Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα 

Παιδιά ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να πάρω τις επαφές από κινητό με σπασμένη οθόνη . δοκίμασα ένα πρόγραμμα που προτείνει στο doctorandroid αλλά δυστυχώς δεν είχα ενεργοποιημένο το usb debuging  και δεν μπορούσα να έχω πρόσβαση στο κινητό καμία άλλη λύση

Δημοσ.

Αφου μιλας για usb debugging,μιλας για ανδροιδ. Ποιο κινητο ειναι;;;. Δεν υποστηριζει otg;;

samsung core duos .otg όχι 

Αν είναι android δεν είναι στο mail σου οι επαφές;

όχι δεν υπήρχε πότε gmail στο συγκεκριμένο κινητό το άτομο που το είχε το δούλευε ως απλό κινητό άντε και καμιά φορά λίγο ιντερνετ δεν τον ενοιαζαν εφαρμογές ..

• Like 1
Δημοσ.

samsung core duos .otg όχι 

όχι δεν υπήρχε πότε gmail στο συγκεκριμένο κινητό το άτομο που το είχε το δούλευε ως απλό κινητό άντε και καμιά φορά λίγο ιντερνετ δεν τον ενοιαζαν εφαρμογές ..

Τότε δεν μου έρχεται κάτι άλλο...να είναι στη σιμ χλωμό ε;

Δημοσ.

φιλε μου εγω ειχα ενα παρομοιο θεμα με ενα κινητο της vodafone.

το πηγα σε ενα καταστημα,αλλα δε μπορεσαν να κανουν τποτ με το μηχανημα.

ο τεχνικος προτεινε να το αφησω να το δει,και με καλεσε το απογευμα με τις επαφες περασμενες σε καποιο μεσο,δε θυμαμαι αν ηταν dvd η flash disk.

στην ουσια το πηρε,αλλαξε οθονη και digitizer και μπηκε και περασε ολες τις επαφες κανονικα.

μετα απλα ξαναβαλε το σπασμενο κομματι πανω και μου το επεστρεψε.

ψαξε μηπως ειναι εμπορικο μοντελο και εχει κανεις κανενα ραγισμενο ανταλλακτικο,να σου κανει κατι παρομοιο.

αλλιως δεν εχεις αλλη λυση.

• Like 2
Δημοσ.

Κουρσαρε, εχω μια ιδεα. Για να μπεις recovery δεν θες αφη. Μπορεις να μπεις recovery, κανε απο εκει ενα μπακαπ στην sd. Ελπιζω οτι θα κανει μπακαπ και τις επαφες...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γειά σου φίλε,
μπορώ εγώ να σου επαναφέρω τα αρχεία.
Είχα ίδια περίπτωση με ένα κινητό μου που είχε σπάσει εντελώς η οθόνη και κατάφερα να επανακτήσω όλα μου τα αρχεία.

Δημοσ.

φιλε μου εγω ειχα ενα παρομοιο θεμα με ενα κινητο της vodafone.

το πηγα σε ενα καταστημα,αλλα δε μπορεσαν να κανουν τποτ με το μηχανημα.

ο τεχνικος προτεινε να το αφησω να το δει,και με καλεσε το απογευμα με τις επαφες περασμενες σε καποιο μεσο,δε θυμαμαι αν ηταν dvd η flash disk.

στην ουσια το πηρε,αλλαξε οθονη και digitizer και μπηκε και περασε ολες τις επαφες κανονικα.

μετα απλα ξαναβαλε το σπασμενο κομματι πανω και μου το επεστρεψε.

ψαξε μηπως ειναι εμπορικο μοντελο και εχει κανεις κανενα ραγισμενο ανταλλακτικο,να σου κανει κατι παρομοιο.

αλλιως δεν εχεις αλλη λυση.

Κουρσαρε, εχω μια ιδεα. Για να μπεις recovery δεν θες αφη. Μπορεις να μπεις recovery, κανε απο εκει ενα μπακαπ στην sd. Ελπιζω οτι θα κανει μπακαπ και τις επαφες...

θα το δοκιμάσω για να το έχω σαν λύση σε ανάλογη περίπτωση 

ξέχασα να γράψω έψαξα στα χαλασμένα ανταλλακτικά που είχα σπίτι από διάφορα κινητά που έχω επιδιορθώσει και βρήκα αφή (digitizer) από ένα άλλο samsung και ταίριαζε και τις έκανα εξαγωγή και όλα οκ 

ευχαριστώ για την βοήθεια σας! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...