Προς το περιεχόμενο

LG 23MP68VQ-P 137,9 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε σχεση με μια eizo s1910 δεκαετιας που εχω πως θα ειναι, μερα με νυχτα? Ψαχνω οθονη για λιγο απ ολα (ιντερνετ παιχνιδια) εδω και αρκετο καιρο προς 27'' 144hz και 2κ ( 6600κ, nitro 390) αλλα με τα προβληματα qc και τις τιμες που εχουν ολο το αναβαλλω. Τωρα που ειδα αυτη λεω να δωσω 140€ και στο μελλον αμα βελτιωθουν τα πραγματα να την αλλαξω. Τι λετε?

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ μόλις την τσίμπησα αν και την ήθελα στις 24", αλλά δεν βλέπω να έρχεται Ελλάδα σύντομα. Νομίζω για την τιμή αυτή είναι τέλεια!

σε σχεση με μια eizo s1910 δεκαετιας που εχω πως θα ειναι, μερα με νυχτα? Ψαχνω οθονη για λιγο απ ολα (ιντερνετ παιχνιδια) εδω και αρκετο καιρο προς 27'' 144hz και 2κ ( 6600κ, nitro 390) αλλα με τα προβληματα qc και τις τιμες που εχουν ολο το αναβαλλω. Τωρα που ειδα αυτη λεω να δωσω 140€ και στο μελλον αμα βελτιωθουν τα πραγματα να την αλλαξω. Τι λετε?

Αν θέλεις 27" αυτή σιγουρα δεν θα σε καλύψει. Οπότε καλύτερα κράτησε τα λεφτά σου για αυτή την οθόνη που όντως χρειάζεσαι. Την είδα από κοντά μάλιστα με μία 27αρα και μου φάνηκε πολύ μικρή.

Για τις δουλειές που την θέλεις όμως, το συγκεκριμένο μέγεθος και η συγκεκριμένη οθόνη μάλλον είναι μια χαρά. Αν αργότερα πάρεις την 27αρα που θέλεις σιγουρα θα μπορουσε να ανταποκριθεί σαν δεύτερο display, αλλά και τόσο πολυ που συζητείται εδώ στο φόρουμ θα μπορούσες να την δώσεις άνετα σε μία συμφέρουσα τιμή.

Δημοσ.

Ασχετο το ενα με το αλλο. Τι δουλεια εχουν οι 27αρες 144hz 1440p οθονες με αυτη την LG για budget pc? Επισης λογικο ειναι να μην πεφτουν οι τιμες σε αυτες τις οθονες γιατι προοριζονται ουτως ή αλλως για μικρο κοινο(ειδικα αν υπολογισουμε τι pc hardware θελει).

Παιδια ειναι amd free sync?και τι παιζει με τα 5ms? γενικα τα περισσοτερα gaming monitor δεν εχουν 1ms αποκριση?

Οχι. Τα περισσοτερα gaming monitor με TN Panel κυριως εχουν 1ms αποκριση(η οποια φυσικα ειναι πλασματικη αφου στην ουσια ειναι το ιδιο με τα 5ms,δεν μπορεις να καταλαβεις διαφορα δηλαδη. Επισης τα gaming monitor με 1ms αποκριση συνηθως κοστιζουν και ακριβοτερα λογω 144hz.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...