Lolarikos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Υπαρχει τετοιο κουτακι; θελω να βαλω κεραια δορυφορο και ethernet με link για καναλια απο σερβερ. Οχι παρανομα εννοειται κανονικα. Ευχαριστω.
Lolarikos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Σε ποιον προιον αναφερεσαι; Γιατι μου βγαζει πολλα στο skroutz και τα περισσοτερα ειναι μονο dvb-s.
Lolarikos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτό που προτείνεις έχει μόνο 512 RAM: Θα ήθελα κάτι με πάνω από 2GB: Έχω ήδη έναν επίγειο δέκτη LegentHD4 και έχω παραγγείλει και την 4K έκδοση του MXQ με το Kodi. Απλά έχω ένα πιάτο στην ταράτσα και κάθεται από μία παλιά συνδρομή Nova και λέω αντί να πάρω άλλο ένα κουτάκι (τρία σύνολο; επίγειος, δορυφορικός και MXQ) να τα έχω και τα τρία μαζί με μία έξοδο HDMI: Αυτό θέλω να μου πείτε, γίνεται; Κανείς;
japetus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Δες τον καινούριο "Κii pro". Είναι κορυφαίο αυτή τη στιγμή android box με όλα τα καλούδια, επεξεργαστή s905 και Mali450, 2/16gb ram/rom, bt, 802.11ac wifi ΣΥΝ επίγειο και δορυφορικό tuner. Μόνο μειονέκτημα ότι είναι σχετικά καινούριο στην αγορά (τον Αύγουστο κυκλοφόρησε) και ως εκ τούτου είναι ακόμα λίγο τσιμπημένη η τιμή του (75 ευρώ τον πήρα εγώ). Σαν δέκτης είναι άψογος, έχοντας συνηθίσει στο Ε2 περίμενα ότι θα με απογοητεύσει αλλά κάθε άλλο, γρήγορος, εύκολο μενού παραμετροποίησης, παίρνει biss και emus, δούλεψε αμέσως με μοτέρ που έχω, υποστηρίζει και blind scan. Έχω άλλους δυο δέκτες, έναν mini os και ένα vu zero και τους έβαλα στο συρτάρι.... Λίγο θα δυσκολευτείς να φτιάξεις λίστες με αγαπημένα αν έχεις συνηθίσει με enigma, αλλά υπάρχει και εδώ τρόπος να τις οργανώσεις στο πισί σου και να τις ανεβάσεις μετά στον δέκτη. Κανένα πρόβλημα και με τα επίγεια ψηφιακά, αρκετά ευαίσθητο tuner. Το κομμάτι του kodi δε θα το σχολιάσω, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του βρίσκεται στα κορυφαία "κουτάκια". Σε γενικές γραμμές το μηχανάκι τα σπάει, τα κάνει όλα και συμφέρει, το μόνο αρνητικό είναι ότι σαν κινέζικος και noname υπάρχει πάντα το ρίσκο της εγγύησης αν πάει κάτι στραβά.. Αν θέλεις κάτι φτηνότερο, υπάρχει και το προηγούμενο μοντέλο Κ1 plus, γύρω στα 50 ευρώ, ακριβώς το ίδιο σε χαρακτηριστικά, μενού και λειτουργίες αλλά είναι με 1/8gb ram/rom, χωρίς υποστήριξη bluetooth και με απλό wifi, σαν τον MXQ pro 4k δηλαδή που πήρες. Τον δικό μου τον αγόρασα από το aliexpress. Γνώμη μου, δώσε τον MXQ μόλις έρθει και πήγαινε για Κ1 ή Κ2. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2016 από japetus 1
Lolarikos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Πολυ ωραιο φαινεται. Αυτο ακριβως που ηθελα. Να σε ρωτησω. Link για iptv απο σερβερ παιρνει ετσι; Υποθέτω ότι εφόσον είναι android box μπορώ να κατεβάσω το kodi ή το IPTV και να παίζω από εκεί...
japetus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ναι, εννοείται... Αφού ενεργοποιἠσεις το αντίστοιχο pvr addon μέσα στο kodi.
thanos78 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Πόσα χρήματα θα διαθέσεις; Αν θέλεις να πάρεις κάτι που θα κρατήσει θα πας σε κατηγορία VU+ όπως ο Uno που είναι πολύ δυνατός δέκτης με πολλές δυνατότητες.
Lolarikos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα. Παρόλα αυτά δεν ψάχνουμε το δυνατότερο, αλλά το καλύτερο vfm. Μπορείς να μου στείλεις και εσύ ακριβώς την συσκευή που προτείνεις; Αυτό εδώ εννοείς: http://www.ebay.com/itm/VU-Solo-4K-2x-DVB-S2-FBC-1x-DVB-C-T2-Tuner-PVR-Ready-Twin-Linux-Receiver-UHD-/361477912673?hash=item5429c33861:g:bxEAAOSwdzVXrOiC Είναι πανάκριβο. Τί παραπάνω μου προσφέρει σε σχέση με το κινέζικο του φίλου;
japetus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Εγώ πάντως τον vu zero που έχω και αντικατέστησα με τον Κ2, τον έχω στείλει αντιπροσωπεία για επισκευή της κάρτας δικτύου του εδώ στην Ελλάδα και δεν έχω ακόμα νέα εδώ και δυο μήνες... Ετσι για να λέμε και τα περί σέρβις στα επώνυμα προϊόντα.. Σίγουρα, άλλο μηχάνημα ένας αμιγής δορυφορικός δέκτης, άλλο ένα android box με υποστήριξη dvbs. Από τα χέρια μου έχουν περάσει καμιά δεκαριά δέκτες τα τελευταία χρόνια, τη χρηστικότητα όμως, την τιμή και το vfm όμως του Κ2 (ή του Κ1 γιατί και αυτός έχει περάσει από τα χέρια μου) δεν την είχε κανείς... Όπως έγραψα και παραπάνω, ο μόνος προβληματισμός είναι σε σχέση με την αντοχή του προϊόντος στο χρόνο μια και αν πάθει κάτι, δεν είναι εύκολο να επισκευαστεί..
Lolarikos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Πάντως στο ebay όταν κάνω αναζήτηση: DVB-T2 DVB-S2 ANDROID μου βγάζει το Κ1 και το Κ2, αυτά που ανέφερε ο κύριος japetus. Οπότε μάλλον αυτά είναι τα πιο δημοφιλή. Το θέμα είναι άλλο, με τον δορυφόρο θα πιάνω κάτι καλό; Ή τσάμπα θα πάρω DVB-S2; Θα χρειαστεί να περιστρέψω το πιάτο και να κάνω δοκιμές; Το πιάτο είχε εγκατασταθεί παλιά από τον τεχνικό της Νόβα και έχει μείνει. Κύριε Japetus επειδή δεν είμαι σχετικός μπορείτε να μου εξηγήσετε λίγο τί εννοείτε με αυτήν την πρόταση: παίρνει biss και emus, δούλεψε αμέσως με μοτέρ που έχω, υποστηρίζει και blind scan Όταν λέτε μοτέρ εννοείτε ότι έχετε βάλει κάποιο μηχανισμό ώστε να περιστρέφεται αυτόματα το πιάτο σας ανάλογα με το σήμα του δορυφόρου; Επίσης τί είναι εν συντομία τα biss-emus και το blind scan; Σας ευχαριστώ.
japetus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 To blindscan ειναι μια τεχνικη που δεν υποστηριζουν ολοι οι δεκτες, που επιτρεπει στο δεκτη να σκαναρει ολες τις συχνοτητες ενος δορυφορου προκειμενου να εντοπισει καναλια. Επειδή οι συχνοτητες σε έναν δορυφόρο είναι πάρα πάρα πολλές, πολύ λίγες όμως χρησιμοποιούνται στην πράξη, συνήθως στους δέκτες περνάμε έτοιμες λίστες με συχνότητες και ο δέκτης ψάχνει μόνο τις συχνότητες αυτές. Παλιά οι δέκτες που υποστήριζαν blindscanning ήταν πολύ ακριβοί... Μοτέρ ναι, αυτό που κατάλαβες είναι, ένας μηχανισμός που περιστρέφει το πιάτο ώστε να πιάνει περισσότερους από έναν δορυφόρους. Για emulators και biss δεν μπορώ να σου πω τίποτα εδώ, μια και είναι τρόποι που επιτρέπουν -παράνομα- τη θέαση κωδικοποιημένου περιεχόμενου. Και άσε το κύριε κατά μέρος, φόρουμ είμαστε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα