Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.εχω το εξης θεματακι...εδω και καιρο αναγκαζομαι και κανω φορματ συνεχεια γτ μ πεταει μπλε οθονη την ωρα που μπουταρει ο υπολογιστης και μου λεει πως μια απαιτουμενη συσκευη δεν ειναι συνδεδεμενη η δεν εχει προσβαση σε αυτη..και τον τιτλο επανω ψηλα να λεει ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ.το συστημα μου ειναι

Intel core 2duo 1.86ghz

Psu 450 w scorpian

Ram 2gb 667 mhz

Gpu geforce 9600gt

Mb asus p5b-e

Hdd 250gb western digital 10ετιας.

Hdd 1tb caviar green

Επισης υοαρχει αλλο ενα προβλημα. κατα τη διαρκεια παιχνιδιου οπως ας απουνε call of duty ενω επαιζα μαυριζε η οθονη λες και εμπαινε σε sleep mode χωρις λογο.με αποτελεσμα να κλεισω τον κουμοι η απο power button κρατωντας το για λιγα δευτερολεπτα η κανοντας reset.το συστημα μ ειναι παλιο το ξερω...οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.

Δημοσ.

το κακο ειναι οτι δεν εχω να δανειστω απο καοοιον μια καρτα για να μπορεσω να την δουλεψω μερες και ωρες για να δω αν ειναι αυτο..υοαρχει καποιο διαγνωστικο γραφικων να μπορεςω να το τρεξω μεσω λινουξ live cd;

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.εχω το εξης θεματακι...εδω και καιρο αναγκαζομαι και κανω φορματ συνεχεια γτ μ πεταει μπλε οθονη την ωρα που μπουταρει ο υπολογιστης και μου λεει πως μια απαιτουμενη συσκευη δεν ειναι συνδεδεμενη η δεν εχει προσβαση σε αυτη..και τον τιτλο επανω ψηλα να λεει ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ.το συστημα μου ειναι

Intel core 2duo 1.86ghz

Psu 450 w scorpian

Ram 2gb 667 mhz

Gpu geforce 9600gt

Mb asus p5b-e

Hdd 250gb western digital 10ετιας.

Hdd 1tb caviar green

Επισης υοαρχει αλλο ενα προβλημα. κατα τη διαρκεια παιχνιδιου οπως ας απουνε call of duty ενω επαιζα μαυριζε η οθονη λες και εμπαινε σε sleep mode χωρις λογο.με αποτελεσμα να κλεισω τον κουμοι η απο power button κρατωντας το για λιγα δευτερολεπτα η κανοντας reset.το συστημα μ ειναι παλιο το ξερω...οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.

Φίλε μου δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσω αλλά η μπλε οθόνη με είχε στοιχειώσει υπερβολικά πριν λίγα χρόνια. Με σούπερ τότε υπολογιστή αγορασμένο και με γνήσια windows σε cd αγορασμένα ξεχωριστά. Πολλά φορμάτ τότε, μέχρι και τηλεφωνική επικοινωνία με τα γραφεία της moft στο Βέλγιο (καθώς το pc ήταν για το γραφείο) αλλά τίποτα...! Να μη στα πολυλογώ, το cd είχε πρόβλημα. Χρησιμοποίησε ένα άλλο δισκάκι για εγκατάσταση των windows μήπως γίνει κάτι. Επίσης εάν δεν μπορέσεις να διαγνώσεις κάτι για τη μαύρη οθόνη ίσως να είναι η ίδια αιτία.

Δημοσ.

Φιλε μ εχω γνησια 7αρια.xp και εννοειται τα δεκα λογω αναβαθμισης..μ το εχει κανει σε ολα τα λειτουργικα.μ το εκανε και σε λινουξ mint 17.2 και στα mint 18.γυρισα στα 7αρια και μ εκανα τα ιδια.ξανα οηγα στα μιντ 18 τα ιδια.το θεμα μ ειναι οτι μ το εκανε και οταν ειχα το λειτουργικο να τρεχει στον μεγαλο δισκο green caviar αλλα το εβγαλα απο κει και το εβαλα ξανα στο παλιο ide western digital 250 αρη.υοαρχει περιπτωση να τον εχει παρει η μητρικη;

Δημοσ.

το κακο ειναι οτι δεν εχω να δανειστω απο καοοιον μια καρτα για να μπορεσω να την δουλεψω μερες και ωρες για να δω αν ειναι αυτο..υοαρχει καποιο διαγνωστικο γραφικων να μπορεςω να το τρεξω μεσω λινουξ live cd;

Τρέξε κανένα benchmark για να το στρεσάρεις μηπως προσδιορίσεις το προβλημα, αλλα το ιδανικό θα ηταν να δοκιμάζεις μια αλλη καρτα γραφικων / psu , κτλπ , μπορεί να ειναι 1000 πράματα . 

Δημοσ.

Φιλε μ εχω γνησια 7αρια.xp και εννοειται τα δεκα λογω αναβαθμισης..μ το εχει κανει σε ολα τα λειτουργικα.μ το εκανε και σε λινουξ mint 17.2 και στα mint 18.γυρισα στα 7αρια και μ εκανα τα ιδια.ξανα οηγα στα μιντ 18 τα ιδια.το θεμα μ ειναι οτι μ το εκανε και οταν ειχα το λειτουργικο να τρεχει στον μεγαλο δισκο green caviar αλλα το εβγαλα απο κει και το εβαλα ξανα στο παλιο ide western digital 250 αρη.υοαρχει περιπτωση να τον εχει παρει η μητρικη;

Πριν λίγες ημέρες πέταξα τη μητρική διότι πάγωνε σε 2 διαφορετικά OS παρόλα τα φορμάτ στο καθένα. Με τη νέα μητρική μια χαρά. Εφόσον έχεις scanάρει και φορμάρει τον σκληρό μπορεί να έχεις δίκιο και να φταίει η μητρική. Αν το φτιάξεις ενημέρωσε.

Δημοσ.

Όλα θέλουν έλενχο σε τόσο αρκετά παλιό σύστημα..

το 1ο είναι το τροφοδοτικό σου!!

με hdsentinel ελένχεις τους σκληρούς δίσκους(health-performance)

memtest για τον έλενχο μνήμη/ram

οπτικός έλενχος στην μητρική,για σκασμένους πυκνωτές.

ΑΝ έχει ενσωματωμένα γραφικά η μητρική σου,βγάλε απο πάνω την Gpu και δοκίμασε ξανά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θερμοκρασιες cpu και gpu εχεις κοιταξει καθολου?Τον εχεις καθαρισει μεσα ποτε?(Το κουτι εννοω)

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Δημοσ.

Το κουτι ειναι πεντακαθαρο.γτ καθαριζω καθε βδομαδα σχεδον.αν οχι καθε βδομαδα σιγουρα καθε δεκα με 11 μερες...επισης εχω αλλαξει παστα και σε επεξεργαστη και σε καρτα γραφικων.απο θερμοκρασιες ειμαι μια χαρα γτ τις κοιταζω παντα.το πιο πιθανο σεναριο και κοντα στην λογικη παντα ειναι να φταιει το τροφοδοτικο μ μιας και ειναι κ κινεζικο;;το λεω γτ ο υπολογιστης δουλευει μια χαρα τωρα.ανοιγει κανονικα..

Δημοσ.

Στην εκκινηση ναι..με το που δειξει τη μαρκα της μητρικης μου αμεσως μ πεταει αυτο..

Εβαλα τωρα μεσα αλλο δισκακι.και αυτο γνησιο αλλα με 32 μπιτ λειτουργικο και περιμενω να τελειωσει το φορματ.παντως δειχνει να πηγαινει καλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...