Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αγαπητά μέλη του insomnia. Έχει ταξιδέψει κανείς μόνος του για ταξίδι αναψυχής σε κάποια χώρα του εξωτερικου; Αν ναι πώς ήταν; Βαρεθήκατε που δεν είχατε παρέα; Αισθανθήκατε μοναξιά ή όλα ωραία και καλά; Αν όχι θα το κάνατε;

Το μόνο ταξίδι στο εξωτερικό που έχω κάνει εγώ ήταν να πάω με ένα φίλο μου στις Βρυξέλες που ήταν ο αδερφός μου. Τα είχα περάσει τέλεια μια και ήταν το πρώτο μου ταξίδι εκτός Ελλάδας και έπαθα και κάποιου είδους πολιτισμικό σοκ! :D

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ειχα παει Κινα/Χονκ Κονκ μονος μου και η αποψη μου ειναι οτι ολοι μας πρεπει να ταξιδεψουμε τουλαχιστον μια φορα μονοι μας γιατι μαθαινουμε πραγματα για εμας που δεν τα ξεραμε.

• Like 13
Δημοσ.

θεωρω λιγο κακομοιρια να πας μονος ταξιδι , ειδικα εξωτερικο, χαθηκε να χεις παρεα? κατα προτιμηση θυληκο? :-)

για την ιστορια, ναι θα πηγαινα διακοπες μονος, αλλα πιστευω λογω ιδιοσυγκρασιας θα εβρισκα παρεα και συντροφια ον δε σποτ :devil:

• Moderators
Δημοσ.

@opcorsa μα αυτο ειναι το ολο θεμα οτι πας και γνωριζεις κοσμο. Το σολο ταξιδι δεν σημαινει οτι θα πας και δε θα μιλησεις σε ανθρωπο 

• Like 6
Δημοσ.

Πριν κανα χρονο μου καρφωθηκε σαν ιδεα να το κανω καποια στιγμη.Παιζει βεβαια να περασει ο καιρος και να εξακολουθω να το λεω  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κάνει αρκετά ταξίδια μόνος, λίγο αχαρο αλλά νταξει δεν μπορείς να έχεις πάντα παρέα και συνήθως γνωρίζω κόσμο στο ξενοδοχείο, στο αεροπλάνο, κτλ.

• Like 2
Δημοσ.

Ταξιδια μονος μου δεν εχω κανει αλλα οποτε ερχομαι αθηνα κανω κατι νυχτερινές μοναχικές τσάρκες για ποτάκι οπου βρισκω κυριολεκτικα τον εαυτο μου!

Πας σε ειδικά μέρη μονος σου δεν μπορεις πχ να πάς να πιεις ένα ποτο ή να κανεις μια εκδρομη σε μέρος που σκάνε ζευγάρια. Δεν θα διασκεδάσεις.

Σε ένα κλαμπ για παράδειγμα δεν μπορεις να πάς να κατσεις μονος σου αλλα σε ένα Στριπ κλαμπ μπορεις. B)

εδώ επαρχια @@ .... για αρρηβωνα πας. Πισω σε όλα.

θεωρω λιγο κακομοιρια να πας μονος ταξιδι , ειδικα εξωτερικο, χαθηκε να χεις παρεα? κατα προτιμηση θυληκο? :-)

για την ιστορια, ναι θα πηγαινα διακοπες μονος, αλλα πιστευω λογω ιδιοσυγκρασιας θα εβρισκα παρεα και συντροφια ον δε σποτ :devil:

Καλα την βρίσκεις ευκολα την παρέα ειδικα όταν έχεις και φράγκα δεν είναι εκει το πρόβλημα. Οι περισσοτεροι στα ξενοδοχεια καταρχήν ξέρουν αμα τους ρωτήσεις και εισαι άντρας που μπορεις να διασκεδασεις τωρα ντάξει αμα πας σε καμια Γαλλια μονος σου είναι που είναι εκει πέρα και περιεργες οι ντοπιες δεν έχει και γκομενες για δειγμα από τα άλλα. Θα περάσεις καλά. Θα πηδηξεις από το μπαλκονι του ξενοδοχείου :cry:

Τεσπα γενικα αμα πας καπου μονος σου πρέπει να ξέρεις πως θα περάσεις καλά από πριν δηλαδή ξέρεις και εντάξει το καμάκι / πεσιμο σε αγνωστες εναι μεν κατι ωραιο αλλα δεν είναι σιγουρο δεν μπορεις να βασιστείς εκει πρέπει να εχεις εναλλακτικές.

• Like 1
Δημοσ.

Σε στριπκλαμπ στην Αθηνα τον βρισκεις τον εαυτό σου εσύ;

Εδώ εσεις τον βρίσκετε στον χοντος σεντερ το Στριπ σε πειραξε? τουλάχιστον εκει βλέπουμε και κατι ενδιαφερον .... :cry:

Χαχαχαχαχα αχα

Στον κώλο της σβετλανας βρίσκω τον εαυτό μου

Χαχαχα :P

χαχαχ ετσι αλητεια μια ζωη. 30 χρονω αμετανοητος εργενης! Σοκαριστηκε η κυρια.

ΥΓ Ο τυπος ανοιξε ένα θρεντ για ταξιδάκι αναψυχής μην αρχισετε συμβουλες του στυλ κατσε στη παραλια διαβασε ένα βιβλιο και περιμενε το άλλο σου μισο. Ελεος :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Εντος Ελλαδος εχω παει 2 φορες  μονος και παντα βρηκα παρεα

Εκτος δεν νομιζω να πηγαινα μονος μου ταξιδι.

Δημοσ.

Εντος Ελλαδος εχω παει 2 φορες  μονος και παντα βρηκα παρεα

Εκτος δεν νομιζω να πηγαινα μονος μου ταξιδι.

σΤΗΝ Ιο έχω ακουσει γινεται χαμος. Από αναπάντεχα σκηνικά :-D

Στη κεφαλονια ειχα γνωρισει μια πιτσιρικα και ειχα πάει με γονεις μαζι πριν κατι χρονια. Ωραιο τυπάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...