Lanike71 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Έπεσε τηλέφωνο από την εταιρία για τη συνέχιση της "συνεργασίας" Έχουμε και λέμε, 24άρι ίντερνετ , 5 ώρες σε κινητά, απεριόριστα σταθερά, 120' καρτοκινητό wind. Γενικά, δεν έχω παράπονα από τις υπηρεσίες. Να δεχτώ με 25 ευρώ που έχω τώρα ή παίζει κάτι καλύτερο; Σημειωτέον, θέλουν 2 χρόνια συμβόλαιο πάλι.
plan B Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Αυτα που σου δινει εσενα τα δινει και σε μενα αλλα με χρεωνει 40 ευρω.. πως γινεται αυτο;
chipakos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Έπεσε τηλέφωνο από την εταιρία για τη συνέχιση της "συνεργασίας" Έχουμε και λέμε, 24άρι ίντερνετ , 5 ώρες σε κινητά, απεριόριστα σταθερά, 120' καρτοκινητό wind. Γενικά, δεν έχω παράπονα από τις υπηρεσίες. Να δεχτώ με 25 ευρώ που έχω τώρα ή παίζει κάτι καλύτερο; Σημειωτέον, θέλουν 2 χρόνια συμβόλαιο πάλι. Λίγα σου πρόσφεραν. Η τωρινή προσφορά που μου έκαναν εμένα τώρα τον Αύγουστο είναι 360 λεπτά προς κινητά αλλά και 360 λεπτά μόνο προς Wind απεριόριστα σταθερά με δωρεάν αναγνώριση κλήσης δωρεάν ένα τάμπλετ που είναι για τον π@@τσο καβάλα αλλά τέλος πάντων όσο για το 24 άρι Internet που δίνουν στο σπίτι μου πάνω από 4Mbps δεν πηγαίνει δωρεάν από 200 λεπτά σε δύο καρτοκινητά της οικογένειας F2go και μία δωροεπιταγή από Public 70 euro για να αγοράσω ότι θέλω. ΠΡΟΣΕΧΕ είναι η παλιά Tellas με τα μυαλά της Tellas δεν έχει αλλάξει τίποτε. Κι όσο για αυτά που σου δίνουν πες τους ότι θα πας στον ΟΤΕ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙς ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΕς ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ κι εκείνοι αμέσως θα σου κάνουν νέα προσφορά. Οι τιμές που μου έδωσαν για τα παραπάνω είναι 18 ευρώ για τους πρώτους 6 μήνες και από 23 ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια χωρίς τέλος για μεταφορά από τον προηγούμενο πάροχο.Εγώ τους είπα πολύ καλή η προσφορά μου αρέσει και θα την ήθελα κι εκείνοι με αυτή μόνο την θετική μου σκέψη κι ένα λογαριασμό που μου ζήτησαν παρακαλώ πολύ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΡΙΣΑΝ TELLAS χωρίς να έχω δώσει την δική μου συγκατάθεση γραπτώς ούτε καν τους έδωσα αίτηση φορητότητας ούτε συμβόλαιο υπόγραψα.ΠΡΟΣΕΧΕ......Τώρα που τους πήρα τηλέφωνο και παραπονέθηκα για την βίαιη μεταχείριση μου είπαν ότι αν διακόψω θα πρέπει να πληρώσω 160 ευρώ τέλος διακοπής κι εγώ τους είπα ότι θα κάνω καταγγελία. Σήμερα Παρασκευή θα πάρω στην ΕΕΤΤ και θα τους το πω όλο αυτό.
bill2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 τέτοιες απατεωνίες της κάνει η wind-tellas
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Λίγα σου πρόσφεραν. Η τωρινή προσφορά που μου έκαναν εμένα τώρα τον Αύγουστο είναι 360 λεπτά προς κινητά αλλά και 360 λεπτά μόνο προς Wind απεριόριστα σταθερά με δωρεάν αναγνώριση κλήσης δωρεάν ένα τάμπλετ που είναι για τον π@@τσο καβάλα αλλά τέλος πάντων όσο για το 24 άρι Internet που δίνουν στο σπίτι μου πάνω από 4Mbps δεν πηγαίνει δωρεάν από 200 λεπτά σε δύο καρτοκινητά της οικογένειας F2go και μία δωροεπιταγή από Public 70 euro για να αγοράσω ότι θέλω. ΠΡΟΣΕΧΕ είναι η παλιά Tellas με τα μυαλά της Tellas δεν έχει αλλάξει τίποτε. Κι όσο για αυτά που σου δίνουν πες τους ότι θα πας στον ΟΤΕ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙς ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΕς ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ κι εκείνοι αμέσως θα σου κάνουν νέα προσφορά. Οι τιμές που μου έδωσαν για τα παραπάνω είναι 18 ευρώ για τους πρώτους 6 μήνες και από 23 ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια χωρίς τέλος για μεταφορά από τον προηγούμενο πάροχο.Εγώ τους είπα πολύ καλή η προσφορά μου αρέσει και θα την ήθελα κι εκείνοι με αυτή μόνο την θετική μου σκέψη κι ένα λογαριασμό που μου ζήτησαν παρακαλώ πολύ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΡΙΣΑΝ TELLAS χωρίς να έχω δώσει την δική μου συγκατάθεση γραπτώς ούτε καν τους έδωσα αίτηση φορητότητας ούτε συμβόλαιο υπόγραψα.ΠΡΟΣΕΧΕ......Τώρα που τους πήρα τηλέφωνο και παραπονέθηκα για την βίαιη μεταχείριση μου είπαν ότι αν διακόψω θα πρέπει να πληρώσω 160 ευρώ τέλος διακοπής κι εγώ τους είπα ότι θα κάνω καταγγελία. Σήμερα Παρασκευή θα πάρω στην ΕΕΤΤ και θα τους το πω όλο αυτό.Μα wind tellas είναι η ίδια εταιρία που ακριβώς κολλησες ακόμα δεν ξέρω
chipakos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μα wind tellas είναι η ίδια εταιρία που ακριβώς κολλησες ακόμα δεν ξέρω Εχεις δει πολλές διαφημίσεις Tellas στην τηλεόραση??Γιατί άραγε???Μήπως γιατί είχαν γεμίσει οι αίθουσες δικαστηρίων την εποχή που προσπαθούσε να βάλει Internet στα σπίτια μας μέσω του δικτύου της ΔΕΗ?? Ε οχι λοιπόν να με ελέγχεις επειδή θυμάμαι,και ελπίζω να κατάλαβες ότι το εμπορικό όνομα Tellas έχει αφήσει πίσω του χιλιάδες δυσαρεστημένους και γι αυτό τεχνιέντος το έχουν θάψει.Τέλος πάντων πριν από λίγα λεπτά ολοκλήρωσα την έγγραφη καταγγελία στην ΕΕΤΤ για την υφαρπαγή της φορητότητάς μου από την εν λόγω εταιρία χωρίς την έγγραφη συνέναισή μου και ζήτησα από τον ΟΤΕ να πάρει πίσω τη φορητότητα και την συνέχιση της συνεργασίας μας.
JOHN ONLY Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Φιλε chipakos στον οτε τι ταχυτητα ιντερνετ ειχες; Το ταμπλετ ειναι 3g παιρνει sim;
panos- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ή τελλας καταργήθηκε το 2008 με την εξαγορά από την για λίγο ακόμα ΤΙΜ πλέον WIND. Πλέον δεν μπορείς να κάνεις καταγγελία για κάτι που έγινε για 5 και χρόνια πρίν, εκτός αν δεν κατάλαβα και έχεις κολλήσει οτι ή Wind λέγεται τελλας.
georgeadams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 [...] κι εκείνοι με αυτή μόνο την θετική μου σκέψη κι ένα λογαριασμό που μου ζήτησαν παρακαλώ πολύ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΡΙΣΑΝ TELLAS χωρίς να έχω δώσει την δική μου συγκατάθεση γραπτώς ούτε καν τους έδωσα αίτηση φορητότητας ούτε συμβόλαιο υπόγραψα. [...]Το λογαριασμό με τί πρόφαση σου τον ζήτησαν;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Εχεις δει πολλές διαφημίσεις Tellas στην τηλεόραση??Γιατί άραγε???Μήπως γιατί είχαν γεμίσει οι αίθουσες δικαστηρίων την εποχή που προσπαθούσε να βάλει Internet στα σπίτια μας μέσω του δικτύου της ΔΕΗ?? Ε οχι λοιπόν να με ελέγχεις επειδή θυμάμαι,και ελπίζω να κατάλαβες ότι το εμπορικό όνομα Tellas έχει αφήσει πίσω του χιλιάδες δυσαρεστημένους και γι αυτό τεχνιέντος το έχουν θάψει.Τέλος πάντων πριν από λίγα λεπτά ολοκλήρωσα την έγγραφη καταγγελία στην ΕΕΤΤ για την υφαρπαγή της φορητότητάς μου από την εν λόγω εταιρία χωρίς την έγγραφη συνέναισή μου και ζήτησα από τον ΟΤΕ να πάρει πίσω τη φορητότητα και την συνέχιση της συνεργασίας μας. Η τελλας εξαγοραστηκε απο την wind , η επωνυμια ειναι wind-tellas για τα σταθερα δυκτια με καμια παναγια δεν μπορει να σου εστειλαν ειτε συμβολαιο ειτε οτιδηποτε αλλο που να γραφει σκετο TELLAS Oπως ρωταει ο επανω πως ακριβως εδωσες το λογαριασμο? λογαριασμο ζητανε για να παρουνε στοιχεια , αν το εδωσες σε courier τοτε αυτο που σου εβαλε να υπογραψεις δεν ηταν τα για την εταιρια courier αλλα συμβολαιο , επισης αν ησουν ηδη συνδρομητης τους τοτε σε ανανεωση δεν χρειαζεται να υπογραψεις νεο συμβολαιο ακρη η τηλεφωνικη συνομιλια
chipakos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Κατ αρχήν να απαντήσω στον panos- Μιλάμε για κάτι που έγινε πριν 10 περίπου ημέρες ίσως και λιγότερο. Στην προσπάθεια της Wind να με κάνει πελάτη μου συστηνότανε πάντα ως Wind,αλλά κι εγώ έτσι την ήξερα . Εγινε ότι έγινε το έγραψα παραπάνω μην επαναλαμβάνομαι και όταν ζήτησα από τον πάροχό μου ΟΤΕ να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας μου είπε ότι πρέπει να υπαναχωρήσω από τον προηγούμενο πάροχο που ήταν η Tellasή αν θέλετε να την λέμε Wind μπορούμε να την λέμε κι έτσι.Για του λόγου το αληθές κρατάω στα χέρια μου το χαρτί υπαναχώρησης που μου έστειλε ο ΟΤΕ και αναφέρει Tellas και πουθενά την λέξη Wind. Απαντάω στον iDad² Πάνω από ενάμιση μήνα με έχουν πάρει και 10 φορές τηλέφωνο από Wind και μου περιέγραφαν το πρόγραμμά τους.Στο προτελευταίο τηλεφώνημα τους έδωσε λέει η εταιρία καινούριο καλοκαιρινό πρόγραμμα με τις τιμές που έχω γράψει στο παραπάνω πόστ ήθελαν όμως να τσεκάρουν τη γραμμή μου για να είναι προετοιμασμένοι στην σύνδεσή μου με αυτούς,και δεν έφερα κάποια αντίρρηση. Ζήτησαν φωτοτυπία ταυτότητας και έναν λογαριασμό. Οταν ήρθε ο κούριερ έφερε δύο συμβόλαια ένα για εμένα κι ένα για την Wind,όμως εγώ δεν έδωσα κανένα πίσω και τα κράτησα και τα δύο,τα έχω μπροστά μου αυτήν την στιγμή και δεν τα έδωσα διότι είχα συμβόλαιο ήδη με τον ΟΤΕ και ασχέτως με το αν άκουγα προσφορές από δω κι από εκεί δεν έπρεπε να γίνει τίποτε κι ούτε να πέσουν υπογραφές τουλάχιστον μέχρι της 12-08-2016. Αυτό που υπέγραψα είναι η βεβαίωση ότι ο Courier παρέδωσε τα συμβόλαια,αλλά δεν πήρε πίσω υπογεγραμένο συμβόλαιο. Inuyasha Οπότε σίγουρα δεν υπόγραψα συμβόλαιο και δεν είμαι παλιός πελάτης είμαι νέος. Τα στοιχεία του καθε ενός από εμάς είναι τόσο εύκολα όσο να πάρουμε ένα λογαριασμό στο χέρι μας.Από την στιγμή που δεν έχω υπογράψει σε όρους συμβολαίου ειδικούς όρους και εξαιρέσεις ή προυποθέσεις είναι όλο το πακέτο στον αέρα. Παρ όλα αυτά στις 5-8-2016 συνδέθηκα στην Wind-Tellas.Μην λες με καμία Παναγία γιατί θα το σκανάρω και θα σας το αναρτήσω. Οταν λέμε κάτι λέμε κάτι.Είμαι 50 χρονών δεν γράφω λόγια του αέρα.Μπορεί να μου διαφεύγει κάτι αλλά αυτά που σας λέω είναι 100% πέρα για πέρα αληθινά. Και ο λόγος που τα γράφω είναι για να προσέχεται οι υπόλοιποι για κανέναν άλλο λόγο.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Κατ αρχήν να απαντήσω στον panos- Μιλάμε για κάτι που έγινε πριν 10 περίπου ημέρες ίσως και λιγότερο. Στην προσπάθεια της Wind να με κάνει πελάτη μου συστηνότανε πάντα ως Wind,αλλά κι εγώ έτσι την ήξερα . Εγινε ότι έγινε το έγραψα παραπάνω μην επαναλαμβάνομαι και όταν ζήτησα από τον πάροχό μου ΟΤΕ να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας μου είπε ότι πρέπει να υπαναχωρήσω από τον προηγούμενο πάροχο που ήταν η Tellasή αν θέλετε να την λέμε Wind μπορούμε να την λέμε κι έτσι.Για του λόγου το αληθές κρατάω στα χέρια μου το χαρτί υπαναχώρησης που μου έστειλε ο ΟΤΕ και αναφέρει Tellas και πουθενά την λέξη Wind. Απαντάω στον iDad² Πάνω από ενάμιση μήνα με έχουν πάρει και 10 φορές τηλέφωνο από Wind και μου περιέγραφαν το πρόγραμμά τους.Στο προτελευταίο τηλεφώνημα τους έδωσε λέει η εταιρία καινούριο καλοκαιρινό πρόγραμμα με τις τιμές που έχω γράψει στο παραπάνω πόστ ήθελαν όμως να τσεκάρουν τη γραμμή μου για να είναι προετοιμασμένοι στην σύνδεσή μου με αυτούς,και δεν έφερα κάποια αντίρρηση. Ζήτησαν φωτοτυπία ταυτότητας και έναν λογαριασμό. Οταν ήρθε ο κούριερ έφερε δύο συμβόλαια ένα για εμένα κι ένα για την Wind,όμως εγώ δεν έδωσα κανένα πίσω και τα κράτησα και τα δύο,τα έχω μπροστά μου αυτήν την στιγμή και δεν τα έδωσα διότι είχα συμβόλαιο ήδη με τον ΟΤΕ και ασχέτως με το αν άκουγα προσφορές από δω κι από εκεί δεν έπρεπε να γίνει τίποτε κι ούτε να πέσουν υπογραφές τουλάχιστον μέχρι της 12-08-2016. Αυτό που υπέγραψα είναι η βεβαίωση ότι ο Courier παρέδωσε τα συμβόλαια,αλλά δεν πήρε πίσω υπογεγραμένο συμβόλαιο. Inuyasha Οπότε σίγουρα δεν υπόγραψα συμβόλαιο και δεν είμαι παλιός πελάτης είμαι νέος. Τα στοιχεία του καθε ενός από εμάς είναι τόσο εύκολα όσο να πάρουμε ένα λογαριασμό στο χέρι μας.Από την στιγμή που δεν έχω υπογράψει σε όρους συμβολαίου ειδικούς όρους και εξαιρέσεις ή προυποθέσεις είναι όλο το πακέτο στον αέρα. Παρ όλα αυτά στις 5-8-2016 συνδέθηκα στην Wind-Tellas.Μην λες με καμία Παναγία γιατί θα το σκανάρω και θα σας το αναρτήσω. Οταν λέμε κάτι λέμε κάτι.Είμαι 50 χρονών δεν γράφω λόγια του αέρα.Μπορεί να μου διαφεύγει κάτι αλλά αυτά που σας λέω είναι 100% πέρα για πέρα αληθινά. Και ο λόγος που τα γράφω είναι για να προσέχεται οι υπόλοιποι για κανέναν άλλο λόγο. To λογαριασμο τον πηγες σε καταστημα? οταν στο ζητησαν ? το εδωσες σε courier? Λογαριασμο και φωτοτυπια τελικα τα εδωσες στο courier? αν ναι εφοσον δεν υπογραψες συμβολαιο γιατι τα εδωσες ? αναμνηστηκα στο πακετα?
panos- Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Εφόσον εδωσες λογαριασμο εχουν δικαιωμα φορητοτητας. Το περιεργο θα ηταν αν ελεγες οχι και ξυπνουσες ενα πρωι και εβλεπες οτι ISP σου ειναι η Telestet-Tim-Wind-Tellas δεν ξερω πως λέγεται.
chipakos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλά καλά η δέσμευση φίλε μου ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ λεγεται ΚΙ ΟΧΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ φίλε μου. Σιγά μην αρχίσουμε να κρύβουμε τον λογαριασμό του τηλεφώνου μας μήπως κάποιος αχυράνρωπος αποφασίσει να μας κάνει πελάτη χωρίς την έγκρισή μας. Τι λες τώρα??Χωρίς συμβόλαιο στα χέρια όλα τα άλλα είναι μόνο για να έχουμε να λέμε. Ευτυχώς ο ΟΤΕ με επανέφερε πίσω και από πριν 5 λεπτά είμαι πάλι στο δίκτυο του ΟΤΕ. Αν δεν θέλετε μην ακούτε δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να ακούει. To λογαριασμο τον πηγες σε καταστημα? οταν στο ζητησαν ? το εδωσες σε courier? Λογαριασμο και φωτοτυπια τελικα τα εδωσες στο courier? αν ναι εφοσον δεν υπογραψες συμβολαιο γιατι τα εδωσες ? αναμνηστηκα στο πακετα? Εχω απαντήσει σε αυτό. Αν κάπου αναφέρομαι σε αναμνηστικά ή αν αυτό θέλεις να καταλάβεις τότε αυτό θα είπα.Οι υπόλοιποι μπορούν να διαβάσουν το παραπάνω πόστ. Εχω χάσει και κάνα δυό λογαριασμούς άσε που κάποιους τους πετάω στα σκουπίδια. Λες να μου κάνουν καμία φορητότητα από καμιά άλλη εταιρία??Μήπως σε έχει πειράξει η ζέστη??
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Καλά καλά η δέσμευση φίλε μου ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ λεγεται ΚΙ ΟΧΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ φίλε μου. Σιγά μην αρχίσουμε να κρύβουμε τον λογαριασμό του τηλεφώνου μας μήπως κάποιος αχυράνρωπος αποφασίσει να μας κάνει πελάτη χωρίς την έγκρισή μας. Τι λες τώρα??Χωρίς συμβόλαιο στα χέρια όλα τα άλλα είναι μόνο για να έχουμε να λέμε. Ευτυχώς ο ΟΤΕ με επανέφερε πίσω και από πριν 5 λεπτά είμαι πάλι στο δίκτυο του ΟΤΕ. Αν δεν θέλετε μην ακούτε δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να ακούει. Εχω απαντήσει σε αυτό. Αν κάπου αναφέρομαι σε αναμνηστικά ή αν αυτό θέλεις να καταλάβεις τότε αυτό θα είπα.Οι υπόλοιποι μπορούν να διαβάσουν το παραπάνω πόστ. Δεν εχεις απαντησει αυτο που ρωτησα , τελικα εδωσες η οχι το λογαριασμο και την φωτοτυπια της ταυτοτητας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα