Laurelien Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας. Μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω να κατεβασω το word για Windows 7 δωρεαν;
kargo130 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δωρεαν μονο με μη νομιμους τροπους. Αν δεν το θες για βαρια χρηση δομικασε libre office, open office, polaris ktl, ολα ειναι δωρεαν και η δουλεια σου γινεται 1
Gigamestin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας. Μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω να κατεβασω το word για Windows 7 δωρεαν; Αν εχεις hotmail η microsoft σου δινει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις την σουιτα της δωρεαν με το που συνδεθεις.Αν δεν εχεις για μένα να φτιάξεις ενα.
opcorsa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 ειδικα για φοιτητες μονο office... τα Libre office Και λοιπες "απατες" απλα μετριοτητες.... λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι αληθεια... απο εναν που του γυρισαν πισω εργασια στο πανεπιστημιο 50σελιδη επειδη δεν προβαλλοταν καλα λογω οτι ηταν γραμενη σε libreoffice των λινουξ...
Laurelien Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 ειδικα για φοιτητες μονο office... τα Libre office Και λοιπες "απατες" απλα μετριοτητες.... λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι αληθεια... απο εναν που του γυρισαν πισω εργασια στο πανεπιστημιο 50σελιδη επειδη δεν προβαλλοταν καλα λογω οτι ηταν γραμενη σε libreoffice των λινουξ... Δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο αλλα κι εγω εχω ακουσει οτι το office ειναι το καλυτερο γι'αυτο δεν ηθελα κατι αλλο. 1
Razor_7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 ειδικα για φοιτητες μονο office... τα Libre office Και λοιπες "απατες" απλα μετριοτητες.... λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι αληθεια... απο εναν που του γυρισαν πισω εργασια στο πανεπιστημιο 50σελιδη επειδη δεν προβαλλοταν καλα λογω οτι ηταν γραμενη σε libreoffice των λινουξ... Ισχύει +οο 1
thomasG4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 ειδικα για φοιτητες μονο office... τα Libre office Και λοιπες "απατες" απλα μετριοτητες.... λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι αληθεια... απο εναν που του γυρισαν πισω εργασια στο πανεπιστημιο 50σελιδη επειδη δεν προβαλλοταν καλα λογω οτι ηταν γραμενη σε libreoffice των λινουξ... Θα μπορούσες απλά να το κάνεις export to pdf και δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να το διαβάσουν ακριβώς έτσι όπως το ετοίμασες. Μια χαρά είναι το libreoffice για εργασίες σε πανεπιστήμιο. Τόσα χρόνια στη σχολή μόνο libre χρησιμοποιούσα και δεν είχα κανένα πρόβλημα με τη παραπάνω μέθοδο. 8
Laurelien Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Να το αναφερω κι εδω σε περιπτωση που καποιος φοιτητης το χρειαζεται. Μπαινεις εδω https://products.office.com/en-GB/student/office-in-education?ms.officeurl=getoffice365 βαζεις το email που σου εφτιαξαν απο το πανεπιστημιο σου κι ετοιμο. Κατεβαινει ολο το Office μαλιστα κι εχεις δικαιωμα να το κατεβασεις μεχρι σε 5 διαφορετικους υπολογιστες. 1
NT1G Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορείς να πάρεις μέσω msdnaa από το πανεπιστήμιο;
Laurelien Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορείς να πάρεις μέσω msdnaa από το πανεπιστήμιο; Ναι αυτο πρεπει να ειναι.
Razor_7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν πρέπει να είναι το πλήρες πακέτο. Μέσω msdnaa δεν το δίνουν πάντως. Κάλα τα opensource σε αρκετές περιπτώσεις αλλά το να συγκρίνουμε Win με Libre είναι σαν να συγκρίνουμε Ferrari με Kia.
Moderators Kercyn Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 απο εναν που του γυρισαν πισω εργασια στο πανεπιστημιο 50σελιδη επειδη δεν προβαλλοταν καλα λογω οτι ηταν γραμενη σε libreoffice των λινουξ... Το ότι "ο ένας" δεν ξέρει να χειρίζεται υπολογιστή δεν αποτελεί "απόδειξη" ότι το libre office δε δουλεύει. Μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου και με το libre office, και με το open office και με το word. 3
dimitrisOP Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 τι έχει το open office? μια χαρά είναι , μην τα μηδενίζουμε ολα
LongTom Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ως φοιτήτρια δεν έχει το πανεπιστήμιο κάποιο δωρεάν λογισμικό για τους φοιτητές; Μετά πας στο θείο και τελείωνει εκεί η κατάσταση. Επίσης τα open source καλά, χρυσά,αλλά το μόνο του χώρου που αξίζει να προσαρμοστείς/μάθεις είναι τα (La)TeX. Αυτό είναι πραγματικά κάτι διαφορετικό και κάτι που θα σου λύσει τα χέρια στα επιστημονικά paper και θα σε μάθει κάτι διαφορετικό. Όλα τα άλλα θα φάνε άκυρο σε IRL καταστάσεις,τουλάχιστον από εταιρείες που υπερβαίνουν τους 3 νοματαίους-πωρωμένους με το Linux προσωπικό. Όλοι(σχεδόν) δουλεύουν Word. ειδικα για φοιτητες μονο office... τα Libre office Και λοιπες "απατες" απλα μετριοτητες.... λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι αληθεια... απο εναν που του γυρισαν πισω εργασια στο πανεπιστημιο 50σελιδη επειδη δεν προβαλλοταν καλα λογω οτι ηταν γραμενη σε libreoffice των λινουξ... Παρέδωσε εργασία-επίσημο κείμενο....σε "word" αρχείο; Ακόμη και από Word 2016 να ήταν θα έτρωγε άκυρο από κάθε σοβαρό παραλήπτη.Όλοι απαιτούν,και καλώς κάμουν, PDF. Οτιδήποτε άλλο πάει στο κάλαθο αχρήστων. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 ειδικα για φοιτητες μονο office... τα Libre office Και λοιπες "απατες" απλα μετριοτητες.... λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι αληθεια... απο εναν που του γυρισαν πισω εργασια στο πανεπιστημιο 50σελιδη επειδη δεν προβαλλοταν καλα λογω οτι ηταν γραμενη σε libreoffice των λινουξ... Σε εμένα είχε τύχει παλιά να ανοίξω έγγραφο του word με openoffice και το έβγαζε λάθος. Πάντως μια ερώτηση επι της ευκαιρίας για να μην ανοίγω νέο thread. Έχω το MS Office 2016 Plus. Αν γράψω μια εργασία μου σε word και την στείλω σε κάποιον άλλο με παλαιότερη έκδοση του office θα μπορεί να την ανοίξει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα