Προς το περιεχόμενο

Synology ds115j + wd 3tb red 141,37€ @amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω είναι καλή τιμουλα τα 141 χωρις τα μεταφορικά.

Σύνολο με μεταφορικά που δοκιμασα βγαίνει περίπου 155€.

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00O8LLQI2/ref=mp_s_a_1_11?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1471701004&sr=8-11&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=synology

Επεξ/σία από rebel2000
Δημοσ.

Και χάρηκα όταν διάβασα τον τίτλο ότι θα είναι 2-bay NAS. Κρίμα...

Τώρα να δώσει κάποιος 150€ για έναν σκληρό δίσκο που απλά μπορεί να συνδεθεί δικτυακά, προσωπικά δε βλέπω το λόγο. Καλύτερα να ανέβεις λίγο πιο πάνω και να πάρεις 2-bay, ώστε να έχεις και την ασφάλεια του RAID1.

Αυτό που προσφέρει το συγκεκριμένο μηχάνημα, έχω την αίσθηση ότι το βρίσκεις και φτηνότερα.

Δημοσ.

Αν το θέλεις για backup και είναι το μόνο σου backup τότε όντως καλύτερα ένα 2-bay αλλά αν πάλι είναι απλά ένα extra backup όπως εγω τότε οκ.

Νομίζω είναι καλή περίπτωση γιατί έχεις backup, dlna, surveillance και άλλα σε κόστος λίγο παραπάνω απο όσο έχει ο δίσκος μόνος του.

Εσύ τι καλυτερη λύση θα είχες να προτείνεις σε παρόμοια χρήματα;

Δημοσ.

Για τέτοια χρήση πράγματι είναι καλή λύση.

Κοιτάω στο Skroutz και το DS115j ξεκινάει από τα ~100€, ενώ ο WD RED 3TB από τα 115€. Καλή τιμούλα το Amazon και για τα δύο μαζί! B)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Βλεπω τωρα οτι επεσε λιγο η τιμη (has decreased from EUR 148,03 to EUR 136,74), αλλα πλεον το στελνουν μονο σε prime, καινουργιο φρουτο πρεπει να ειναι αυτο, δεν το εχω ξαναδει! Το ειχα στο καλαθι για την δοκιμη που εκανα πριν 10 μερες στο παραπανω ποστ, και τωρα που επεστρεψα στο αμαζον-καλαθι βλεπω αυτο:

1 item in your Basket is exclusively for Prime members and has been Saved for Later.

• Synology DiskStation DS115j 3 TB (1x 3 TB) 1 Bay Desktop Network Attached Storage

• This item is exclusively for Prime members. Join Prime 
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...