arxaggelos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Το 2 σε 1 του τίτλου στα 198 ευρώ περίπου (159 λίρες + μεταφορικά). https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00UAT7GIU Παραδόξως η τιμή στο μοντέλο 2/32 είναι υψηλότερη. Υπάρχει και σε παραλλαγή με 2/32+500 αλλά πολύ ακριβότερο. Skroutz στα 429 αν και προφανώς η τιμή έχει ξεμείνει. Είναι το μοντέλο 2/64 με Full HD. Περσινό αλλά πολύ λεπτότερο από τα προηγούμενα t100 και με πολύ καλύτερο design και φινίρισμα. Ο επεξεργαστής δεν είναι για πολλά, αρκεί να ξέρετε τί παίρνετε. Κάποια ακόμη σημεία που εντόπiσα, με επιφύλαξη πάντα, οπότε καλό θα ήταν να επιβεβαιωθούν πριν αγοράσετε: - Η οθόνη άλλαξε σε 16:10 από 16:9 (σε σχέση με τα προηγούμενα Τ100) άρα είναι λίγο στενότερη και ψηλότερη. Κάπως καλύτερα για portrait mode σε σχέση με τα παλιά. - Το dock είναι ασύρματο BT και φορτίζει ξεχωριστά. Λειτουργεί και από απόσταση. Δεν έχει θύρες παρά μόνο για φόρτιση. - Οι θύρες είναι ολες micro (usb2, usb3, hdmi) οπότε χρειάζονται αντάπτορες. Εκτός από την Micro SD προφανώς. - Η οθόνη συνδέεται μαγνητικά και όχι με κλιπ, ενώ κουμπώνει και κλείνει και ανάποδα για presentation mode. - Υποστηρίζει κανονικά active stylus. Δεν θα βρείτε της Asus αλλά παίζει και της Dell. Λογικά αναγνωρίζει κανονικά palm rest κλπ. - Αναβαθμίζεται σε Win10. - Μπαταρία, από ό,τι λένε, γύρω στο 7ωρο για το tablet. Το dock επειδή μπαίνει σε sleep πάει εβδομάδες. Και ένα καλούτσικο review από τα πολλά που υπάρχουν. Αυτά. 11
arxaggelos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Από χθες βράδυ που το πόσταρα τσίμπησε άλλες 10 λίρες από ό,τι βλέπω. Δεν το κόβω να μένει εκεί πάντως γιατί η τιμή είναι ολόιδια με το 32άρι.
Avatar_GR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ακριβό είναι. Ο επεξεργαστής του πολύ μέτριος ο Z3775. Βέβαια για να πάρει κάποιος καλύτερο τάμπλετ θα πρέπει να πάει σε Κινέζικες μάρκες με ότι αυτό συνεπάγετε (Είναι λίγο ρίσκο αν θα σου έρθει καλό προϊον, η εγγύηση είναι για γέλια κτλ κτλ)
Psycho13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Το έχω αγοράσει εδώ και ένα μήνα περίπου από το Ebay Uk Το δικό μου μέσα (προς έκπληξή μου) είχε και το stylus της Asus το οποίο έχει και μία ιδιαίτερα υψηλή τιμή. http://www.ebay.com/itm/Stylus-Pen-Eingabestift-schwarz-fur-Asus-T100CHI-C-3B-/152145823025?hash=item236c990531:g:Y-cAAOSwepJXcMuG Το έχω αναβαθμίσει κανονικά σε windows 10 home. Ενώ έχει 64bit επεξεργαστή τρέχει 32bit λειτουργικό λόγο μικρής ram (2gb) 1
arxaggelos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Το έχω αγοράσει εδώ και ένα μήνα περίπου από το Ebay Uk Το δικό μου μέσα (προς έκπληξή μου) είχε και το stylus της Asus το οποίο έχει και μία ιδιαίτερα υψηλή τιμή. http://www.ebay.com/itm/Stylus-Pen-Eingabestift-schwarz-fur-Asus-T100CHI-C-3B-/152145823025?hash=item236c990531:g:Y-cAAOSwepJXcMuG Το έχω αναβαθμίσει κανονικά σε windows 10 home. Ενώ έχει 64bit επεξεργαστή τρέχει 32bit λειτουργικό λόγο μικρής ram (2gb) Μπορείς να μου δώσεις το ASIN αυτού που αγόρασες; Και ποιος πωλητής ήταν στο Amazon; Edit άκυρο, τώρα είδα ότι είπες eBay. Πώς σου φάνηκε σαν μηχάνημα αυτόν τον καιρό που το έχεις;
Psycho13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εγώ το αγόρασα από εδώ http://www.ebay.com/itm/401122801691?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT προ Brexit σε τιμή περίπου 198€(με τα μεταφορικά) Λίγο αργό μηχάνημα, αλλά αξιοπρεπέστατο desktop & laptop replacement για βασικές εργασίες (ειδικά στις διακοπές είναι must)
kaktos77 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Έχω το παλαιότερο του(taf100) το οποίο είναι λίγο χειρότερο από αυτό καθώς δεν είναι fhd έχει χειρότερο επεξεργαστή(z3740) και έχει 32gb μνήμη αντί για 64. Αξιοπρεπέστατο μηχάνημα για τα βασικά, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω είναι λίγο αργό με την έννοια ότι κατά το scrolling στον browser μπορεί να δεις το lag αλλά σε καμία περίπτωση το μηχάνημα δεν κολλάει και δεν κάνει ώρα ούτε στο boot ούτε κατά τη χρήση του(αυτά με w10 που το αναβάθμισα από την πρώτη στιγμή). Επίσης, η μπαταρία του σε αυτό που έχω κρατάει περίπου στο 8ωρο με φυσιολογική χρήση σε browsing απλά αργεί πάρα πολύ να φορτιστεί με την έννοια ότι μπορεί να κάνει και 8 ώρες για να πάει από το 10 στο 100%, το είχα διαβάσει στο ιντερνετ πριν το πάρω και ήμουν ενήμερος για αυτό και εγώ συνήθως το βάζω το βράδυ να φορτίσει, δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο σε αυτό το μοντέλο της προσφοράς οπότε ψάξτε το λίγο και αποφασίστε... Ελπίζω να βοήθησα... 1
arxaggelos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εγώ το αγόρασα από εδώ http://www.ebay.com/itm/401122801691?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT προ Brexit σε τιμή περίπου 198€(με τα μεταφορικά) Λίγο αργό μηχάνημα, αλλά αξιοπρεπέστατο desktop & laptop replacement για βασικές εργασίες (ειδικά στις διακοπές είναι must) Έχω το παλαιότερο του(taf100) το οποίο είναι λίγο χειρότερο από αυτό καθώς δεν είναι fhd έχει χειρότερο επεξεργαστή(z3740) και έχει 32gb μνήμη αντί για 64. Αξιοπρεπέστατο μηχάνημα για τα βασικά, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω είναι λίγο αργό με την έννοια ότι κατά το scrolling στον browser μπορεί να δεις το lag αλλά σε καμία περίπτωση το μηχάνημα δεν κολλάει και δεν κάνει ώρα ούτε στο boot ούτε κατά τη χρήση του(αυτά με w10 που το αναβάθμισα από την πρώτη στιγμή). Επίσης, η μπαταρία του σε αυτό που έχω κρατάει περίπου στο 8ωρο με φυσιολογική χρήση σε browsing απλά αργεί πάρα πολύ να φορτιστεί με την έννοια ότι μπορεί να κάνει και 8 ώρες για να πάει από το 10 στο 100%, το είχα διαβάσει στο ιντερνετ πριν το πάρω και ήμουν ενήμερος για αυτό και εγώ συνήθως το βάζω το βράδυ να φορτίσει, δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο σε αυτό το μοντέλο της προσφοράς οπότε ψάξτε το λίγο και αποφασίστε... Ελπίζω να βοήθησα... Με Windows 10 αυτά ή με 8.1;
kaktos77 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Με Windows 10 αυτά ή με 8.1; Προσωπικά με w10 δεν άφησα τα 8.1 με τα οποία το αγόρασα ούτε μισή ώρα μέσα έκανα κατευθείαν αναβάθμιση... 1
arxaggelos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Με εξωτερικούς δίσκους πώς πάει; Χρειάζονται τροφοδοσία;
kaktos77 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Με εξωτερικούς δίσκους πώς πάει; Χρειάζονται τροφοδοσία; Σε αυτό που έχω εγώ, δουλεύουν τέλεια χωρίς τροφοδοσία και σκέψου κιόλας ότι το πληκτρολόγιο παίρνει και αυτό ρεύμα απευθείας από το ταμπλετ, δηλαδή δεν υπάρχει bluetooth σύνδεση αλλά απευθείας. Έτσι συνδέοντας πάνω στο usb του πληκτρολογίου εξωτερικό σκληρό usb 3.0 ή με αντάπτορα κατευθείαν πάνω στο ταμπλετ δουλεύουν όλα κομπλέ. Φαντάζομαι το ίδιο θα συμβαίνει και σε αυτό... 1
Psycho13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 οχι το πληκτρολογιο εχει δικια του μπαταρια και παιρνει τροφοδοσια ξεχωριστα. Συνδεονται μεσω bluetooth
kaktos77 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 οχι το πληκτρολογιο εχει δικια του μπαταρια και παιρνει τροφοδοσια ξεχωριστα. Συνδεονται μεσω bluetooth Ναι το ξέρω, λάθος εκφράστηκα! Εννοούσα ότι το ίδιο θα συμβαίνει και με τις θύρες που έχει πάνω στο tablet
arxaggelos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παρέλαβα και σετάρισα, οπότε όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι ας μου πει. Γενικά φαίνεται υπερ-αρκετό για αυτά που το θέλω και είναι ίσως από τα ομορφότερα hybrids. Εάν προλάβω θα κάνω και ένα mini review.
Themos3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 "Καλοτάξιδο" αλλά καλά θα είναι να μπεί ένα τέλος στον τίτλο γιατί αν δε κάνω λάθος δεν υπάρχει πλέον προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα