Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εδώ και καιρό θέλω να αγοράσω ένα κινητό δεν με ενδιαφέρει εάν θα το παραγγείλω από κάποιο κινέζικο site ή από skroutz ή ακόμη και μεταχειρισμένο από το Insomnia.Μπορώ να δώσω μέχρι 250 ευρώ μόνο για το κινητό.Θα δώσω επιπλέον χρήματα για θήκη προστασίας και τζαμάκι προστασίας.Αυτό που θέλω είναι να τρέχει γρήγορα να έχει καλές κάμερες (μπροστά και πίσω),να παίρνει 2 sim να έχει μεγάλη και καλή οθόνη,και να τρέχει οτιδήποτε χωρίς να κολλάει και να έχει μεγάλη διάρκει μπαταρία.Έχω 1 κινητό υπόψη μου,είναι το Xiamo Redmi Pro,για όσους το ξέρουν είναι το καινούργιο δεκαπήρυνο με 4000 mah μπαταρία με OLED οθόνη το έχω βρει στα 250 ευρώ εάν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση μπορείτε να μου την γράψετε από κάτω,ευχαριστώ για τον χρόνο σας,φιλικά,Χαράλαμπος.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού εχεις στο νουσου αυτο μην το σκέφτεσαι καθόλου. Απλα εγω θα κοιτουσα απο insomnia 180-200 ξεκλείδωτο με ελληνικά

Δημοσ.

Μην το σκέφτεσαι και πολυ γιατι θα αλλαξεις πεντακόσιες γνωμες σαν εμας... Χαχαχα χτυπα το

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, δεν ανοιγω καινουριο θεμα γιατι ψαχνω και εγω οτι ψαχνει και το παλικαρι που ανοιξε το παρων θεμα πανω κατω, απλα δεν με νοιαζει η επιλογη των 2 καρτων sim. Και εγω πλησιαζω αρκετα στο να αγορασω το redmi note 3 pro απλα θα ηθελα και μια γνωμη για το J7 της Samsung

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, δεν ανοιγω καινουριο θεμα γιατι ψαχνω και εγω οτι ψαχνει και το παλικαρι που ανοιξε το παρων θεμα πανω κατω, απλα δεν με νοιαζει η επιλογη των 2 καρτων sim. Και εγω πλησιαζω αρκετα στο να αγορασω το redmi note 3 pro απλα θα ηθελα και μια γνωμη για το J7 της Samsung

Το 2015 η του 2016 το J7?

Δημοσ.

Για του 2016 μιλαω οπου ειναι λιγο παρακατω απο τα 250 αυτη τη στιγμη. Να μην ξεχασω και το P9 Lite που παιζει μπαλα σε αυτη τη τιμη.

Δημοσ.

Αν ειναι να ασχοληθείς, παρε το νοτε 3 προ αν οχι μην το σκέφτεσαι. Εγω θα το δωσω γιατι βαρέθηκα να ασχολουμε και σκέφτομαι για j7 2016, a5 2016 η p9 lite. (σαν δεύτερο κινητό)

Δημοσ.

Εγω λεω να παρεις το Redmi 3 pro γιατι πιστευω το μονο που το μειονεκτημα ειναι η καμερα του σε ολα τα αλλα ειναι καλυτερο το redmi note 3 pro,ασε που το βρησκεις στο ινσομνια σφραγισμενο στα 180-210 με θηκη προστασιας και τζαμακι 

Δημοσ.

Με προβληματισε ο φιλος απο πανω που λεει οτι πρεπει να ασχοληθεις με το κινητο. Η αληθεια ειναι οτι ψαχνοντας το λιγακι οντως θελει αρκετα τον χρονο του και εγω βαριεμαι. Θελω απλα ενα κινητο να δουλευει καλα. Στην τελικη στα ματια μου και το Α3 2016 ειναι καλη επιλογη γιατι εκτος του οτι ειναι ομορφο, παρα τα χαμηλα specs ολοι λενε οτι δουλευει αψογα. Για εμενα προσωπικα το διλημμα -η μαλλον τριλημμα- ειναι μεταξυ Α3,J5 και P9 Lite.

Δημοσ.

Αν θες πυρήνες πάρε το xiaomi. Αν θες να το κρατήσεις καιρό και να έχει υποστήριξη να μην κολλάει και γενικά μετά το εξάμηνο να μην το βάλεις αγγελία πάρε moto g4 ή Νεξους

Δημοσ.

Μέχρι 250€ και εφόσον μπορείς να περάσεις μια rom κοίτα για

letv x820 4/32

Zuk z2 4/64

Xiaomi mi5 3/32

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...