Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να στείλω ένα δέμα στην Αγγλία, είναι πολύ μικρό να φανταστείτε είναι μία οθόνη για κινητό. Ποια είναι η πιο οικονομική courier ή μήπως τα ΕΛΤΑ που μπορώ να το στείλω? Ξέρουμε περίπου κόστος για αποστολή σε Αγγλία?

Δημοσ.

Θέλω να στείλω ένα δέμα στην Αγγλία, είναι πολύ μικρό να φανταστείτε είναι μία οθόνη για κινητό. Ποια είναι η πιο οικονομική courier ή μήπως τα ΕΛΤΑ που μπορώ να το στείλω? Ξέρουμε περίπου κόστος για αποστολή σε Αγγλία?

Συστημένο με ΕΛΤΑ δεν θα πάει πάνω από 5€ και σε καμιά βδομάδα θα φτάσει. Αν θες κούριερ δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Tα εχουμε πει αυτα, το μινιμουμ για απλο δεμα ελτα στο εξωτερικο ειναι 20€.

Που τα βρισκεις τα 5 για συστημενο κιολας, ενα Βουδας το ξερει... :)

Επιστολη 1 κιλο αν στειλεις στο γειτονα, 4€ πληρωνεις.

• Moderators
Δημοσ.

Συστημένα με tracking number κλπ μπορείς να στείλεις και με 3 ευρώ (σε φάκελο πάντα). Φαντάζομαι η οθόνη μπορεί να μπει στο φάκελο, έτσι;

EDIT: Δεν έχω στείλει ποτέ με ΕΛΤΑ, αλλά έχω παραλάβει αρκετούς συστημένους φακέλους από ΕΕ και αυτά που πλήρωνα για μεταφορικά ήταν γύρω στα 3 με 5 ευρώ. Μπορεί τα ΕΛΤΑ να έχουν άλλες ταρίφες.

Δημοσ.

Το είχε επιβεβαιώσει κι άλλος!

Δημοσ.

Το είχε επιβεβαιώσει κι άλλος!

Η δικη μου επιβεβαιωση δε σε καλυπτει? Τις προαλλες εστειλα απλο δεμα 5 κιλα και πληρωσα 30€.

Στο site των ελτα υπαρχουν ολα.

Συστημένα με tracking number κλπ μπορείς να στείλεις και με 3 ευρώ (σε φάκελο πάντα). Φαντάζομαι η οθόνη μπορεί να μπει στο φάκελο, έτσι;

Τι εστι τρακινγκ ναμπερ? προς εταιριες λες?

EDIT: Δεν έχω στείλει ποτέ με ΕΛΤΑ, αλλά έχω παραλάβει αρκετούς συστημένους φακέλους από ΕΕ και αυτά που πλήρωνα για μεταφορικά ήταν γύρω στα 3 με 5 ευρώ. Μπορεί τα ΕΛΤΑ να έχουν άλλες ταρίφες.

Ασχετως τι παρελαβες εσυ, πότε εστειλες τελευταια φορα και πόσα πληρωσες?

ΥΓ. Για δεματα μιλαμε!

Δημοσ.

Οι χρεώσεις αυτές ισχύουν για δέματα.

Αν όμως είναι κάτι μικρό (μέχρι μισό κιλό νομίζω) το στέλνεις ως επιστολή με πολύ μικρότερο κόστος.

Δημοσ.

Η δικη μου επιβεβαιωση δε σε καλυπτει? Τις προαλλες εστειλα απλο δεμα 5 κιλα και πληρωσα 30€.

Στο site των ελτα υπαρχουν ολα.

Τι εστι τρακινγκ ναμπερ? προς εταιριες λες?

Ασχετως τι παρελαβες εσυ, πότε εστειλες τελευταια φορα και πόσα πληρωσες?

ΥΓ. Για δεματα μιλαμε!

Άλλο 5 κιλά άλλο γραμμάρια που είναι η οθόνη ενός κινητού!

• Moderators
Δημοσ.

Tracking number είναι ένας αριθμός που παίρνεις για να μπορείς να παρακολουθείς πού είναι αυτό που έστειλες (ή σου στείλανε). Εγώ δεν έχω στείλει κάτι, αυτά που έχω πάρει στάλθηκαν από κρατικά ταχυδρομεία.

Δημοσ.

Αν όμως είναι κάτι μικρό (μέχρι μισό κιλό νομίζω) το στέλνεις ως επιστολή με πολύ μικρότερο κόστος.

Μεχρι 2 κιλα μπορει να χαρακτηριστει επιστολη(μαξιμουμ χρεωση στις απλες: 14€ για Ευρωπη).

Άλλο 5 κιλά άλλο γραμμάρια που είναι η οθόνη ενός κινητού!

Για γραμμαρια μιλαμε? αρα δεν ειναι δεμα.

Δημοσ.

iordani δες εδώ που λέει υπολογισμός κόστους:

https://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx

Σαν επιστολή (δεν σημαίνει απαραίτητα μόνο φάκελος με χαρτί μέσα) βγάζει τις χαμηλές τιμές που λέμε. Ακόμα και ένα κιλό το βγάζει 11€ για Αγγλία πχ.

Μεχρι 2 κιλα μπορει να χαρακτηριστει επιστολη(μαξιμουμ χρεωση στις απλες: 14€ για Ευρωπη).

Για γραμμαρια μιλαμε? αρα δεν ειναι δεμα.

Έγραψε για τι πρόκειται ο φίλος, για οθόνη κινητού. Εσύ είπες ότι κάτω από 20€ δεν μπορεί να το στείλει. :)

edit, τώρα το είδα. Άρα συμφωνούμε!

Δημοσ.

iordani δες εδώ που λέει υπολογισμός κόστους:

https://www.elta.gr/el-gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%89%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx

Φιλε μου... η εφαρμογη αυτη συμφωνει με τον τιμοκαταλογο.

Εδω υπαρχουν ολα για οτιδηποτε στειλεις εως 2 κιλα.

Έγραψε για τι πρόκειται ο φίλος, για οθόνη κινητού. Εσύ είπες ότι κάτω από 20€ δεν μπορεί να το στείλει. :)

Μα ο φιλος εγραψε οτι θελει να στειλει δεμα. Το μινιμουμ του δεματος ειναι 20€.

Δημοσ.

Φιλε μου... η εφαρμογη αυτη συμφωνει με τον τιμοκαταλογο.

Εδω υπαρχουν ολα για οτιδηποτε στειλεις εως 2 κιλα.

Μα ο φιλος εγραψε οτι θελει να στειλει δεμα. Το μινιμουμ του δεματος ειναι 20€.

Έγραψε ένα πολύ μικρό δέμα και ήταν συγκεκριμένος, μια οθόνη κινητού! Τέλος πάντων, το λύσαμε :)

Αλλά ρε συ γιατί δεν πίστευες όταν σου λέγαμε ότι έχουμε στείλει με 7-8€;! :P

Δημοσ.

Το δέμα είναι όνομα υπηρεσίας, δεν έχει να κάνει με τον τρόπο συσκευασίας. Εάν κάτι είναι έως 2 κιλά (και κάποιο όγκο που δε θυμάμαι, αλλά αρκετά μεγάλο) μπορεί να σταλεί ως επιστολή, που βγαίνει αρκετά φτηνότερα.

Φυσικά μία οθόνη κινητού ως επιστολή θα τη στείλεις, όχι ως δέμα. Αλλά όχι σε φάκελο γιατί μπορεί να σπάσει. Βάλτη σε ένα μικρό κουτάκι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...