Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δεν ειναι, ειναι για πεταμα διαβασε και τον λογο εδω απο τον ειδικο!

http://www.insomnia.gr/topic/629707-smart-tv-169-euro-mediamarkt-32/?p=55313722

χιχιχ ειδα προσφατα σε φιλη f&u 40αρα και πονεσε η ψυχουλα μου περα απο τα ματια μου

παντως ημουν τυχερος κι εγω, εχω διαβασει θεματα ακομα και στις ks σειρες.

εμπειρια απο ku6000 δεν εχω, εχω δει ku6400 και ειναι αξιοπρεπεστατη.

Επεξ/σία από alxlightning
Δημοσ.

χιχιχ ειδα προσφατα σε φιλη f&u 40αρα και πονεσε η ψυχουλα μου περα απο τα ματια μου

παντως ημουν τυχερος κι εγω, εχω διαβασει θεματα ακομα και στις ks σειρες.

εμπειρια απο ks6000 δεν εχω, εχω δει ku6400 και ειναι αξιοπρεπεστατη.

Κοιτα η εικονα ειναι μια χαρα για τα λεφτα τους αλλα οχι να λενε οτι ειναι και ΤΟ κελεπουρι... Δεν ειναι για τιποτα παραπανω ειδικα στο smart κομματι.
Δημοσ.

Κοίτα για 60'' μοντέλο δεν είναι άσχημη τιμή τα 95 ευρώ επιπλέον. Κι αυτό γιατί τις 60'' πολύ δύσκολα τις αλλάζεις. Αν υποθέσουμε ότι συνεχίζουν να πέφτουν οι τιμές και στις μεγάλες ίντσες ο λόγος για να αλλάξεις συσκευή μετά από αυτή μέσα σε 5 χρόνια είναι να έπαιρνες ένα αρκετά ανώτερο μοντέλο π.χ 60KS8000 με την προυπόθεση να το βρεις σε καλή τιμή.

Το λέω αυτό γιατί θεωρώ πολύ σπάνια περίπτωση κάποιος που έχει 60'' να πέσει στις 55 για να πάρει κάτι ανώτερο. Από την άλλη, για να σου γυαλίσει το μάτι μεγαλύτερο μοντέλο και να αξίζει πρέπει να πας από τις 60 στις 70, οι 65'' δεν θα σου κάνουν εντύπωση. Οπότε για 5 χρόνια +95 ευρώ δεν είναι άσχημα.

Φυσικα και αξιζει, και εγω θα κανω την δικη μου σε λιγο, τα λεφτα που θα δωσεις για να πας στα 5 ετη ειναι το κοστος μια απλης ζημιας που μπορει να προκυψει, πχ τροφοδοτικο.

Απλά έχει φοβηθεί το μάτι μου τα τελευταία χρόνια με τέτοιου είδους συσκευές.

Νταξ, θα μετρούσε να έπαιζε επί τόπου αντικατάσταση, αλλά τι να κάνεις.

Άσε που νομίζω πως σε ενδεχόμενη μεταπώληση όλο και κάτι θα σου δώσει. Όχι απαραίτητα περισσότερα χρήματα, ίσως μια μεγαλύτερη ευκολία να τη σπρώξεις.

Σχετικά με ρυθμίσεις τώρα. Ναι, ξέρω ότι δεν είναι πανάκεια και δεν κάνουν όλες οι ρυθμίσεις για όλες τις τηλεοράσεις, κι ας μιλάμε για ίδια panel. Ξέρω ότι μόνο με καλιμπράρισμα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αλλά έστω κάποιες πολύ βασικές, παίζουν; Π.χ. όπως σε άλλες περιπτώσεις, που προτείνουν ας πούμε Warm 1/2, ευκρίνεια στο ~10% κ.λπ..

Δημοσ.

ρωτα τι ακριβως καλυπτει η εγγυηση (πληρωνεις παραπανω προφανως), πχ η σονυ καλυπτει και σπασιμο και στην αντικαθιστουν μου παν που ρωτησα στα sony center

Δημοσ.

Καλημέρα και πάλι, επανέρχομαι για να (ξανα)ρωτήσω για ρυθμίσεις.

Ξαναλέω ότι γνωρίζω πως χρειάζεται καλιμπράρισμα για σωστή δουλειά.

Εγώ όμως ρωτάω για βασικές ρυθμίσεις, όχι τόσο για τα offsets κ.λπ..

Π.χ. διάβασα ότι στο Movie είναι πολύ κοντά στο «σωστό».

Με ρυθμίσεις όπως το HDR όμως, τι κάνουμε; Το έχουμε απενεργοποιημένο ή όχι;

Ή με την ομαλότητα κίνησης ας πούμε.

Δημοσ.

Καθότι στο τόπικ που άνοιξα για αναζήτηση 60άρας δεν βλέπω ανταπόκριση, απλά να πώ ότι στην έρευνα που κάνω, βλέπω ότι οι σειρές KS7000 και KS8000 έχουν θέμα με την πλαστική πλάτη της τηλεόρασης, η οποία είναι κολλημένη με κόλλα και ξεκολλάει από το πάνελ.

video review, δείτε στο 0:50

Δημοσ.

To βίντεο πάντως που παρέθεσα είναι από την KS8000.

Βίδες-ξεβίδες, τα πλαστικά της ξεκολλάνε. Τόσα λεφτά που κοστίζουν και να υπάρχουν τέτοια θέματα.....

Δημοσ.

KS8000 αμερική=ΚS7000 ευρώπη

Έχεις δίκιο. Όταν έγραφα το πόστ με το βίντεο, είχα βρεί πόστ στο avforums όπου σε σχετική ερώτηση απάντησαν ότι το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται στις KS7000 και KS8000. 

Τελικά εννοούν το ίδιο μοντέλο (KS7000)?

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Όταν έγραφα το πόστ με το βίντεο, είχα βρεί πόστ στο avforums όπου σε σχετική ερώτηση απάντησαν ότι το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται στις KS7000 και KS8000. 

Τελικά εννοούν το ίδιο μοντέλο (KS7000)?

Χωρίς να παίρνω κι όρκο, νομίζω ότι το πρόβλημα με το ξεκόλλημα ισχύει για την δικιά μας 7000 σειρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...