Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Οντως ? Πριν λιγο καιρο χρειάστηκα οδοντίατρο για την μανα μου και επειδη η περιοχή που μενει ειναι αρκετα μακρια απο τον δικό μου , εψαξα στο νετ και τις βρήκα στην τυχη εναν κοντα της, κλείνω ραντεβου , την παω και βλέπω εναν 55αρη πορνόγερο που νόμιζε οτι ηταν 20αρης, καραφλός ξυρισμένος γλομπε, σκουλαρικια, ξεσκισμένο τζιν και χωρίς ρόμπα! Μου εκανε μεγαλγη εντύπωση που δεν φορουσε ρόμπα η οποία δεν θα έκρυβε την σκατοφατσα με τα σκουλαρικια, θα έκρυβε όμως τουλάχιστον το γελοίο παντελόνι και το τρεντι μπλουζακι του κωλογερου ! Ειλικρινά μου ηρθε να τον βρίσω αλλα δεν ειχα καθόλου χρονο να ψάχνω να βρω άλλον οδοντιατρο για την μανα μου, γελοία, ελεεινή εμφάνιση, απορώ πως δουλεύει αυτός ο καραγκιόζης, δεν ήταν εικόνα γιατρού αυτή ! Εννοειται χαλια εικονα, αλλα σε ιδιωτη οδοντιατρο δεν υπαρχει κατι σε φαση Κανονας 3: Φορατε ρομπα. Απλως ειναι ηλιθιο να μη φορα ο αλλος ρομπα για λογους marketing αφενος και υγιεινης (δικης του) αφετερου. Δηλαδη προφανως οταν καθεται στο γραφειο και μπει ο ασθενης μεσα η ρομπα ειναι αχρηστη (αν και ο αδερφος μου τη φοραει at all times, μαλλον βαριεται το βαλε βγαλε) αλλα οπως και να το κανεις ειναι σαφως πιο επαγγελματικο/ψαρωτικο απο το να δεις τον τυπα με τα σκισμενα τζην 1
Mau-Maus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοειται χαλια εικονα, αλλα σε ιδιωτη οδοντιατρο δεν υπαρχει κατι σε φαση Κανονας 3: Φορατε ρομπα. Απλως ειναι ηλιθιο να μη φορα ο αλλος ρομπα για λογους marketing αφενος και υγιεινης (δικης του) αφετερου. Δηλαδη προφανως οταν καθεται στο γραφειο και μπει ο ασθενης μεσα η ρομπα ειναι αχρηστη (αν και ο αδερφος μου τη φοραει at all times, μαλλον βαριεται το βαλε βγαλε) αλλα οπως και να το κανεις ειναι σαφως πιο επαγγελματικο/ψαρωτικο απο το να δεις τον τυπα με τα σκισμενα τζην Ακριβώς αυτο ! Ο δικος μου , γιατραρα ,γνάθοχειρουργος, νέος, μορφωμένος που απο τον χαμό που γίνεται στο ιδιωτικό ιατρείο του πρέπει να εχεις μέσο για να κλείσεις ραντεβού που λεει ο λόγος , δεν υπάρχει περίπτωση να τον δεις να μην είναι στην πένα , πεντακάθαρος, πάντα με την ρομπα του ούτε ένα δευτερόλεπτο χωρίς αυτήν !! Στην δουλειά σου εισαι ρε μπαγλαμά και οχι στο κλαμπ για ποτάκι με το ξεσκισμένο τζινακι στα γόνατα, πρέπει να σέβεσαι και τον εαυτό σου και τον πελάτη που θα έρθει στον χώρο σου, τα αυτονόητα θα λέμε μια ζωή εδώ μέσα , έλεος δηλαδή .. 3
Kunodontas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 η ερωτηση μου βασικα ηταν γιατι καποιοι φορανε αυτη τη ρομπα στη σχολη και στα ιατρεια τουςhttps://s3-eu-west-1.amazonaws.com/cjp-rbi-ptod/wp-content/uploads/sites/8/2013/11/dentist.jpgκαι οχι αυτη http://www.123dentist.com/wp-content/uploads/2016/01/female-associate-dentist.jpg
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Η απαντηση ειναι: γιατι ταιριαζει περισσοτερο στην αισθητικη τους.
AtiX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Η απάντηση είναι: γιατί είναι για πλύσιμο...
j0hnn1e Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Οντως ? Πριν λιγο καιρο χρειάστηκα οδοντίατρο για την μανα μου και επειδη η περιοχή που μενει ειναι αρκετα μακρια απο τον δικό μου , εψαξα στο νετ και τις βρήκα στην τυχη εναν κοντα της, κλείνω ραντεβου , την παω και βλέπω εναν 55αρη πορνόγερο που νόμιζε οτι ηταν 20αρης, καραφλός ξυρισμένος γλομπε, σκουλαρικια, ξεσκισμένο τζιν και χωρίς ρόμπα! Μου εκανε μεγαλγη εντύπωση που δεν φορουσε ρόμπα η οποία δεν θα έκρυβε την σκατοφατσα με τα σκουλαρικια, θα έκρυβε όμως τουλάχιστον το γελοίο παντελόνι και το τρεντι μπλουζακι του κωλογερου ! Ειλικρινά μου ηρθε να τον βρίσω αλλα δεν ειχα καθόλου χρονο να ψάχνω να βρω άλλον οδοντιατρο για την μανα μου, γελοία, ελεεινή εμφάνιση, απορώ πως δουλεύει αυτός ο καραγκιόζης, δεν ήταν εικόνα γιατρού αυτή ! Πάνω σε αυτό να σχολιάσω, δέχομαι και προτιμώ ο γιατρός να ειναι προσεγμένος στην εμφάνιση του. Αλλα το πως ειναι ντυμένος, αν εχει τατουάζ η σκουλαρίκια δεν πρεπει να κρίνει τον επαγγελματία (γιατρό και μη). Στον γιατρό φυσικά μετράει η προσωπική υγιεινή, αλλα αν θελει να ειναι τζοβενο, γιατι οχι;
Irene.j Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τη ρομπα τη φορανε οχι μονο για να μη λερωνονται οι ιδιοι αλλα γιατι με τα πολιτικα ρουχα και παπουτσια μεταφερονται μικροβια στο ιατρειο. Επισης,ο λεκες στη λευκη ρομπα φαινεται πιο εντονος και παραπεμπει ελαφρως σε κρεοπωλη ! Αν πεσει αιμα στο πρασινο ή μπλε υφασμα τοτε το κοκκινο μετατρεπεται σε καφε
Kunodontas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τη ρομπα τη φορανε οχι μονο για να μη λερωνονται οι ιδιοι αλλα γιατι με τα πολιτικα ρουχα και παπουτσια μεταφερονται μικροβια στο ιατρειο. Επισης,ο λεκες στη λευκη ρομπα φαινεται πιο εντονος και παραπεμπει ελαφρως σε κρεοπωλη ! Αν πεσει αιμα στο πρασινο ή μπλε υφασμα τοτε το κοκκινο μετατρεπεται σε καφε ναι αλλα η ασπρη μακρυμανικη σε προστατευει καλυτερα ενω με τις κοντομανικες εισαι πιο εκτεθειμενος, σωστα;
Irene.j Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 ναι αλλα η ασπρη μακρυμανικη σε προστατευει καλυτερα ενω με τις κοντομανικες εισαι πιο εκτεθειμενος, σωστα; Σωστα. Εκει ομως τιθεται θεμα στην ελευθερια κινησεων των χεριων.
nvel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Επισης,ο λεκες στη λευκη ρομπα φαινεται πιο εντονος και παραπεμπει ελαφρως σε κρεοπωλη ! Αν πεσει αιμα στο πρασινο ή μπλε υφασμα τοτε το κοκκινο μετατρεπεται σε καφε Οι λόγοι είναι οπτικοί λόγω της υψηλής λαμπρότητας στα χειρουργεία και οχι ότι οι χειρουργοί σιχαίνονται το χρώμα του αίματος
Irene.j Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Οι λόγοι είναι οπτικοί λόγω της υψηλής λαμπρότητας στα χειρουργεία και οχι ότι οι χειρουργοί σιχαίνονται το χρώμα του αίματος Το γνωριζω αυτο,που λες. Η αντανακλαση του φωτος δημιουργουσε προβλημα στο ανθρωπινο δυναμικο εντος χειρουργειου. Επισης κοιταζοντας το αιμα για ωρα,αν σηκωναν τα ματια σε λευκη επιφανεια ,εβλεπαν πρασινες κηλιδες. Καπως ετσι επικρατησε το πρασινο. Δεν ανεφερα οτι οι ιδιοι οι γιατροι σιχαινονται το αιμα. Εσυ το ερμηνευσες ετσι. Οι λογοι ειναι καθαρα αισθητικοι κυριως για τους ασθενεις. Αλοιμονο κιολας αν το σιχαινονταν αυτοι
Kunodontas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδη οταν με το καλο γινω οδοντιατρος να φορας κοντομανικες πρασινες μου λετε; Προτιμω κατι κοκκινες παντως.. κατα προτιμηση χωρις στηθοσκοπιο στο λαιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα