Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2017

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Football-Manager-2017-feature-672x372.jp

Football Manager 2017 is coming out on November 4th

Η SEGA και η Sports Interactive ανακοίνωσαν πως το Football Manager 2017 και το Football Touch 2017 θα κυκλοφορήσουν 4 Νοεμβρίου. Όσοι αγοράσουν το Football Manager 2017 για PC/Mac/Linux θα πάρουν μια δωρεάν κόπια του Football Touch 2017 το οποίο θα κυκλοφορήσει και ως standalone έκδοση την ίδια μέρα κυκλοφορίας.

• Like 1
  • Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε οσους εχουν στο steam τα manager απο το 2013 και μετα, δινει 20% εκπτωση. Απο 55 περιπου παει στα 44. Παιζω manager απο το 1999 περιπου, ισως και λιγο πιο πισω. Το παιχνιδι εχει γινει βαρετο πια, τουλαχιστον για μενα. Επισης βλεπω οτι σχεδον καθε χρονο η launch τιμη γινεται ολο και πιο ακριβη, η απολυτη κοροιδια καθως δεν φτιαχνουν νεο παιχνιδι καθε χρονο, απλα "βελτιωνουν" τα της προηγουμενης χρονιας, σαν ενα μεγαλο patch ας πουμε... Η μονη αλλαγη που εγινε τα τελευταια χρονια ειναι το scouting και τιποτα αλλο απολυτως. Απο μενα ακυρο για φετος, ισως το πιο λογικο θα ειναι να το αγοραζουμε καθε πενταετια για να εχει ουσιαστικες αλλαγες.

• Like 3
Δημοσ.

εμ εγω τα ειπα... εγω πηρα μονο το 2014. Δυστυχως η ME ειναι για τα πανηγυρια, μου εσπασε τα νευρα.

Φτασαμε στο σημειο να μη μπορει να σκοραρει ο Μεσι και κατι αντιπαλοι με 0 χαρακτηριστικα να ειναι Μεσι Χ 2!

30 τελικες εγω 10 στο στοχο και 2 γκολ, 2 ευκαιριες ο αντιπαλος και 2 γκολ!!!

Και να συνεβαινε μονο μια φορα... καλα θα ηταν!!!

Με αμυνα Πικε Πιγιολ Μασερανο και αλβες να τρωω σε καθε αγωνα γκολ, ελεος.

Φετος λεω να αγορασω το 2017 ΜΗΠΩΣ και κατι αλλαξει.

Αν και τωρα ΔΕΝ τοτε νομιζω θα γυρισω στο FM2008 που ηταν αψογη ME με κουκιδες κτλ.

αντε γεια

Δημοσ.

Και να μην ξεχασω, καθε 2 χρονια αλλαζουν και λιγο το interface... Καθρεφτακια για τους ιθαγενεις το λεω εγω... Αν, ααααν μου ερθει ορεξη θα το παρω κατα τον Μαιο-Ιουνιο του 17 που θα εχει πεσει στα 12-13 ευρω. Αυτη ειναι μια λογικη τιμη για το ''patch του 2017'' !

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έλα να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το νέο συνεταιρισμό. Όχι από τώρα βέβαια, σε ένα-ενάμιση μήνα ίσως. Απλώς να έχουμε το νου μας.

Αυτό που λέει ο greeneye μου το περιέγραφε τις προάλλες ο ανιψιός μου που έχει φάει το μάνατζερ με το κουτάλι, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα για το ίδιο παιχνίδι. Πέρσι νομίζω δεν είχαμε τέτοια θέματα, τουλάχιστον όχι στις χαμηλές κατηγορίες που φιλοτιμήθηκα να παίξω. Φέτος θα δούμε...

ps: γιατί κοιτάτε τις τιμές του Steam; Τα κλειδάδικα ως γνωστόν είναι απείρως φθηνότερα. Πέρσι πχ. το παιχνίδι είχε κάπου 35 ευρώ την ημέρα κυκλοφορίας. Και πάλι αρκετά θα μου πείτε για κάποιον που δεν έχει σκοπό να λιώνει κάθε χρόνο, αλλά είναι σίγουρα πιο λογική τιμή από τα 50φεύγα. Για να μην θυμηθούμε ότι οι του συνεταιρισμού παίζαμε με 4-5 ευρώ έκαστος.

Δημοσ.

Εγω καθε χρονο το προπαραγγελνω απο skroutz θυμαμαι το 10 πρεπει να το χα παρει κοντα στα 32 για Αυτο ανέφερα το οτι ακριβαίνει καθε χρονο

Δημοσ.

4 ευρώ θα δώσουμε και πολλά είναι.

Μεγαλε συνδικαλιστή nzeppos, περιμένω πως και πως το συνεταιριλικι μας και φέτος!!

• Like 2
Δημοσ.

2015-09-17_202156.jpg

Στις τέσσερες του Νοέμβρη όλοι οι μανατζαραίοι στον αγώνα, ενάντια στο καπιταλιστικό κεφάλαιο των σοφτγουερικών εκδοτικών οίκων που λυμαίνονται... τι λυμαίνονται, ξέρω γω, κάτι λυμαίνονται τελοσπάντων.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...