Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες..χθες παρελαβα απο caseking.de την z97 mark S κ μια ψυκτρα π ειχα παραγγειλει...κ σημερα ενας συγγενης μολις μ ειπε οτι εχει να μ στειλει εναν 6800κ τσαμπα σφραγισμενο...τωρα εγω τι κανω σε αυτη τη περιπτωση..   :mad:   :mad:  κραταω το 4790k η τον στελνω  mazi me mobo kai rams κ παω σε χ99...ακουω γνωμες σας..το νεο cpu λογικα το εχω στα χερια μου σε 2 βδομαδες περιπου..εχω μιλησει με caseking.de κ τους ειπα αν μπορω να αλλαξω την περαγγελεια(κ να παρω mobo x99)κ μου ειπαν οτι οχι μονο μπορω να την αλλαξω μπορουν να μ κανουν full refound τα λεφτα κ τα μεταφορικα μαζι αν θελω.....LOL...εχω βρει κ φιλο να ζμπρωξω τα δικα μου 400 ευρο..

Δημοσ.

Προφανωςε πας σε x99.Σου δινουν τσαμπα 6πυρινο τερας δεν το σκεφτεσαι.Πουλα το 1150 και πηγαινε για 2011-3.Προφανως αφου πηγαινες σε ι7 δεν τους χρειαζεσαι καν τους 2 πυρηνες παραπανω αλλα θα κρατησει αρκετα περισσοτερο το συστημα και υπαρχει και το fun factor που εγω θα το κανα σιγουρα και για την κα**α μ ;) .

• Like 1
Δημοσ.

Προφανωςε πας σε x99.Σου δινουν τσαμπα 6πυρινο τερας δεν το σκεφτεσαι.Πουλα το 1150 και πηγαινε για 2011-3.Προφανως αφου πηγαινες σε ι7 δεν τους χρειαζεσαι καν τους 2 πυρηνες παραπανω αλλα θα κρατησει αρκετα περισσοτερο το συστημα και υπαρχει και το fun factor που εγω θα το κανα σιγουρα και για την κα**α μ ;) .

ναι ειναι αρκετα πιο future proof και ειναι 2 γενοιες μπροστα...τι εννοεις με το fun factor? :P ...το 4790κ τον εχω ενα χρονο..

Δημοσ.

μηπως τα παραλες κ λιγο? :P εκατο ευρο πανω απο τον 4790κ εχει..αλλα σιγουρα θα ειναι θεριο..+ οτι εχουν κ κανα 300αρι οι μιτρικες κ αλλα τοσα κ πιο λιγα οι ραμς...κ στην καλυτερη να μπορεσω να του κανω sli 1070 κ αυτο μετα απο καιρο...

Δημοσ.

ασχετο, το caseking τι μεταφορικα σου πηρε για να στα φερει εδω; (δεν ξερω αν πηγαινουν αναλογικα με το ποσο της παραγγελιας η αν η τιμη των μεταφορικων απο το site για αποστολη Ελλαδα ειναι στανταρ.)

Δημοσ.

καλησπερα παιδες..χθες παρελαβα απο caseking.de την z97 mark S κ μια ψυκτρα π ειχα παραγγειλει...κ σημερα ενας συγγενης μολις μ ειπε οτι εχει να μ στειλει εναν 6800κ τσαμπα σφραγισμενο...τωρα εγω τι κανω σε αυτη τη περιπτωση..   :mad:   :mad:  κραταω το 4790k η τον στελνω  mazi me mobo kai rams κ παω σε χ99...ακουω γνωμες σας..το νεο cpu λογικα το εχω στα χερια μου σε 2 βδομαδες περιπου..εχω μιλησει με caseking.de κ τους ειπα αν μπορω να αλλαξω την περαγγελεια(κ να παρω mobo x99)κ μου ειπαν οτι οχι μονο μπορω να την αλλαξω μπορουν να μ κανουν full refound τα λεφτα κ τα μεταφορικα μαζι αν θελω.....LOL...εχω βρει κ φιλο να ζμπρωξω τα δικα μου 400 ευρο..

Εννοείται πάς για x99 (αφού λες για i7 6800Κ ότι σου στέλνουν και δωρεάν) ασυζητητί τότε.....Καλός ο 4790Κ αλλά στην ουσία κάνεις δωρεάν μετάβαση στην x99 πλατφόρμα ειδικά αφού έχεις βρει και αγοραστή για τα δικά σου πράγματα και αφού ο 6800K σου έρχεται σπίτι τσάμπα.Επομένως i7 6800Κ δαγκωτό από μένα...

Δημοσ.

ασχετο, το caseking τι μεταφορικα σου πηρε για να στα φερει εδω; (δεν ξερω αν πηγαινουν αναλογικα με το ποσο της παραγγελιας η αν η τιμη των μεταφορικων απο το site για αποστολη Ελλαδα ειναι στανταρ.)

Φιλε ασχετο αλλα το αβαταρ που εχεις μαμησε.

• Like 1
Δημοσ.

...

κ σημερα ενας συγγενης μολις μ ειπε οτι εχει να μ στειλει εναν 6800κ τσαμπα σφραγισμενο.

....

Aυτον το συγγενη ξαφνικα τον αγαπαω. Στοιχεια επικοινωνιας asap :P

περα απο πλακα, τον 6800k αβλεπι κατα τη γνωμη μου

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι στο διάολο; Που τους βρίσκετε αυτούς τους συγγενείς όλοι ρε γαμώτο;

Άκυρο, σε ένα τελειωμένο ποστ μήνες πριν.
Δημοσ.

Άκυρο, σε ένα τελειωμένο ποστ μήνες πριν.

Δεν είναι άκυρο, πόσταρε ο ts link του συγκεκριμένου thread σε άλλο thread που συζητάμε για τους ryzen. 

Ο άκυρος είσαι εσύ που πετάχτηκες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...