Προς το περιεχόμενο

6800k απο 4790κ

aOUaS88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδες..χθες παρελαβα απο caseking.de την z97 mark S κ μια ψυκτρα π ειχα παραγγειλει...κ σημερα ενας συγγενης μολις μ ειπε οτι εχει να μ στειλει εναν 6800κ τσαμπα σφραγισμενο...τωρα εγω τι κανω σε αυτη τη περιπτωση..   :mad:   :mad:  κραταω το 4790k η τον στελνω  mazi me mobo kai rams κ παω σε χ99...ακουω γνωμες σας..το νεο cpu λογικα το εχω στα χερια μου σε 2 βδομαδες περιπου..εχω μιλησει με caseking.de κ τους ειπα αν μπορω να αλλαξω την περαγγελεια(κ να παρω mobo x99)κ μου ειπαν οτι οχι μονο μπορω να την αλλαξω μπορουν να μ κανουν full refound τα λεφτα κ τα μεταφορικα μαζι αν θελω.....LOL...εχω βρει κ φιλο να ζμπρωξω τα δικα μου 400 ευρο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανωςε πας σε x99.Σου δινουν τσαμπα 6πυρινο τερας δεν το σκεφτεσαι.Πουλα το 1150 και πηγαινε για 2011-3.Προφανως αφου πηγαινες σε ι7 δεν τους χρειαζεσαι καν τους 2 πυρηνες παραπανω αλλα θα κρατησει αρκετα περισσοτερο το συστημα και υπαρχει και το fun factor που εγω θα το κανα σιγουρα και για την κα**α μ ;) .

• Like 1

Προφανωςε πας σε x99.Σου δινουν τσαμπα 6πυρινο τερας δεν το σκεφτεσαι.Πουλα το 1150 και πηγαινε για 2011-3.Προφανως αφου πηγαινες σε ι7 δεν τους χρειαζεσαι καν τους 2 πυρηνες παραπανω αλλα θα κρατησει αρκετα περισσοτερο το συστημα και υπαρχει και το fun factor που εγω θα το κανα σιγουρα και για την κα**α μ ;) .

ναι ειναι αρκετα πιο future proof και ειναι 2 γενοιες μπροστα...τι εννοεις με το fun factor? :P ...το 4790κ τον εχω ενα χρονο..

μηπως τα παραλες κ λιγο? :P εκατο ευρο πανω απο τον 4790κ εχει..αλλα σιγουρα θα ειναι θεριο..+ οτι εχουν κ κανα 300αρι οι μιτρικες κ αλλα τοσα κ πιο λιγα οι ραμς...κ στην καλυτερη να μπορεσω να του κανω sli 1070 κ αυτο μετα απο καιρο...

ασχετο, το caseking τι μεταφορικα σου πηρε για να στα φερει εδω; (δεν ξερω αν πηγαινουν αναλογικα με το ποσο της παραγγελιας η αν η τιμη των μεταφορικων απο το site για αποστολη Ελλαδα ειναι στανταρ.)

καλησπερα παιδες..χθες παρελαβα απο caseking.de την z97 mark S κ μια ψυκτρα π ειχα παραγγειλει...κ σημερα ενας συγγενης μολις μ ειπε οτι εχει να μ στειλει εναν 6800κ τσαμπα σφραγισμενο...τωρα εγω τι κανω σε αυτη τη περιπτωση..   :mad:   :mad:  κραταω το 4790k η τον στελνω  mazi me mobo kai rams κ παω σε χ99...ακουω γνωμες σας..το νεο cpu λογικα το εχω στα χερια μου σε 2 βδομαδες περιπου..εχω μιλησει με caseking.de κ τους ειπα αν μπορω να αλλαξω την περαγγελεια(κ να παρω mobo x99)κ μου ειπαν οτι οχι μονο μπορω να την αλλαξω μπορουν να μ κανουν full refound τα λεφτα κ τα μεταφορικα μαζι αν θελω.....LOL...εχω βρει κ φιλο να ζμπρωξω τα δικα μου 400 ευρο..

Εννοείται πάς για x99 (αφού λες για i7 6800Κ ότι σου στέλνουν και δωρεάν) ασυζητητί τότε.....Καλός ο 4790Κ αλλά στην ουσία κάνεις δωρεάν μετάβαση στην x99 πλατφόρμα ειδικά αφού έχεις βρει και αγοραστή για τα δικά σου πράγματα και αφού ο 6800K σου έρχεται σπίτι τσάμπα.Επομένως i7 6800Κ δαγκωτό από μένα...

ασχετο, το caseking τι μεταφορικα σου πηρε για να στα φερει εδω; (δεν ξερω αν πηγαινουν αναλογικα με το ποσο της παραγγελιας η αν η τιμη των μεταφορικων απο το site για αποστολη Ελλαδα ειναι στανταρ.)

Φιλε ασχετο αλλα το αβαταρ που εχεις μαμησε.

• Like 1

...

κ σημερα ενας συγγενης μολις μ ειπε οτι εχει να μ στειλει εναν 6800κ τσαμπα σφραγισμενο.

....

Aυτον το συγγενη ξαφνικα τον αγαπαω. Στοιχεια επικοινωνιας asap :P

περα απο πλακα, τον 6800k αβλεπι κατα τη γνωμη μου

• 7 μήνες μετά...

Άκυρο, σε ένα τελειωμένο ποστ μήνες πριν.

Δεν είναι άκυρο, πόσταρε ο ts link του συγκεκριμένου thread σε άλλο thread που συζητάμε για τους ryzen. 

Ο άκυρος είσαι εσύ που πετάχτηκες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...