petritis31 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 https://www.instant-gaming.com/en/1642-buy-key-steam-football-manager-2017/ απο δω το ειδα 34,49 κ σε Ελληνικά καταστήματα υπαρχει απο 35 κατι http://www.skroutz.gr/s/9645353/Football-Manager-2017-PC.html
nzeppos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Τόσο θα πάει παιδιά, γύρω στα 34 με 35 ευρώ όπως πέρσι. Εννοείται μιλάμε για κλειδάδικο και μόνο. 1
mclein Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 και 40 να βγει, δεν υπαρχει θεμα. οποιος εχει στ'αληθεια προβλημα τσονταρω εγω τα 1,2,5 ευρω παραπανω για το δικο του. ειμαστε ετοιμοι κ περιμενουμε να γελασουμε με τη νεα ματς εντζιν. 1
petritis31 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 και 40 να βγει, δεν υπαρχει θεμα. οποιος εχει στ'αληθεια προβλημα τσονταρω εγω τα 1,2,5 ευρω παραπανω για το δικο του. ειμαστε ετοιμοι κ περιμενουμε να γελασουμε με τη νεα ματς εντζιν. δεν το λεω απο θεμα προβληματος τιμής( εξαλου με 2-3 ευρω πανω κατω δεν σώθηκε κάνεις ) αλλα απο θεμα σε τι τιμη βγαίνει κουβεντα να υπαρχει 1
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Καλά κάνεις. Να ξέρουμε από τώρα τι περίπου θα παίξει. Θα ανοίξω το thread αύριο να αρχίσουμε να οριστικοποιούμε τη λίστα συμμετεχόντων. Πλέον έμεινε λιγότερο από μήνας για την κυκλοφορία (και μόλις κανα... τρίμηνο μέχρι να βγουν τα μεγάλα patches και να γίνει playable ) 2
hurin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μόνο offline θα παίζετε? Με 2ο steam account? Τα patches πως θα τα περνάτε?
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 1) Ναι (υπάρχουν πολλοί που παίζουν online; Εγώ πλέον δεν ξέρω κανέναν) 2) Ναι. 3) Μια φορά στο τόσο που βγαίνουν τα patches, ενημερώνουμε στη σχετική συζήτηση και μπαίνουμε ένας-ένας σταδιακά να τα κατεβάσουμε. Πέρσι το εγχείρημα δούλεψε μια χαρά, φαντάζομαι και φέτος. 3
petritis31 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μόνο offline θα παίζετε? Με 2ο steam account? Τα patches πως θα τα περνάτε? 1)υπαρχουν μερικοι που παιζουν ονλινε εγω δεν παιζω (το ξερω επιδη παλια εδινα τον κωδικο stream σε εναν φιλο μου για να παιζει με εναν φιλο του απο αλλο pc πρωταθλημα) αλλα με 3-4 -5 ευρω που θα δώσεις αντι 30+οσο παει περισσοτερο αμα το αγορασεις μονος το game δεν μπορεις να τα χεις ολα δικα σου ετσι δεν ειναι? 2) δεν ειναι προβλημα εαν 8-10 ατομα που θα ειναι μπει ο καθενας μερικη ωρα online για να κατεβασει το παιχνίδι κ για να κατεβαζει τα patch συμφωνω με τον nzeppo
doctor444 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Βάλτε με κι εμένα σας παρακαλώ στην λίστα..!!
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εννοείται γιατρέ μου, είσαι από πέρσι στη VIP λίστα, πρώτος πρώτος. 1
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Έτοιμο: http://www.insomnia.gr/topic/623606-συνεταιρική-αγορά-football-manager-2017/ Είμαστε ήδη 8 με βάση όσους έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον. Φέτος προτείνω να μαζευτούμε έως 10.
Deathstrik3r Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Football mananager 2017 Παιδες αμα κανατε και φετος γρουπακι για αγορα του μανατζερ ειμαι και εγω μεσα μεχρι και 10€ παρακαλαω ενημερωστε με,ευχαριστω
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Όλες οι νέες προσθήκες και αλλαγές: http://www.fmgreece.gr/columns/sigames-news/football-manager-2017-οι-νέες-προσθήκες/ Η επίσημη παρουσίαση: Ξεχωρίζω τα εξής: - Πάνω από 500 νέα animations π.χ. καλύτερες αποκρούσεις και καλύτερες κεφαλιές - Σπρέι στα φάουλ - Παρουσίαση ομάδων πριν τον αγώνα - Σέντρα με έναν παίκτη, παίκτης που τραυματίζεται και ο αντίπαλος παίρνει κάρτα δέχεται πρώτες βοήθειες στο γήπεδο και οι αλλαγές με τον τελευταίο παίκτη και κίτρινη αντί για κόκκινη - Διπλασιασμός αποφάσεων ανά δευτερόλεπτο ώστε οι παίκτες να αντιδρούν καλύτερα σε περιπτώσεις όπως τάκλιν τελευταίας στιγμής ή αντίδραση σε ριμπάουντ από απόκρουση - Βελτίωση AI των αμυντικών ώστε να προσαρμόζονται καλύτερα σε αντιπάλους και τακτική - Δυνατότητα ολοκλήρωσης μεταγραφής αφού βρεθεί πρώτα αντικαταστάτης - Δυνατότητα για δανεισμό παίκτη με υποχρεωτική αγορά ειδικά όταν πλησιάζει η λήξη της μεταγραφικής περιόδου - Νέοι ρόλοι προσωπικού: Data Analyst (Σκάουτινγκ), Sport Scientist (Ιατρικό Τιμ) - Οι παίκτες κάνουν μαθήματα προπονητικής πριν αποσυρθούν - Αναφορά σκάουτινγκ παίκτη με τα καλύτερα στιγμιότυπά του 4
fever25 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 - Διπλασιασμός αποφάσεων ανά δευτερόλεπτο ώστε οι παίκτες να αντιδρούν καλύτερα σε περιπτώσεις όπως τάκλιν τελευταίας στιγμής ή αντίδραση σε ριμπάουντ από απόκρουση - Βελτίωση AI των αμυντικών ώστε να προσαρμόζονται καλύτερα σε αντιπάλους και τακτική - Δυνατότητα ολοκλήρωσης μεταγραφής αφού βρεθεί πρώτα αντικαταστάτης - Δυνατότητα για δανεισμό παίκτη με υποχρεωτική αγορά ειδικά όταν πλησιάζει η λήξη της μεταγραφικής περιόδου - Νέοι ρόλοι προσωπικού: Data Analyst (Σκάουτινγκ), Sport Scientist (Ιατρικό Τιμ) - Αναφορά σκάουτινγκ παίκτη με τα καλύτερα στιγμιότυπά του Όχι και άσχημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα