Προς το περιεχόμενο

Θεωρίες περί επίπεδης γης κλπ κλπ

winjer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έτσι πάει... Πρώτα βγαίνει η ταινία και μετά ως δια μαγείας γίνεται και πραγματικότητα!!! Βλέπε 2001: space odyssey... Μετά απο ένα χρόνο απο την ταινία πήγαμε και εμείς στο διάστημα ! Έτσι και τώρα, πήγε ο Matt Damon περσυ και ήρθε η ώρα να πάτε και εσείς... (Εκτός κάποιων καχυποπτων σκοταδιστών ψεκασμένων (όπως εγω βεβαίως βεβαίως) όπως τους αποκαλείτε που για κάποιο λόγο δεν πιστεύουν τιποτα απο όλα αυτά).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Luffy San... Διάλεξα ένα βίντεο στην τύχη... Υπάρχουν εκατοντάδες... Επειδή ξέρω οτι θα μου την πέσουν αμέτρητοι φαν των Star Wars, Star Trek κλπ δεν θα ασχοληθώ παραπάνω...

Luffy San... Διάλεξα ένα βίντεο στην τύχη... Υπάρχουν εκατοντάδες... Επειδή ξέρω οτι θα μου την πέσουν αμέτρητοι φαν των Star Wars, Star Trek κλπ δεν θα ασχοληθώ παραπάνω...

1 ώρα βίντεο...με disabled comments & like/dislike.....

Τέσπα υπάρχουν επίσης εκατοντάδες βίντεο με νυχτεριδάνθρωπους,απαγωγές,νεφελίμ,reptilians κλπ....

Aς αφήσουμε τις θεωρίες συνωμοσίας.

• Like 4

Να σιγά μην πήγαν η πάνε ποτέ όλα αυτά είναι μια συνονοσια για να μην πάρουμε πρέφα οτι ζούμε σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον τύπου under the dome, και στην χειρότερη να θέλαμε να αποδρασουμε ο Θεός δεν θα το επιτρέψει γιατί η γη είναι μια και δεν υπάρχει κάτι άλλο. + να μην αναφέρω ότι είναι επίπεδη

• Like 1

@Winjer

Εσύ έχεις κάνει κάποια επιστημονική έρευνα απο μόνος σου; Είσαι κάποιος με πχ πτυχείο στη φυσική που διαφωνεί με όλα αυτά; Γιατί για να έχεις αντίθετη γνώμη σημαίνει ότι πρέπει να έχεις και τις αντίστοιχες γνώσεις...

Το να μου παραθέτεις βίντεο απο YouTube δεν εχει καμία διαφορά απο εμάς τους υπόλοιπους που τα πιστεύουμε. Εσύ απλώς επιλέγεις να πιστέψεις κάτι διαφορετικό. Δεν βλέπω καμία διαφορά.

Μάλλον η διαφορά είναι ότι κοιτάς όλους τους υπόλοιπους με υπεροψία επειδή εσύ νομίζεις ότι ξέρεις την αλήθεια και οι άλλοι είναι κορόιδα.

Λοιπόν έχεις να μας πεις κάτι που έχεις ανακαλύψει εσύ ο ίδιος; Η θα μας παραθέσεις άλλο βίντεο πάλι; Γιατί το ίδιο μπορούμε να κάνουμε κι εμείς.

Δλδ για να εχεις αποψη για κατι πρεπει ναχεις πτυχιο φυσικης μαλιστα.εσυ δλδ που πιστευεις ολα αυτα για απεδειξε τα μας λοιπον.

Εκτος απο τα εκατονταδες σκηνικα που εχουν δημοσιευτει τα οποια ειναι γελοιο να συζηταμε παλι υπαρχουν πραγματα τα οποια κ ο πιο ασχετος μπορει να αμφισβητησει δεν χρειαζεται να ειναι κβαντικος φυσικος λολζ

Δλδ για να εχεις αποψη για κατι πρεπει ναχεις πτυχιο φυσικης μαλιστα.εσυ δλδ που πιστευεις ολα αυτα για απεδειξε τα μας λοιπον.

Εκτος απο τα εκατονταδες σκηνικα που εχουν δημοσιευτει τα οποια ειναι γελοιο να συζηταμε παλι υπαρχουν πραγματα τα οποια κ ο πιο ασχετος μπορει να αμφισβητησει δεν χρειαζεται να ειναι κβαντικος φυσικος λολζ

(το θέμα είναι η φυσική και η αστρονομία εδώ, με το αόριστο "για κάτι", απλά σηκώνεις άκυρες άμυνες για να δικαιολογήσεις πως μπορείς να έχεις άποψη ακόμα και για το έργο της esa)

ναι για να έχεις άποψη πρέπει να έχεις γνώσεις και εμπειρία και η φυσική δεν είναι τέχνη του στύλ: "έμαθα τα μπετά στην οικοδομή απο τον μάστορα ενώ πίναμε μπύρες ή μου έμαθε το Λιζάκι πως να κόβω τιμολόγια στο γραφείο", άρα αν δεν έχεις πτυχίο το να έχεις άποψη σημαίνει πως λές οτι σου κατέβει στο κεφάλι.

το οτι θεωρείς αξιόπιστο πως επειδή μπορεί ακόμα και ο πιο άσχετος απο 1 βιντεάκι στο youtube να αμφισβητήσει την αξιοπιστία της επιστημονικής κοινότητας, δεν είναι τίποτα περισσότερο απο ακόμα 1 ένδειξη πως ο δυτικός πολιτισμός έχει παρακμάσει.

Ένα απλό παράδειγμα: όταν ακόμα ήμουν φοιτητής στη Λάρισα έγιναν και εκεί επεισόδια για τον θάνατο του Γρηγορόπουλου. Μόνο που αυτά έγιναν μόνο στην οδο "Ηρώων Πολυτεχνείου". Με παίρνει τηλ ο 80χρονος παππούς μου για να μου πει να μη βγω από το σπίτι γιατί θα με "μαχαιρώσουν οι χουλιγκάνοι". Του λέω πως δεν είναι τόσο τραγική κατάσταση. Η απάντηση του: "Δεν ξέρεις εσύ γιατί είσαι ακόμα μέσα, εγώ τα βλέπω ΟΛΑ στη τηλεόραση".

Τέτοια φτωχή αντίληψη κουβαλάς και εσύ: βλέπεις ένα εύληπτο για το αγράμματο μυαλό σου βίντεο, νομίζεις πως τα κατάλαβες όλα και ξαφνικά έχεις και άποψη. Απο 1 βίντεο σκηνοθετημένο ακριβώς για να σου περάσει ως γεγονότα άλλες απόψεις λαϊκιστών σαν τον Λιάκο, που έκαναν περιουσία από τα ατεκμηρίωτα και υποκειμενικά βιβλία που πουλάνε σε τύπους με κόμπλεξ για τους πιο μορφωμένους.

Τέλος δε γίνεται να σου αποδείξει κανείς τίποτα αν δεν έχεις κάποια χρόνια σοβαρής προσωπικής ενασχόλησης με το αντικείμενο για να καταλαβαίνεις τι σου λέει.

Είναι σαν να δίνεις πανελλήνιες με κενά απο το γυμνάσιο και μετά την εξέταση στα μαθηματικά κατεύθυνσης, να λες πως "δεν ήτανε σαφή τα θέματα", "τα μαθηματικά είναι μαλακίες", "και άσο να γράψω δε με νοιάζει θα με διορίσει ο Θιός μου στο Δήμο" κ.ο.κ.

• Like 8

@yggdrasil

Όταν κάποιος βγαίνει και λέει κάτι αντίθετο απο αυτό που θεωρείται κοινά αποδεκτό, περιμένεις να εχει και κάτι απο πίσω να το στηρίξει.

Πάνε κι εσύ σε ένα μαθηματικό να του πεις ότι πχ η Ευκλειδια γεωμετρία είναι λάθος. Θα σου πει "γιατί;"

Τι θα του πεις εάν δεν είσαι μαθηματικός; Ότι δεν χρειάζεται να έχεις πτυχείο μαθηματικού για να έχεις άποψη;

• Like 4

Δεν υπαρχουν "επιστημονες" φίλε. Μασώνοι είναι πίσω από όλα - ψάχτο. NASA - HOLLYWOOD - USA GOVERMENT είναι το ίδιο πράγμα... Συγνώμη που ακούγομαι ειρωνικός - δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν, με τον εαυτό μου τα έχω πιο πολύ γιατί πίστευα τις παπατζες τους 40 χρόνια τώρα. Όσο για τον παραπάνω που ειρωνευτηκε και μίλησε για επίπεδη γη, και οτί ο θεός δεν θα το επιτρέψει, Τον καταλαβαίνω.... ¨οπως γελάει αυτός μαζί μου γελάω και εγώ με τις ανακαλύψεις της ΝΑΣΑ του... (και των παρακλαδιών κλπ)

Έχουμε φάει τόσο ψέμα σαν ανθρωπότητα ώστε που η αλήθεια δεν χωνεύεται με τιποτα...

• Like 1

Προς τον φιλτατο αναγνωστη που λεει οτι ολα αυτα ειναι ψεμματα επειδη(δεν μπορω να φανταστω γιατι).Οταν οι αμερικανοι πηγαν φεγγαρι αφησαν καθρεφτες.Βαρας λειζερ απο το σπιτι σου και το βλεπεις να γυρναει.Πες μου πως γινεται αυτο αν δεν πηγαν και ειμαι μαζι σου να πιστεψω οτι θες.

• Like 2

Προς τον φιλτατο αναγνωστη που λεει οτι ολα αυτα ειναι ψεμματα επειδη(δεν μπορω να φανταστω γιατι).Οταν οι αμερικανοι πηγαν φεγγαρι αφησαν καθρεφτες.Βαρας λειζερ απο το σπιτι σου και το βλεπεις να γυρναει.Πες μου πως γινεται αυτο αν δεν πηγαν και ειμαι μαζι σου να πιστεψω οτι θες.

Μαλιστα, οι αμερικανοι πήγανε φεγγάρι και αφήσανε καθρέφτες που εσυ χτυπάς με λειζερ απο το σπίτι σου και αντανακλούν (!!!).... Οκ!!! Και γιατι δεν κάνουνε μια βόλτα ακόμα να τραβήξουν ένα καλό βίντεο full hd με σημερινες καμερες να μας κλείσουν όλους το στόμα και μας αφήνουνε με τα ασπρόμαυρα πιξελιασμένα βίντεο 50 ετών? Επίσης μην ξεχνάς οτί συμφωνα με τα λεγόμενα τους σήμερα έπρεπε να να κάναμε ταξίδια αναψυχής στο φεγγάρι και να έχουμε και βάσεις εκει... Αλλά μάλλον επειδη είναι πανευκολο και δεν έχει και νόημα πια,  προτίμησαν να εξερευνήσουν τον Άρη που ειναι ακατομύρια μίλια μακρύτερα και που έχει και ζωή ε? Και όπως πάντα όλα αυτα θα γίνουν στο μελλον.... (όπως προβλέπανε και πριν από 20 χρόνια τις βάσεις εκει - και μας κοροιδευανε)

Μαλιστα, οι αμερικανοι πήγανε φεγγάρι και αφήσανε καθρέφτες που εσυ χτυπάς με λειζερ απο το σπίτι σου και αντανακλούν (!!!).... Οκ!!! Και γιατι δεν κάνουνε μια βόλτα ακόμα να τραβήξουν ένα καλό βίντεο full hd με σημερινες καμερες να μας κλείσουν όλους το στόμα και μας αφήνουνε με τα ασπρόμαυρα πιξελιασμένα βίντεο 50 ετών?

Ναι, λες και το δικό σου πρόβλημα είναι ότι το βίντεο είναι 50 ετών, ασπρόμαυρο και πιξελιασμένο...

Δηλαδή αν έβγαινε αύριο η NASA και σου έδειχνε full hd βίντεο με το φεγγάρι, το δικό σου στόμα προσωπικά θα έκλεινε ε?

Και το photoshop? Οι Μασόνοι? Τα σκηνικά? 

• Like 8

Έχουμε φάει τόσο ψέμα σαν ανθρωπότητα ώστε που η αλήθεια δεν χωνεύεται με τιποτα...

Μόνο ψέμα? Και τόση βλακεία έχoυμε φάει που η λογική δεν χωνεύεται με τίποτα...

• Like 1

Και γιατι μας κοροιδεουν? Όταν θα πιστεψεις τέτοια μεγάλα ψέματα θα φας όλα τα μικρότερα ψέματα (υπερθένμανση πλανήτη - 9/11 - τρομοκρατία - μαυρες τρύπες κλπ κλπ...) ΑΜΑΣΗΤΑ

• Like 1

Ναι, λες και το δικό σου πρόβλημα είναι ότι το βίντεο είναι 50 ετών, ασπρόμαυρο και πιξελιασμένο...

Δηλαδή αν έβγαινε αύριο η NASA και σου έδειχνε full hd βίντεο με το φεγγάρι, το δικό σου στόμα προσωπικά θα έκλεινε ε?

Και το photoshop? Οι Μασόνοι? Τα σκηνικά? 

Το δικό μου το πρόβλημα είναι πως μου δείχνουν ψέματα. Καλή συνέχεια, και καλές εξερευνήσεις στο διάστημα, ότι πιστευει ο καθένας. Εγώ την γνώμη μου είπα, και ήδη το τράβηξα πολύ - λόγω της συμπάθειας μου στον Mugiawara Luffy μάλλον...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...