lipdimm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 καλησπέρα παιδιά σε όλους.έχω μερικά video που έχω κάνει εγγραφή μέσω κάμερας και θέλω να κόψω μερικά video σε σημεία που δεν θέλω να τα έχω.όμως θέλω να μην αλλάξει η ανάλυση η η μορφή του video,απλά να κρατήσω τα σημεία που θέλω.βρήκα μερικά προγράμματα αλλά δυστυχώς αλλάζουν και μορφή και ανάλυση.ένα που βρήκα που κόβει και κρατάει στάνταρ(same as original video) είναι το : Allok Video Joiner.όμως αυτό σε αλλά χρόνο βάζω να ξεκινάει και να σταματάει το video και σε άλλους χρόνους κάνει αυτό.γνωρίζετε κάποιο άλλο μήπως εσείς να μου προτείνεται? σας ευχαριστώ πολύ.
lefteris03 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-Video-Dub.htm
lipdimm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 πως λεγετε το προγραμμα φιλε μου? γιατι το link που εβαλες βγαζει error.
lipdimm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 μαλον λες το : Free Video Editor αλλα για original format θελει πληρωμη.
micos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Avidemux, free. Και οδηγός στο παρακάτω λινκ. Κόψιμο-ράψιμο αρχείων video με το Avidemux. Βασικά επιλέγεις τα σημεία με το A και Β και διαγράφεις με το DELETE. Στο output βάζεις την ίδια μορφή με το αρχικό. Η μόνη ιδιοτροπία για το κόψιμο είναι να επιλέξεις i-frame για μαρκάρισμα (δες στον οδηγό στο 5). Αν δεν επιλέξεις i-frame θα σε προειδοποιήσει το πρόγραμμα και θα κόψει στο κοντινότερο i-frame.
lipdimm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 εγινε παιδια. με το προγραμμα που ειπε ο φιλος micos000 βλεπω γινετε δουλεια. σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και της απαντησης.
micos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Γίνεται και το δουλεύω πάρα πολύ για βίντεο. Όπως είπα όμως, αν θέλεις ακρίβεια frame στο κόψιμο θα πας αναγκαστικά σε επανακωδικοποίηση (που σημαίνει απώλεια ποιότητας και χρόνου). Αν βολεύεσαι και "στο περίπου" είναι τέλειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα