Προς το περιεχόμενο

NBA 2K17 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πήρα χθες και όλα ήταν οκ. Σήμερα το παιχνίδι δεν παίζεται. Νόμιζα ότι είναι lag στο online αλλά έχω το ίδιο θέμα και στο offline. Σαν fps drop. Έχω την 280x αλλά αν έφταιγε η κάρτα δεν θα έπαιζα μία χαρά χθες. Έκανα clean unistall αλλά τίποτα. Από χθες άλλαξε μόνο ότι πέρασα ένα μεγάλο update στα windows αλλά θεωρώ δύσκολο να φταίει αυτό

Ιδέες ;;

στο δικό μου σύστημα ενώ γενικώς παίζει χωρίς καθόλου λαγκ (τα πάντα στο φουλ πλην της εξέδρας στο medium) κάποιες φορες που το τρέχω εχει πολυ κακό animation.....

κατι αλλο που μου φαίνεται παράξενο είναι ότι βλεποντας στο YouTube βιντεακια εκεί το διχτακι εχει πολυ καλύτερη -πιστοτερη συμπεριφορά από μένα.....

σε σχεση με το nba 2k16 ειναι καλυτερο σε gameplay και γραφικα?

γενικα το 16 δεν με τραβηξε καθολου ,σε γνωστο μου που το ειχα δει,ενω το nbak215 μου ειχε αρεσει περισσοτερο...

Αξιζει η αγορα η μια απο τα ιδια με το nba2k16...

θεωρώ το 15 ανώτερο από τα 16&17

μου φαίνεται παράξενο πολλές φορες να χτυπαει η μπάλα στην στεφάνη και να μπαινει μέσα.....τοσο κουλοι είναι πια ολοι οι παιχταράδες εκει μεσα ? στο 15 υπηρχε σε πολύ μικροτερη συχνοτητα.....επισης η αντιδραση που εχει το διχτακι είναι πιο ρεαλιστικη

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νέο PC update 299MB (δεν ξέρω γιατί στις κονσόλες είναι 7GB). Το να φτιάχνει κάτι σημαντικό είναι πιο απίθανο και από το να βάλει σήμερα ο Καλάθης 5 απανωτά τρίποντα στη Φενέρ.

Δημοσ.

Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα ( επισυνάπτω φωτογραφία)

http://imageshack.com/a/img923/881/v72vip.jpg

και εξηγώ οτι πάντα πάνω δεξιά στην φωτογραφία του παίκτη είναι μαύρο το τετραγωνάκι.

Επίσης όταν κοιτάω τα roster σε όσους παίκτες δεν έχει πραγματική φωτογραφία δεν τους εμφανίζει.

Όταν παίζω αγώνα δεν υπάρχει κανένα θέμα. Το παιχνίδι υπερκαλύπτεται απο το pc μου. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει ή κάποια λύση; Εχω κάνει και επαλήθευση αρχείων μέσω steam.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημερα . εχει χρησιμοποιησει κανενας την εφαρμογη του κινητου για να επωφεληθει στο Mycarrier? πρεπει να συνδεθω οπως συνδεομαι στο steam?

Δημοσ.

Ουφ μετά από τόσο MyCareer που σχεδόν τελείωσα την πρώτη σεζόν, παίχτηκε καλό μπάσκετ και τον έχω τουμπανιάσει τον παίκτη, έβαλα να ξεκινήσω MyGM. Είχα ξεχάσει όμως ο βλάκας πόσο άθλιο είναι το παιχνίδι υπό κανονικές συνθήκες. Η άμυνα αλλού γι' αλλού, περιστροφές μηδέν, επιστροφές μηδέν, γενικά γελάει ο κόσμος.

• Like 2
Δημοσ.

Ουφ μετά από τόσο MyCareer που σχεδόν τελείωσα την πρώτη σεζόν, παίχτηκε καλό μπάσκετ και τον έχω τουμπανιάσει τον παίκτη, έβαλα να ξεκινήσω MyGM. Είχα ξεχάσει όμως ο βλάκας πόσο άθλιο είναι το παιχνίδι υπό κανονικές συνθήκες. Η άμυνα αλλού γι' αλλού, περιστροφές μηδέν, επιστροφές μηδέν, γενικά γελάει ο κόσμος.

Θέλουμε vines να γελάσουμε λίγο με τα χάλια του ΑΙ !!

• Like 1
Δημοσ.

Δεσμεύομαι για την επόμενη φορά. Να έχω πάρει όμως πρώτα τα χάπια μου για την πίεση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νταξ ρε παιδιά, αμάρτησα, το παραδέχομαι. Αθέτησα την υπόσχεσή μου να γράψω στιγμιότυπα από τον επόμενο αγώνα. Όπου έγιναν τα αίσχη της χιλιετίας. Ίσως γιατί στα καπάκια νίκησα πολύ εύκολα τους Nets και είπα ότι άρχισα να μαθαίνω καλύτερα την ομάδα και να αποδίδουν τα rotations.

Αυτά όμως που έγιναν στο Detroit ξεπερνάνε και την πιο άρρωστη φαντασία ή την πιο στημένη διαιτησία από καταβολής όλων των αθλημάτων. Δηλαδή όσα είδαν τα κατακαημένα τα ματάκια μου δεν περιγράφονται εύκολα, από που να πρωτοξεκινήσω.

• Ο τρίμετρος Maker να τρώει τάπες από παίκτες δύο κεφάλια κοντύτερους ή να χάνει σουτ ακριβώς κάτι από το καλάθι,
  • ο Brogdon να αστοχεί σε κρισιμότατη φάση μόνος του από δυο μέτρα απόσταση,
  • ο Γιάννης δύο φορές να πετάει πάνω από όλους για το κάρφωμα, να τον σαπίζουν στο ξύλο και να πέφτει στο πάτωμα αλλά να μην σφυρίζεται τίποτα,
  • ο Monroe να χάνει κάρφωμα,
  • σε τουλάχιστον 5 φάσεις που είχαμε διεκδικήσιμη μπάλα, μαντέψτε σε ποιανού τα χέρια κατέληξε (hint: όχι στα δικά μου, τα δικά μου έχουν πάντα γράσο)
  • εννοείται σε κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, η φυσική συνέπεια ήταν καλάθι του αντιπάλου ώστε η διαφορά να ανοίγει αντί να κλείνει
  • και το αποκορύφωμα: ο Henson να αποβάλλεται με 5 ανύπαρκτα φάουλ (πραγματικά δεν θα τα έδινε ούτε ο πιο στημένος γκρίζος λύκος της Α1), το δε τελευταίο που εν πολλοίς έκρινε τον αγώνα έγινε από γιουρούσι του Harris, τριπλό σπάσιμο ανάμεσα σε τέσσερις παίκτες στο μηδέν της επίθεσης, πέταξε την μπάλα στην τύχη και ο επιστήμονας ρέφερι ανακάλυψε φάουλ που δεν θα το έδινε ούτε πατέρας στον τρίχρονο γιο του. Η κατάληξη ήταν γκολ-φάουλ που έκανε το σκορ 63-60 στα 50",
  • το Detroit να μην χάνει βολή ούτε για αστείο (πρέπει να είχαν κάπου 12/12, τυπικό ποσοστό για ΑΙ), όταν εμείς με Real FT% και όσο καλύτερο release μπορούσα ζήτημα να φτάσαμε το 70% ακόμα και με παίκτες που στην πραγματικότητα έχουν πολύ καλύτερα ποσοστά,
  • την άμυνα στο πρώτο ημίχρονο πραγματικά να έχει παραδώσει πνεύμα και να μαρκάρει στην τύχη

Μετά από όλα αυτά ήταν μάλλον θαύμα που ήμουν ισοπαλία μόλις ένα λεπτό πριν το τέλος, αν νικούσα θα μιλάγαμε τώρα για την μεγαλύτερη επιτυχία από την εποχή του 1971 (όταν οι Bucks σήκωσαν και το μοναδικό πρωτάθλημα της ιστορίας τους).

Απίστευτος εμετός αυτό το πράγμα, ρε παιδιά αν έχετε φιλότιμο παρακαλέστε τους ηγέτες των μεγάλων χωρών να μαντρώσουν κάπου όλους τους συντελεστές του 2k, να τους στείλουν πακέτο στην Β. Κορέα να τους εκτελέσει ο Κιμ με αντιαεροπορικά πυρά και βόμβες ναπάλμ.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 4
Δημοσ.

Δεν είναι θέμα ανταγωνισμού. Είναι ότι έχουν κάνει πολύ πολύ πολύ καλή δουλειά στη λογοκρισία των fora και στην αξιοποίηση του "αδέσμευτου ειδικού τύπου". Κάντε μια βόλτα από operationsports & 2K official forum και άμα δείτε κανένα να παραπονιέται σφυράτε μου.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι θέμα ανταγωνισμού. Είναι ότι έχουν κάνει πολύ πολύ πολύ καλή δουλειά στη λογοκρισία των fora και στην αξιοποίηση του "αδέσμευτου ειδικού τύπου". Κάντε μια βόλτα από operationsports & 2K official forum και άμα δείτε κανένα να παραπονιέται σφυράτε μου.

αν είχαν ανταγωνισμό σίγουρα θα βοηθούσε. Αλλά αυτό με το censorship που κάνουν στους εαυτούς τους .. τραγικό... δεν το ήξερα. Θενξ φορ δε ινφο.

Γενικά παρατηρείται μια τέτοια τάση... να διαγράφονται σχόλια και να κάνουμε censor ότι δεν μας βολεύει. Πρόσφατο άλλο παράδειγμα είανι το imdb που έβγαλε το discussion boards και το netflix που θέλει να αλλάξει το rating από αστεράκια σε thumbs up/down. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, παιζει στο Steam στα 12.5€. Εχω ξεμεινει με το 2k15. Δεν ειμαι hardcore eμπασκετικος αλλα παιζω που και που οποτε λεω να το αγορασω. Εχω δυο ερωτησεις.

α) Ειδα οτι εχει ολες τις ομαδες της euroleague, εχει και mode που παιζεις euroleague season ή εστω καποια μοντα που μπορει να γινει ωστε να παιξω euroleague?

β) Γενικα αξιζει σε αυτη τη τιμη;

Δημοσ.

Αν λαβεις υποψιν οτι βγαινει καινουργιο σε λιγότερο απο 3 μηνες οχι,απο την αλλη αν θες να παίζεις να περασει η ωρα σου για μενα αξιζει,οσον αφορα την ευρολιγκα μονο σε φιλικα παιζεις εκτος αν εχει αλλαξει κατι γιατι προσωπικα μετα απο ολιγον κάψιμο το χω αφησει εδω και κανα 3μηνο

• Like 1
Δημοσ.

@babis13 Και καλά έχεις κάνει.

Όσο για τα 12,5 ευρώ της αγοράς, νομίζω αξίζει μόνο αν έχεις πραγματικά σκοπό να παίξεις μέσα στο καλοκαίρι. Αν θέλεις να αγοράσεις το παιχνίδι μόνο για να δεις πως έχει εξελιχθεί από την εποχή του 2k15 (hint: ελάχιστα!) ή ίσα ίσα για να δοκιμάσεις τις ομάδες της Ευρωλίγκας, δεν πιστεύω ότι θα τα βγάλει τα λεφτά του, μιας και τέλη Σεπτέμβρη περιμένουμε την επόμενη έκδοση (η οποία αν δεν αλλάξει κάτι, θα κοστίζει το πολύ κανα 35άρι σε PC).

Επίσημο mode για Ευρωλίγκα δεν υπάρχει. Δεν θυμάμαι αν μπορείς να φτιάξεις custom πρωτάθλημα και να συμπληρώσεις με ομάδες NBA (αφού με 21 ευρωπαϊκές ομάδες δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα), πάντως σίγουρα ό,τι mod και να κυκλοφορεί λογικά θα είναι λύση γιαλαντζί (πχ. μπορεί να έχει φτιάξει πάλι κανένας έξτρα ομάδες Eurocup για να συμπληρώσει 30άδα). Θα χρειαστεί ένα γκουκλάρισμα.

Αν θέλεις τη γνώμη μου η καλύτερη λύση είναι να ελέγξεις πρώτα την έκδοση του μπάρμπα. 53.39GB μεν, αλλά δεν θα ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ αν τελικά δεν σου αρέσει. Τώρα είναι η στιγμή που όλο και κάποιος θα βγει και θα πει ότι δεν πρέπει να κατεβάζουμε πειρατικές εκδόσεις για νομικούς, ηθικούς ή άλλους λόγους, πχ. για το ότι με αυτό τον τρόπο κλέβουμε τους συντελεστές του παιχνιδιού.

Η απάντησή μου είναι ότι η 2k Sports μπορεί να πάει να φουντάρει, αν γούσταραν θα μπορούσαν να βγάλουν ένα ρημάδι demo αλλά εξακολουθούν να μας γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πουλάνε virtual coins (με ή χωρίς εκπτώσεις). Επιπλέον αν βουτούσαν τους συντελεστές αυτού του αισχρού παιχνιδιού και τους έριχναν όλους σε ένα βαθύ μπουντρούμι γεμάτο φίδια για τα επόμενα τρεις χιλιάδες χρόνια, ο κόσμος μας θα ήταν ένα καλύτερο μέρος.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...