Προς το περιεχόμενο

Φιλια αναμεσα στα δυο φυλα

technology_guy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαίρη δεν γίνεσαι λίγο πιο συγκεκριμένη?? :-) ;)

Μπα. Σκέψεις είναι για έναν γνωστό μου.

Πώς γίνεται να έχει καμία 10ρια φίλες και να μην τον έχω δει ποτέ με γκομενα, ενώ είναι και κοινωνικός και ωραίος.

Μάλλον είναι fuck buddies.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν τον ξέρεις πολύ καιρό και δεν τον έχεις δει ποτέ με γκόμενα, ίσως είναι γκέι ή ασέξουαλ ή ίσως έχει κάποια δυσκολία να δημιουργήσει πιο στενή σχέση με άτομα πέρα από το φιλικό για κάποιο λόγο.

Eγω τελικα sargio εστειλα αιτημα σε εκεινη που ελεγα με δέχτηκε και πιάσαμε λιγο κουβέντα στο φβ (ελπιζω να μην μου κάνει χαλάστρα η μαλακω η φίλη της γιατι είναι βλήμα δυστυχως) της ειπα να πάμε για κανα καφεδάκι αμα θέλει (χωρις να έχω αναλωθεί σε πολλες κουβέντες στο φβ). Αν δεχτει να βγουμε οι 2 μας ειμαστε σε καλο δρομο ..... αν δεν δεχτει τι είχαμε τι χάσαμε! Νέξτ ουαν πλίζ!

Α! Χθες που βγηκα γνώρισα άλλη οπου μολις ξαναπάω εκει που βρισκεται ξέρω ονομα ξέρω που σπουδάζει ξέρω πολλά .... επομενη κινηση καφεδάκι θές? αν δεν θες αντε γεια και εσυ! :cry:  :cry:

Τα πράγματα είναι απλά πιστευω. Τι φρεντζοουν και μαλακιες! Αμα το πάς το πράγμα με το ρυθμο της αλλης στο τέλος θα βγει και από πανω και θα πει ότι κωλυσιέργησες και δεν της την έπεσες. :devil: θα φανει κατά 80% αμα η άλλη γουσταρει από το τι θα απαντησει στην προτασουλα εξοδου! Τωρα εντάξει αμα κάτσεις να αναλωθείς και να πεις εγω αυτή τη βδομαδα θα της μιλησω... την άλλη θα της πω περισσοτερα και την παραπανω θα δουμε για καφέ!

Καλα κρασιά!

• Like 2

Eγω τελικα sargio εστειλα αιτημα σε εκεινη που ελεγα με δέχτηκε και πιάσαμε λιγο κουβέντα στο φβ (ελπιζω να μην μου κάνει χαλάστρα η μαλακω η φίλη της γιατι είναι βλήμα δυστυχως) της ειπα να πάμε για κανα καφεδάκι αμα θέλει (χωρις να έχω αναλωθεί σε πολλες κουβέντες στο φβ). Αν δεχτει να βγουμε οι 2 μας ειμαστε σε καλο δρομο ..... αν δεν δεχτει τι είχαμε τι χάσαμε! Νέξτ ουαν πλίζ!

Α! Χθες που βγηκα γνώρισα άλλη οπου μολις ξαναπάω εκει που βρισκεται ξέρω ονομα ξέρω που σπουδάζει ξέρω πολλά .... επομενη κινηση καφεδάκι θές? αν δεν θες αντε γεια και εσυ! :cry:  :cry:

Τα πράγματα είναι απλά πιστευω. Τι φρεντζοουν και μαλακιες! Αμα το πάς το πράγμα με το ρυθμο της αλλης στο τέλος θα βγει και από πανω και θα πει ότι κωλυσιέργησες και δεν της την έπεσες. :devil: θα φανει κατά 80% αμα η άλλη γουσταρει από το τι θα απαντησει στην προτασουλα εξοδου! Τωρα εντάξει αμα κάτσεις να αναλωθείς και να πεις εγω αυτή τη βδομαδα θα της μιλησω... την άλλη θα της πω περισσοτερα και την παραπανω θα δουμε για καφέ!

Καλα κρασιά!

Πρέπει να σου αρέσει πολύ ο καφές πάντως! :D

• Like 3

Πρέπει να σου αρέσει πολύ ο καφές πάντως! :D

Εννοείται φιλε μου :cry:

Και επειδή με την λεγάμενη πάει πολύ καλά.... την δευτερη που γνωρισα χθες την θέλεις? :cry:

• Like 1

Χαχα, όχι να 'σαι καλά! :D

Χαμο που έχετε στα Γιάννενα... τιγκα στις φοιτητριες! Αντε όταν ανεβεις έλα να κανουμε κανα κονέ με καμια αμα δεν εχεις καμια μονιμη!

• Like 1

Παιδιά πήρα την πρωτοβουλία να σας φτιάξω ένα topic να τα λέτε με την άνεσή σας: http://www.insomnia.gr/topic/620401-πώς-προσπαθούν-να-γκομενιάσουν-τα-μέλη-του-insomnia/

Σόρι για το θάρρος αλλά ξέρετε, it's easier to beg forgiveness than to ask permission.

• Like 1

Η φιλη μου... την βλεπω μόνο σαν φιλη, εννοειται:mrgreen:

patos5.jpg

Σε youtube και ορισμένα fb groups με διχειριστές που βαριούνται να βάλουν τάξη και αφήνουν τον κάθε έναν, ρίχνει όσο βρισίδι θέλει.

Εχει το youtube διαχειριστες? βριζεις ελευθερα χωρις προβλημα.

Μαλιστα προσφατα η διαχειριση του utube επετρεψε και τις (μαλακες)τσοντες, πραγμα που ηταν απαγορευμενο δια ροπαλου.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαναφερω το θεμα, γιατι ειναι διαχρονικο.
Ωστοσο αν οι διαχειριστες θεωρουν την επαναφορα άσκοπη, ας διαγραψουν/κλειδωσουν.

Παρακολουθω εδω και καιρο τα απιστευτα βιντεο ενος Βρετανου,
ο οποιος πραγματικα κανει απιστευτα βιντεο με μαθηματα ΖΩΗΣ,
με εμπροσθοφυλακη θεματα που αφορουν κυριως αντρες (πχ για το θεμα της αυτοπεποιθησης κλπ), και το dating, αλλα και related topics.

Σε αυτο το χτεσινο βιντεο, εχει μια λογικη επιχειρηματολογια,
οτι αντρας-γυναικα δεν μπορουν να ειναι ουσιαστικα 'φιλεναδες'/φιλοι,
και οτι νομοτελειακα ο ενας απο τους δυο στην φιλια αντρα-γυναικας, θα δειξει sexual interest, και αυτο δεν μπορει να συνεχιζεται για πολυ, δεν ειναι σωστο εν τελει για κανεναν απο τους δυο. Και οταν συμβαινει, καποιος κανει οτι δεν καταλαβαινει, ή καποιος χρησιμοποιει ουσιαστικα τον αλλο, ή χανεις χρονο/εναλλακτικες καταστασεις, ή ειναι διαβρωτικο για τον εναν, και γενικα δεν ειναι σωστη και υγιης κατασταση....
Μιλαμε για straight / singles.

Δειτε το, δεν μπορω να γραψω εδω ολο το περιεχομενο του βιντεο, και θα ηθελα το σχολιασμο σας

Επεξ/σία από mindreader

Πάντως μια χαρά μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ άντρα-γυναίκας αν έχουν ξεκαθαριστεί τα ερωτικά. Προφανώς μιλάω εκ πείρας, εδώ και 10+ χρόνια ο καλύτερος μου φίλος είναι άντρας, αδελφές ψυχές που λένε. Η χημεία στην φιλία δεν κοιτάει φύλο.
Ούτε όλοι οι άντρες είναι ίδιοι ούτε όλες οι γυναίκες ίδιες. Η πραγματική φιλία μεταξύ διαφορετικών φύλων μπορεί να μην τύχει ποτέ σε κάποιους/ες, τί να κάνουμε! 
Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να πιστεύουν ότι δεν μπορεί να συμβεί σε άλλους.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...