Retromaniac Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Σε αυτό το θέμα θα παρουσιάζουμε τα applications & games που ανεβάζουμε οι Έλληνες developers για windows store, είτε είναι για mobile, είτε για windows, είτε xbox, είτε για όλα. Επίσης θα παρουσιάζουμε και αλλαγές για την εφαρμογή μας, όταν ανεβάζουμε μία νέα έκδοση. Και ξεκινάω παρουσιάζοντας την δική μου εφαρμογή, που θα βγει σε public release την Δευτέρα, και είναι μία εφαρμογή για windows 10 mobile. Η εφαρμογή λέγεται Phone Pins και, όπως φανερώνει το όνομά της, αυτό που κάνει είναι να μπορείς να δημιουργείς custom tiles στην start screen τα οποία αντιστοιχούν σε κάποιον τηλεφωνικό νούμερο έτσι ώστε να είναι δυνατή η απευθείας κλήση ενός τηλεφώνου που χρησιμοποιούμε συχνά χωρίς κόπο. Με το customization που επιτρέπει η εφαρμογή μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά themes ώστε να μπορείτε εύκολα να ξεχωρίζεται επαφές της δουλειάς, φίλων και οικογένειας αλλά και για να διαλέγετε τις πληροφορίες που εσείς θέλετε να δείχνουν τα tiles. Σε μελλοντικές εκδόσεις θα μπουν και wide tiles τα οποία θα δείχνουν το call history για το συγκεκριμένο τηλ, με χαμένες κλήσεις κτλ. Η εφαρμογή βρίσκεται εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/phone-pins/9nblggh4w4kp αλλά θα μπορείτε να την κατεβάσετε από Δευτέρα. 10
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραίος, θα το δοκιμάσω την δευτέρα. Σαν πρόταση ίσως θα βοηθούσε να έβαζες μόλις ανεβάσεις την επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής και ένα δεύτερο screenshot στην περιγραφή της εφαρμογής στο store που να δείχνει πως φαίνονται τα tiles στην homescreen.
Retromaniac Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι μέσα στο σαββατοκύριακο θα φτιάξω την παρουσίαση της εφαρμογής στο store. Την δευτέρα θα βγει με περισσότερα και καλύτερα screenshots. Ξέχασα να πω ότι η εφαρμογή είναι free αλλά με περιορισμούς και διαφημίσεις. Με 1,99 ξεκλειδώνεις τα πάντα. Η τιμή μπορεί να είναι υψηλή, αλλά ο μόνος λόγος που το έχω βάλει εκεί είναι για να κάνω promotions με χαμηλότερη, όπως κάνουν όλοι άλλωστε. Αλλιώς δεν πουλάς
teo20net Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Retro σήμερα που δοκιμάζω να κάνω pin κάποιο τηλέφωνο, την ώρα που το κλικάρω, μου κλείνει η εφαρμογή και δεν υπάρχει pinned η επαφή που διάλεξα στην Έναρξη. Πρώτη φορά μου κάνει κάτι τέτοιο. Edit: Fixed. Μετά το τελευταίο update ήθελε να δημιουργήσω νέο προφίλ μιας και το παλιό είχε σβήστει. Τώρα όλα οκ. Έκδοση 1.7.8.0
Retromaniac Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Retro σήμερα που δοκιμάζω να κάνω pin κάποιο τηλέφωνο, την ώρα που το κλικάρω, μου κλείνει η εφαρμογή και δεν υπάρχει pinned η επαφή που διάλεξα στην Έναρξη. Πρώτη φορά μου κάνει κάτι τέτοιο. Ποια έκδοση έχεις; Retro σήμερα που δοκιμάζω να κάνω pin κάποιο τηλέφωνο, την ώρα που το κλικάρω, μου κλείνει η εφαρμογή και δεν υπάρχει pinned η επαφή που διάλεξα στην Έναρξη. Πρώτη φορά μου κάνει κάτι τέτοιο. Edit: Fixed. Μετά το τελευταίο update ήθελε να δημιουργήσω νέο προφίλ μιας και το παλιό είχε σβήστει. Τώρα όλα οκ. Έκδοση 1.7.8.0 Έχεις παλιά. Τώρα είναι πάνω η 1.8.2.0 1
teo20net Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Retro τώρα που το σκέφτομαι... Δεν ξεκινάς καμιά εφαρμογή Insomnia; Λέω εγώ τώρα... 4
Retromaniac Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά, όσοι μου στείλατε feedback στείλτε μου ένα pm, για να μην σας ψάχνω, να σας δώσω αύριο κωδικό για να έχετε την εφαρμογή δωρεάν.
teo20net Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά, όσοι μου στείλατε feedback στείλτε μου ένα pm, για να μην σας ψάχνω, να σας δώσω αύριο κωδικό για να έχετε την εφαρμογή δωρεάν. Αν την έχουμε ήδη, θα σβηστεί; (Εγώ προσωπικά θα την αγόραζα έτσι κι αλλιώς, απλά ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω την διαδικασία). 1
Retromaniac Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν σβήνεται. Η εφαρμογή είναι δωρεάν. Απλά πχ. τα themes θα είναι κλειδωμένα. Θα έχει μία επιλογή που αγοράζεις το "Unlock All Features". Αυτό θα σας το κάνω unlock με ένα κωδικό... Το κλειδωμα των δυνατοτήτων θα γίνει μόλις πάρετε update.
username-taken Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Λάθος τόπος... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2016 από username-taken
Retromaniac Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Φίλε μου καλή αρχή και καλή επιτυχία. Αλλα το θέμα είναι αποκλειστικά για Windows store.
username-taken Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Φίλε μου καλή αρχή και καλή επιτυχία. Αλλα το θέμα είναι αποκλειστικά για Windows store. KAIIII το εχασα εντελός το windows store...
Retromaniac Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τελικά έψαξα όλα τους beta testers και σας έστειλα κωδικό! Ευχαριστώ παιδιά! (Αν ξέχασα κανέναν, ας μου στείλει pm, μην ντραπεί ) Η τελευταία έκδοση είναι η 10.82.202.0, αν δεν σας έρχετε με το check for updates (γιατί το windows store πολλές φορές τον παίζει), μπορείτε να κάνετε uninstall αυτή που έχετε και να βάλετε την νέα. 1
teo20net Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Retro υπάρχει περίπτωση να μπει η δυνατότητα το tile να γίνεται πλατύ; Εννοώ όχι το πολύ μικρό, ούτε το κανονικό τετράγωνο μέγεθος, αλλα το πλατύ που τώρα δεν γίνεται απ'ότι είδα. Για μεγαλύτερης ηλικίας κόσμο, εξυπηρετεί πολύ το πλατύ tile.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα