Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα σαλτάρω!

Κατά Χριστούγεννα μεριά λέω να αντικαταστήσω το γέρικο μου Note 2 με το διαμάντι που λέγεται S7 Edge. Ωστόσο (και εδώ κολλάει το "σαλτάρισμα") ΟΣΟ και αν έχω ψάξει από reddit/fora κλπ ΔΕΝ έχω εντοπίσει αξιόπιστο συνδυασμό προαστασίας για κάποιον λίγο goofy όπως εγώ.

Tempered glass έχω ακούσει καλά (σχετικά) λόγια μόνο για της GPEL

Θήκη καλή με το GPEL ΔΕΝ έχω βρει. Ξέρετε μήπως κάποια;

Μετά λέω ας πάρω μεμβράνη. Και πάλι χάος. Άλλες βγαίνουν, άλλες rainbow effect κλπ κλπ. Ξέρετε ποια είναι η καλύτερη; Δε με ενδιαφέρει κόστος. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να τη βρώ από Ευρώπη (πχ η IQ Shield μόνο από Αμερική..)

Και πάμε και στη θήκη. Πίστευα πως η Unicorn Beetle PRO ήταν η καλύτερη για μένα. Έλα όμως που θα έχω και vr και το σχεδόν καθημερινό βάλε βγάλε θα είναι μανίκι; Να πάω σε UAG (μου αρέσει το Cobalt blue btw); Σε Spigen; Καμία καλή θήκη που να μπαινοβγαίνει εύκολα;

Κατανοώ πως ζητάω πολλά, ωστόσο λόγω σκ@τ@ οικονομικών τέτοιο άνοιγμα μπορώ να κάνω κάθε 4-5 χρόνια οπότε είναι κρίμα να χαλάσω τέτοιο διαμάντι, χωρίς να μπορώ να το χαρώ...

Δημοσ.

Φίλε μου αν είναι να το πάρεις και να το κάνεις αστακό τόσο ωραίο κινητό καλύτερα αστο!

Να βάλεις 4-5 προστασίες διαφορετικές γιατί; Μπάλα με το κινητό θα παίζεις;

Πάρε μία απλή θήκη για περιμετρικά να το προστατεύει και πρόσεχε το λίγο και θα είσαι οκ ;)

Γ αυτό βάζουν gorilla glass κτλπ δεν παθαίνει κάτι...

Κ κάτι ακόμα

Tembered glass σε edge κινητό ούτε στον εχθρό σου...πανδυσκολα θα βρεις να κατσει σωστά κάποιο πάνω.ολα έχουν θεμα λόγω κυρτότητας της οθόνης..

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου αν είναι να το πάρεις και να το κάνεις αστακό τόσο ωραίο κινητό καλύτερα αστο!

Να βάλεις 4-5 προστασίες διαφορετικές γιατί; Μπάλα με το κινητό θα παίζεις;

Πάρε μία απλή θήκη για περιμετρικά να το προστατεύει και πρόσεχε το λίγο και θα είσαι οκ ;)

Γ αυτό βάζουν gorilla glass κτλπ δεν παθαίνει κάτι...

Κ κάτι ακόμα

Tembered glass σε edge κινητό ούτε στον εχθρό σου...πανδυσκολα θα βρεις να κατσει σωστά κάποιο πάνω.ολα έχουν θεμα λόγω κυρτότητας της οθόνης..

Εσύ να το προσέχεις οκ αλλά δν είναι πάντα εφικτό αυτό παίζουν ρόλο κ οι "εξωτερικοί" παράγοντες!

Πόσες φορές μ έχει ρίξει φίλος μ κινητό ή σκονταψα κ μ έπεσε ή κάποιος με χτύπησε κ μ έφυγε από το χέρι!!

Όσο και να προσέχεις εγώ πιστεύω οτι ή θήκη και προστασία οθόνης είναι must have κ το 2ο όχι για να μην γρατδιυνιστει σιγά το πράγμα γρατσουνκα είναι αλλά να μην πέσει κ σπάσει..

Λοιπόν τσεκαρε evolutive labs το rhino shield bumper και την προστασία οθόνης τους πραγματικά δν μπορώ να πιστεψω αυτά που βλέπω στο YouTube σε reviews προσωπικά πήρα κ εγώ το bumper για το νεξους 6Ρ στην οθόνη εω γυαλακι αλλά δν μ έχει έρθει ακόμα.. μόλις παραλαβω θα σου πω!

Αν όντως κανει αυτά που λέει κ αυτά που δείχνουν στα βίντεο πραγματικά αξίζει κάθε κάθε ευρώ!

Δημοσ.

Καλά ναι αυτό με τους "εξωτερικούς παράγοντες" έχεις δίκιο

Καταλάθος μπορεί να γίνει κανένα ατύχημα ή να το προσέχεις και να σ ρίξει κάτι ο άλλος πάνω.

Δημοσ.

Στους εξωτερικούς παράγοντες προσθέστε 2 μπόμπιρες καθώς και 2 ώρες σε ΜΜΜ (μετρό,τρόλλει,ηλεκτρικός κλπ) και θα καταλάβαιτε γιατί θέλω προστασία!!  :-)  :-)  :-)

Ψάχνοντας στο Amazon βρήκα αυτή  με μπόλικες κριτικές (350+) και μάλιστα εξαιρετικά θετικές!

Την έχει κανείς;

Εσύ να το προσέχεις οκ αλλά δν είναι πάντα εφικτό αυτό παίζουν ρόλο κ οι "εξωτερικοί" παράγοντες!
Πόσες φορές μ έχει ρίξει φίλος μ κινητό ή σκονταψα κ μ έπεσε ή κάποιος με χτύπησε κ μ έφυγε από το χέρι!!
Όσο και να προσέχεις εγώ πιστεύω οτι ή θήκη και προστασία οθόνης είναι must have κ το 2ο όχι για να μην γρατδιυνιστει σιγά το πράγμα γρατσουνκα είναι αλλά να μην πέσει κ σπάσει..

Λοιπόν τσεκαρε evolutive labs το rhino shield bumper και την προστασία οθόνης τους πραγματικά δν μπορώ να πιστεψω αυτά που βλέπω στο YouTube σε reviews προσωπικά πήρα κ εγώ το bumper για το νεξους 6Ρ στην οθόνη εω γυαλακι αλλά δν μ έχει έρθει ακόμα.. μόλις παραλαβω θα σου πω!
Αν όντως κανει αυτά που λέει κ αυτά που δείχνουν στα βίντεο πραγματικά αξίζει κάθε κάθε ευρώ!

Παρότι ενδιαφέρουσα θήκη ΔΕΝ έχει για το S7 Edge.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το μονο τζαμακι που εκατσε καλα χωρις προβλημα σε αποκριση και χρωματα στο κινητο ειναι ενα που φερνει ο κοτσοβολος της Celly , δυστηχως το κακο με τα τζαμακια στα edge ειναι οτι κολλανε περιμερτρικα και ειναι αρκετα ευκολο να ξεκολλησουν ακομα με με θηκες τυπου gel/σιλικονης το ιδιο βεβαια σε αρκετα μεγαλυτερο βαθμο γινεται και στης ζελατινες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6927359#post6927359

Ριξε μια ματια εδω εχει αρκετες προτασεις για θηκες και προστασια οθονης

Δημοσ.

Το μονο τζαμακι που εκατσε καλα χωρις προβλημα σε αποκριση και χρωματα στο κινητο ειναι ενα που φερνει ο κοτσοβολος της Celly , δυστηχως το κακο με τα τζαμακια στα edge ειναι οτι κολλανε περιμερτρικα και ειναι αρκετα ευκολο να ξεκολλησουν ακομα με με θηκες τυπου gel/σιλικονης το ιδιο βεβαια σε αρκετα μεγαλυτερο βαθμο γινεται και στης ζελατινες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6927359#post6927359

Ριξε μια ματια εδω εχει αρκετες προτασεις για θηκες και προστασια οθονης

Και κει έχω ποστάρει  :-D  :-D

Γενικά πάντως καταλαβαίνω πως είναι μονόδρομος μια ΚΑΛΗ θήκη για back και κάθε τρείς και λίγο αλλαγή μεμβράνης.

Οπότε αλλάζοντας πλέον το ζητούμενο του τοπικ αλλάζει σε "Ποιά είναι η καλύτερη και case friendly μεμβράνη για το S7 Edge ο-ε-ο;"

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει για το S7 τη συγκεκριμένη http://www.zagg.com/eu/en_eu/shop-by-device/galaxy-s7-accessories . Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι έχει lifetime warranty (επιστρέφεις το σπασμένο και σου στέλνουν καινούργιο χρεώνοντας μόνο τα έξοδα αποστολής). 

Από ότι βλέπω έχει και για το S7 Edge. Αξίζει να την κοιτάξεις σαν επιλογή. 

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει για το S7 τη συγκεκριμένη http://www.zagg.com/eu/en_eu/shop-by-device/galaxy-s7-accessories . Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι έχει lifetime warranty (επιστρέφεις το σπασμένο και σου στέλνουν καινούργιο χρεώνοντας μόνο τα έξοδα αποστολής).

Από ότι βλέπω έχει και για το S7 Edge. Αξίζει να την κοιτάξεις σαν επιλογή.

Όσοι δοκίμασα την full cover που πιάνει και της edge μεριές λένε τα χειρότερα, έχω δοκιμάσει 4ή5 τζάκια καλύτερα έκατσε μόνο το celly και είχε καλή απόκριση αλλά ακόμα και η nillkin nature αν δεν την βάλεις προσεκτικά το σηκώνει έχει ελάχιστη κόλλα περιμετρικά (όπως όλες για αυτό και επειδή μάλλον δεν κολλάει σε όλη την επιφάνεια της οθόνης χαλάει τόσο πολύ η απόκριση
  • Moderators
Δημοσ.

Κριμα για το s7 edge που ειναι κοσμημα να μπει σε τετοια θηκη.

Κρίμα είναι αλλά ανάλογα την δουλειά που κάνει ο καθένας καμία φορά ίσως είναι απαραίτητο

Εγώ έχω άλλη θήκη για την δουλεια (μια φλιπ της celly που βρήκα σε Γερμανό) άλλη για όταν βγαίνω ή είμαι σπίτι

Δημοσ.

Κρίμα είναι αλλά ανάλογα την δουλειά που κάνει ο καθένας καμία φορά ίσως είναι απαραίτητο

Εγώ έχω άλλη θήκη για την δουλεια (μια φλιπ της celly που βρήκα σε Γερμανό) άλλη για όταν βγαίνω ή είμαι σπίτι

Με μια απλη θηκη και ενα γυαλι για την οθονη δεν νομιζω να εχει προβλημα.Δεν χρειαζεται να παρει αυτην την "τσαντα"
  • Moderators
Δημοσ.

Με μια απλη θηκη και ενα γυαλι για την οθονη δεν νομιζω να εχει προβλημα.Δεν χρειαζεται να παρει αυτην την "τσαντα"

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω τα τζάμια ξεκολλανε για πλάκα +τα περισσότερα 1ον είναι πλαστικά (για το s7 edge) όχι καθαρό tempered glass με αποτέλεσμα η αφή του κινητού να είναι τόσο χάλια που να μην μπορείς να δουλέψεις το κινητό
Δημοσ.

Δεν κοιτάς κανένα άλλο κινητό λέω εγώ, μη δεις τίποτα πυροτεχνήματα Χριστουγεννιάτικα;; Δε μας τα λέει καλά η Samsung τελευταία...  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...