μέσα σε διάστημα 1-2 ημερών, οπότε με ρέγουλο. Ένας ακόμα λόγος να έχουμε πολλά γκρουπ με περιορισμένο αριθμό μελών το καθένα.
  • Like 5
Δημοσ.

Ορίστε και το σχετικό νήμα.

Το group chat είναι έτοιμο, όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε μου PM με κάποιο email σας για να πάρετε πρόσκληση.

Εγω μπορω να δηλωσω?, (παλιος στο φορουμ) νεος στο συνεταιρισμο σας .

Βεβαίως. Καλύτερα όμως να συζητηθούν όλα σε πριβέ group chat (βλ. παραπάνω) για να δούμε πόσοι ενδιαφερόμενοι θα υπάρξουν και αντίστοιχα πόσοι οργανωτές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...