defacer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Έφτιαξα αυτό το topic επειδή βλέπω κενό στην αγορά που πρέπει κάπως να καλυφθεί. Παρακαλώ συμπληρώστε το υλικό που λείπει.Αγαπητοί mods, αν δε φιλοτιμούνται οι απλοί χρήστες μπορείτε να δώσετε το καλό παράδειγμα μεταφέροντας εδώ κάποιο από τα posts του DDevil, δεν έχει πολλή σημασία ποιό. Ίσως κάτι από εδώ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιο ειναι το νοημα του thread ακριβως; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Κερασει πελφετερε? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι βασικά ούτε εγώ το κατάλαβα. Οι τρόποι που προσπαθούμε να ρίξουμε γυναίκες; Κεράσι ποτάκι κ έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Το νόημα είναι να υπάρχει ένα thread που το ποιάν κάναμε add στο fb και ποιά μας έκανε τη δύσκολη στον καφέ να είναι ontopic. Να ξέρει ο κόσμος πού να διαβάζει, γιατί τώρα δεν είσαι ασφαλής πουθενά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 ΜΠΤΚ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω να την πέσω σε γκόμενα πάνω από δυο χρόνια ..μάλλον φταίει που έκοψα το ποτό .Προσωπικά δύσκολα να κάνω την πρώτη κίνηση εκτός αν μου αρέσει πολύ η άλλη .Γενικά δεν έκανα κάποιο ιδιαίτερο πέσιμο απλά το πήγαινα χαλαρά από απλή κουβεντούλα ..εκτός αν αναφέρεσαι σε πέσιμο για την πλάκα .. Θυμάμαι ένα ελεεινό πέσιμο που είχα κάνει μεθυσμένος .. ήταν μια κοπελιά όρθια και εγώ καθόμουν στο πεζούλι , καθώς γυροφέρνει δίπλα ενώ μιλάει στο κινητό της πιάνω το πόδι και της λέω έχεις πολύ απαλά πόδια χαχαχα ..τα πήρε στο κρανίο και μου λεεί με πιο δικαίωμα με ακουμπάς και της λέω συγνώμη δεν μπόρεσα να αντισταθώ .Μετά από λίγα δευτερόλεπτα σκάει μύτη η παρέα της και αρχίζουν να με τραμπουκίζουν ..είπα συγνώμη κάμποσες φορές και ξεκόλλησαν .Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι η τύπισσα μετά από κανέναν μισάωρο με πλησίασε και άρχισε να μου αναλύει ότι δεν ήταν σωστός ο τρόπος που την προσέγγισα ..ε με τα πολλά πολλά στο τέλος ανταλλάξαμε αριθμούς . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχαχαχαχα σ έκανε την δύσκολη αλλά ψηνόταν και αυτή. Κλασικη ελληνίδα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω ο σωστός όρος είναι «καυλαντίζω» πλέον (KotsosOreal et al. 2008, Sept. 17, www.slang.gr/lemma/1349-kaulantizo-kablantizo) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω να την πέσω σε γκόμενα πάνω από δυο χρόνια ..μάλλον φταίει που έκοψα το ποτό .Προσωπικά δύσκολα να κάνω την πρώτη κίνηση εκτός αν μου αρέσει πολύ η άλλη .Γενικά δεν έκανα κάποιο ιδιαίτερο πέσιμο απλά το πήγαινα χαλαρά από απλή κουβεντούλα ..εκτός αν αναφέρεσαι σε πέσιμο για την πλάκα .. Θυμάμαι ένα ελεεινό πέσιμο που είχα κάνει μεθυσμένος .. ήταν μια κοπελιά όρθια και εγώ καθόμουν στο πεζούλι , καθώς γυροφέρνει δίπλα ενώ μιλάει στο κινητό της πιάνω το πόδι και της λέω έχεις πολύ απαλά πόδια χαχαχα ..τα πήρε στο κρανίο και μου λεεί με πιο δικαίωμα με ακουμπάς και της λέω συγνώμη δεν μπόρεσα να αντισταθώ .Μετά από λίγα δευτερόλεπτα σκάει μύτη η παρέα της και αρχίζουν να με τραμπουκίζουν ..είπα συγνώμη κάμποσες φορές και ξεκόλλησαν .Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι η τύπισσα μετά από κανέναν μισάωρο με πλησίασε και άρχισε να μου αναλύει ότι δεν ήταν σωστός ο τρόπος που την προσέγγισα ..ε με τα πολλά πολλά στο τέλος ανταλλάξαμε αριθμούς . Ε λογικό ρε μαν, έτσι όπως περιγράφεις το σκηνικό μπορεί να σε πέρασε για κανέναν ψυχοπαθή ή ναρκομανή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Τι εγινε ρε παιδια ηρθε η παρασκευη και δεν το πηρα χαμπαρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω ο σωστός όρος είναι «καυλαντίζω» πλέον (KotsosOreal et al. 2008, Sept. 17, www.slang.gr/lemma/1349-kaulantizo-kablantizo) Ας αλαξει τον τιτλο ο ts σε " Πως καυλαντιζει το insomnia " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Τι εγινε ρε παιδια ηρθε η παρασκευη και δεν το πηρα χαμπαρι; Προσβολαα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cool-processor Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφορουμίτες τα φώτα σας εκανα ένα παρε-δώσε με μια συμφοιτήρια για ένα μαθημα το οποιο χρωστάει μέσω φειςμπουκ(στο γκρουπακι εγραψε την απορια και της εστειλα μήνυμα(αφού πρωτα είδα οτι είναι καλό κομματακι ). Τώρα επειδή τα φειςμπουκ και τις ιστορίες αυτές δεν τις μπορώ(τις βρισκω καπως απρόσωπες) πως να κανω κινηση - το να της στειλω ξανα μηνυμα το βρισκω λιγο ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις