Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, εγώ σας λέω να κρατήσετε το ζεστό κολλαριστό εκεί που είναι, γιατί η Apple πρόκειται να κάνει τρελά ανδροειδή πανηγύρια με Micro-LED, curved displays και άλλες σαμσουνγκοφάσεις με το επόμενο iPhone. Επίσης, η γκόμενα δίπλα σου στο τραμ θα δυσκολευτεί να καταλάβει αν έχεις πάρει το καινούργιο iPhone ή όχι, αφού οι εξωτερικές διαφορές θα είναι αμελητέες. Οπότε λίιιιιιιιγη υπομονή μέχρι το 2017

• Like 3
  • Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά, εγώ σας λέω να κρατήσετε το ζεστό κολλαριστό εκεί που είναι, γιατί η Apple πρόκειται να κάνει τρελά ανδροειδή πανηγύρια με Micro-LED, curved displays και άλλες σαμσουνγκοφάσεις με το επόμενο iPhone. Επίσης, η γκόμενα δίπλα σου στο τραμ θα δυσκολευτεί να καταλάβει αν έχεις πάρει το καινούργιο iPhone ή όχι, αφού οι εξωτερικές διαφορές θα είναι αμελητέες. Οπότε λίιιιιιιιγη υπομονή μέχρι το 2017

Αφού το plus θα πάρουμε, με την διπλή κάμερα και με μια ωραία θηκούλα ώστε να το τοποθετούμε ανάποδα στο τραπεζάκι της καφετέριας.

Δημοσ.

Ποπο ο κοσμος εκει το βιολι του. Πριν λιγα ποστ εχει απαντησεις σε αυτα που λετε.

Αφού είναι μόδα το Σάββατο που θα πάω για κανένα ποτό θα πάρω μαζί το S6, το SE και το 5S και θα τα απλώσω πάνω στο τραπέζι δίχως θήκες να φαίνονται τα λογότυπα να κάνω εντύπωση.
Δημοσ.

Επιτέλους θα πέσει η τιμή του iphone 3gs

Μακράν το καλύτερο σχόλιο που έχω δει εδω και καιρο,

απο Αγγλία εισαι φίλος?

[σορρυ για το ριπιτ, εγινε λκμια στην παράθεση, αλλα αξιζει πιστευω]

Δημοσ.

Άντε να βγει και να έρθει για να ξεφορτωθω επιτέλους το s7 edge που μου κάνει καθημερινά τα νεύρα κουρέλια. Τελικά το s7 edge είναι ένα τηλέφωνο μόνο για το τραπεζάκι μιας και είναι πολύ όμορφο πραγματικά. Τελεία. :)

Εμενα παλι το s5 plus τα κανει ολα και γρηγορα και πολυ καλα και με πολυ πιο λιγα χρηματα. Πως το καταφερες εσυ να σε ενοχλει το s7 edge δεν ξερω....

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα παλι το s5 plus τα κανει ολα και γρηγορα και πολυ καλα και με πολυ πιο λιγα χρηματα. Πως το καταφερες εσυ να σε ενοχλει το s7 edge δεν ξερω....

Ο billdanos? Really?

Σκέψου όλα τα bugs(hardware και software) που έχουν βγάλει αθροιστικα όλες ο συσκευές με Android απο την έκδοση 2.2

Εεε, το κινητο του billdanou τα χει παθει οοοοοοοοολα.

Τωρα σκέψου οοολα τα bugs που είχαν κατά καιρους τα iphones.

Εεε, δεν του τυχε οουυυυυτε ενα!!

Σπάνιο φαινομενο

• Like 4
Δημοσ.

ειστε κακεντρεχεις κ κατι αλλο μπανικο που δεν θυμαμαι σε ης, τυποι

ο νταν ειναι η επιτομη της αντικειμενικοτητας κ αμεροληψιας 

Δημοσ.

Ο billdanos? Really?

Σκέψου όλα τα bugs(hardware και software) που έχουν βγάλει αθροιστικα όλες ο συσκευές με Android απο την έκδοση 2.2

Εεε, το κινητο του billdanou τα χει παθει οοοοοοοοολα.

Τωρα σκέψου οοολα τα bugs που είχαν κατά καιρους τα iphones.

Εεε, δεν του τυχε οουυυυυτε ενα!!

Σπάνιο φαινομενο

Τωρα αμα ρωτησω αν οντως ειχε το s7 edge και δεν ειχε κανα κλωνο θα ειμαι κακος;

Δημοσ.

Ο ανταγωνισμος ως τωρα απεναντι στην Apple

Modular κινητα(G5,Moto Z)

κινητο χωρις θυρα ακουστικων(Moto Z παλι)και κινητα με type C θυρα(σχεδον ολες οι ναυαρχιδες)

phablet με μπαταριες 3500+,

shatterproof οθονη(γενικα ορισμενα motorola),

4k αναλυση(Z5 premium)

2 καμερες για φωτογραφιες.

και φυσικα οπως παντα τα 2χρονια εγγυηση χωρις μα μου σου ξου.

Για να δουμε την απαντηση της εταιριας στα παραπανω.

Ή πιο σωστά, τα marketing gimmicks του ανταγωνισμού απέναντι στην Apple. Με εξαίρεση την 2ετή εγγύηση και τα άθραυστα κρύσταλλα, όλα τα υπόλοιπα είναι από άχρηστα (π.χ. 4Κ) έως και αρνητικά (απουσία θύρας 3,5mm).

• Like 1
Δημοσ.

Ή πιο σωστά, τα marketing gimmicks του ανταγωνισμού απέναντι στην Apple. Με εξαίρεση την 2ετή εγγύηση και τα άθραυστα κρύσταλλα, όλα τα υπόλοιπα είναι από άχρηστα (π.χ. 4Κ) έως και αρνητικά (απουσία θύρας 3,5mm).

Εγώ όποτε παίρνω iPhone μου δίνουν 2ετή εγγύηση. Ίσως στην Ελλάδα δίνουν μόνο 1 έτος εγγύηση.

Δημοσ.

Σε όλη την Ευρώπη (και Ελλάδα) όλα τα προιόντα Apple (iMac, iPhone, macbook, iPad) έχουν 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, Μιλάω για την επίσημη αντιπροσωπεία (Info-Quest).

Δημοσ.

Και εγώ είχα ένα φίλο κάποτε που έπαιρνε 650 ευρώ το μήνα, είχε ένα φορτηγό χρέη και έδωσε 800 ευρώ και αγόρασε ένα κινητό της Sony (δε θυμάμαι μοντέλο, πρέπει να ήταν εποχή 2008-09). Το ότι κάποιος είναι ανάπηρος και κάνει τέτοιες επιλογές, δεν σημαίνει ότι δε πρέπει να τις κρίνουμε κιόλας.

Επαναλαμβάνω: Κουμάντο στο πορτοφόλι των άλλων ΔΕΝ μπορείς να κάνεις. Εκτός και αν κάποιος είναι χαμηλής αυτοεκτίμησης και ζηλεύει. Διότι μόνο ένας με χαμηλή αυτοεκτίμηση θα κρίνει το ποσό το οποίο χάλασε - επένδυσε κάποιος για ένα κινητό. Κρίνε το δήμαρχό σου και τον πολιτευτή της περιοχή, αν θες να πας μπροστά, αλλά κυρίως τον εαυτό σου.

Είναι τελείως ασήμαντο να κριθεί κάποιος που πήρε ένα κινητό, γι'αυτό και εικάζω πως όποιος το κάνει, μάλλον ζηλεύει. Εξάλλου, οι καιροί, είναι οι καιροί του υλισμού και της κατάκρισης, οπότε, δεν μου προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση.

• Like 2
Δημοσ.

ειστε κακεντρεχεις κ κατι αλλο μπανικο που δεν θυμαμαι σε ης, τυποι

ο νταν ειναι η επιτομη της αντικειμενικοτητας κ αμεροληψιας

Για να σε βοηθήσω δεν είναι μόνο σε -ης είναι και τα παρακάτω

αστοιχείωτος, μονοδιάστατος, δερματόδετος, απαρέμφατος, καλοφόρετος,βενζινάκατος, ακαλαίσθητος

Δημοσ.

Για να σε βοηθήσω δεν είναι μόνο σε -ης είναι και τα παρακάτω

αστοιχείωτος, μονοδιάστατος, δερματόδετος, απαρέμφατος, καλοφόρετος,βενζινάκατος, ακαλαίσθητος

Dat reference doe!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...