prototypegr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα. Επειδή είμαι στην αναζήτηση τηλεόρασης μπορεί κάποιος να μου πει αν γνωρίζει αν υπάρχουν διαφορές στις δύο τηλεοράσεις του τίτλου καθώς εγώ δεν μπόρεσα να βρω κάποια και την δεύτερη την έχει προσφορά το e-shop. Ευχαριστώ.
graphist83 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ιδιες ειναι η 6402 απλα ειναι παραεισαγωγη. Λογικα απο eshop. Να ξερεις σε περιπτωση βλαβης δεν θα σε καλυψει η Samsung αλλα το eshop με οτι ορους θετουν αυτοι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Κοινώς για χ-ψ λόγους προοριζόταν για χώρα πχ της αφρικής και κάποιος μάγκας εγχώριος το έφερε με χαμειλότερη τιμή στην ελλάδα. Απο σβέρκο θα ψωνίσεις, εγγύηση.
prototypegr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κάτι τέτοιο κατάλαβα κι εγώ γιατί όταν την έψαξα στο νετ μόνο σε ρουμανικά και βουλγαρικά site την έβγαζε. Σε αυτήν την περίπτωση εφόσον δηλαδή προοριζόταν για χώρες Ε.Ε. εκτός Ελλάδας δεν θα έπρεπε να καλύπτεται και από την Samsung Ελλάδος;
graphist83 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δεν εχει σημασία για που προορίζεται αλλά από που παραγγελθηκε. Μπορεί να μην είναι από ευρωπαϊκή χώρα. Τέλος να ξέρεις ότι το αν θα αναλάβει η κάθε εταιρία προϊόν παραεισαγωγης είναι στην ευχέρεια της. Δεν είναι ευρωπαϊκός νόμος αλλά οδηγία. Θα έλεγα να μην μπλέξεις άλλωστε η 6000 είναι και φθηνοτερη
prototypegr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δεν εχει σημασία για που προορίζεται αλλά από που παραγγελθηκε. Μπορεί να μην είναι από ευρωπαϊκή χώρα. Τέλος να ξέρεις ότι το αν θα αναλάβει η κάθε εταιρία προϊόν παραεισαγωγης είναι στην ευχέρεια της. Δεν είναι ευρωπαϊκός νόμος αλλά οδηγία. Θα έλεγα να μην μπλέξεις άλλωστε η 6000 είναι και φθηνοτερη Δεν είναι η 6000 αλλά η 6400 και είναι 60 Ευρώ ακριβότερη τώρα με τις εκπτώσεις. Κι εγώ δεν πρόκειται να μπλέξω με αυτά οπότε το αφήνω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
prototypegr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα κι επειδή πρόκειται να προβώ τελικά στην αγορά της 43KU6400 θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμες σας για την συγκεκριμένη κι αν νομίζετε ότι στα ίδια ΄χρήματα (750 €) υπάρχει κάτι καλύτερο. Η τηλεόραση θα είναι κυρίως για NOVA και ταινίες.
Mi_ka Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Ελπίζω να μη την ψώνισες ακόμα γιατί η Κορνίζα (Πλαίσιο) μόλις την έβγαλε προσφορά στα 650 (αν και εμείς παραγγείλαμε δοκιμασμένη KDL43W755 στα ίδια λεφτά, 100Hz panel σημαίνει πιο ομαλή κίνηση της μπάλας και καλύτερη απεικόνιση του χορταριού στα παναρίσματα του πλάνου - ουπς Νόβα λες, ε, σπάνια έχει πραγματικό HD της προκοπής στα σπορ κανάλια για να το δεις αυτό και να σε ενοχλεί που στα panel 50Hz φαίνεται σαν να γίνεται σούπα το χορτάρι στα παναρίσματα όταν είσαι κοντά αλλά άμα βάλεις Οτε και βλέπεις εγγλέζικο εκεί τα 100Hz+ του panel γίνονται σημαντική παράμετρος)
prototypegr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Την πήρα με την προσφορά του πλαισίου. Τυχερός ήμουν που μου έτυχαν δουλειές και άργησα. Να σε πω την αλήθεια μπάλα δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Σπάνια γα δω κάνα παιχνίδι οπότε μικρό το κακό.
prototypegr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ. Κι εγώ κάπως έτσι αισθάνθηκα.
Mi_ka Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δε βαριέσαι και το θυμηθείς, μετά από κάνα μήνα που θα την έχεις μάθει γράψε δυο γραμμές με τις εντυπώσεις σου
Mi_ka Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Τελικά είναι καλή αυτή η Samsung? Τι στραβά βλέπεις? ... γιατί όλες έχουν κάποια στραβά, δεν υπάρχει η τέλεια τηλεόραση, ακόμα τουλάχιστον...
prototypegr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν μετά από ένα μήνα συμβίωσης έχω να πω ότι προσωπικά πιστεύω έκανα μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Το μέγεθός της είναι το ιδανικό για μένα για την απόσταση που βλέπω (γύρω στα 3 μέτρα), τα χρώματα είναι πολύ ζωντανά έχοντας παίξει πολύ λίγο με τις ρυθμίσεις ώστε να έρθει στα γούστα μου, πολύ γρήγορη στο smart κομμάτι της και το γεγονός της οπτικής εξόδου σε συνδυασμό με το home theater που έχω (Acoustic Energy P5 από το 2004) μου δίνει κορυφαίο ήχο σε 5.1. Έχω κατεβάσει κι έχω δει αρκετές ταινίες σε 1080 και το upscaling τις δείχνει ακόμα πιο ωραίες. Βασικά τόσες ταινίες είχα να κατεβάσω πολύ καιρό αλλά τώρα βρήκα λόγο για να το κάνω. Αχαχαχα. Όσον αφορά τα αθλητικά και δη τις μπάλες δεν μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς όπως προείπα δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα. Ένα αρνητικό που βρήκα και από ότι διάβασα ισχύει για όλες σχεδός τις smart tvs της Samsung είναι το γεγονός ότι δεν μπορώ α ψάξω στην εφαρμογή youtube που έχει χρησιμοποιώντας το Logitech K400 και συγκεκριμένα στην αναζήτηση δεν λειτουργούν τα πλήκτρα των γραμμάτων. Φυσικά αυτό λύθηκε μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του youtube από τον browser που έχει όπου το πληκτρολόγιο δουλεύει άψογα. Να πω μόνο ότι προέρχομαι από μία Samsung 32άρα crt 100hz την οποία είχα από το 2003 και ήδη είχε αρχίσει να τα παίζει οπότε όπως καταλαβαίνεις για μένα αυτό ήταν σαν να πήγα από Lada σε Lamborghini. Άρα οι απόψεις μου είναι καθαρά υποκειμενικές και το μέτρο σύγκρισης λίγο άκυρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα