iliasmo13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ξέρει κανείς ρ παιδιά αν γίνεται να κάνω μεταβίβαση ένα gsxr 600 και να κάνω ασφάλεια χωρίς διπλωμα στο όνομα του πατέρα μου ούτε ο ίδιος έχει διπλωμα για μηχανη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μεταβιβαση μπορει να γινει αλλα ασφαλεια χωρις διπλωμα νομιζω δεν γινεται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ασφάλεια χωρίς δίπλωμα δεν γίνετε κατά 99% 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εμενα παντα μου ζητανε διπλωμα οδηγησης .Λογικο το βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasmo13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ξενερα ρ παίδες πρέπει να ρωτήσω και σε καμία ασφάλεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ρωτα αλλα 99,9% την ιδια απαντηση θα παρεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasmo13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μακάρι να μην είναι αυτή η απάντηση γτ δεν θέλω να πάρω αμάξι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μακάρι να μην είναι αυτή η απάντηση γτ δεν θέλω να πάρω αμάξι.. Να παρεις αμαξι χωρις διπωμα και να το κανεις τι ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasmo13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι ρ φίλε με δίπλωμα το αμάξι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Να παρεις φιλε μου και τα δυο αλλα και να μαθεις να οδηγεις .Κυριολεκτικα χθες πηρε στα χερια το διπλωμε η κορη μου αλλα δεν ειναι ετοιμη να βγει στον δρομο και δεν ξερω ποσο θα χρειαστει και με ποιο τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 δεν θελεις να παρεις αμαξι αλλα το βλεπεις λογικο να παρεις gsxr 600 αρι χωρις διπλωμα ; Τι μυαλα κουβαλαμε ρε παιδια ; Διαβαζω για προστιμα και δικαστηρια για ατομα που οδηγαν χωρις ασφαλειες και χωρις διπλωματα και τρεχουν να μαζεψουν τα ασυμαζευτα. Πρεπει δηλαδη να σκοτωσετε κοσμο και να τρεχετε μια ζωη στα δικαστηρια και να πληρωνετε θυματα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasmo13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίτα φίλε Γιάννη πάτε βόλτα μαζί λεγε της διάφορα καλά για να την ανεβάσεις για να φεύγει ο φόβος σιγά σιγά έτσι πιστεύω θα γίνει η δουλειά.. Κοίτα futures έχω εμπειρίες από δίκυκλα για αυτό δεν φοβάμαι τόσο να το πάρω το αμάξι δεν έχω μάθει μόνο συμπλέκτη έμαθα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Κοίτα φίλε Γιάννη πάτε βόλτα μαζί λεγε της διάφορα καλά για να την ανεβάσεις για να φεύγει ο φόβος σιγά σιγά έτσι πιστεύω θα γίνει η δουλειά.. Αυτο προσπαθω και ειναι το τριτο παιδι που πηρε διπλωμα αλλα δεν εχει καμμια σχεση με τα αλλα δυο ...Φοβαμαι οτι "δεν το εχει" αλλα θεωρω το να ξερει να οδηγει μια γυναικα απαραιτητο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasmo13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι πρέπει να έχει είναι απαραίτητο και φυσικά.. Τι να πω προσπάθησε κιαλο.. Και να σου ζήσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Θέλει ο άλλος να καβαλάει μηχανή χωρίς δίπλωμα και δίνει και συμβουλές στον (ηλικιακά) πατέρα του (Platano) για το πως θα κάνει την κόρη του να της φύγουν οι φοβίες της οδήγησης.... Αυτά μόνο εδώ μέσα τα διαβάζει κανείς... Δεν με ενοχλεί τόσο οτι δεν έχεις δίπλωμα Ηλία.Σίγουρα θα ξέρεις να καβαλάς μηχανη.Απλά με ενοχλεί η νοοτροπία. Καμιά φορά όμως η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια και μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε κανένα ατύχημα (χωρίς απαραίτητα να φταίς εσύ) και να τρέχουν και εσένα αλλά και την οικογένειά σου εαν είσαι ανήλικος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις