MSSB Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Δεν ήξερα που αλλού να γράψω μιας και αυτό, δεν κολλάει κάπου αλλού και δεν βρήκα κάτι σχετικό. Αν έχει ξανά απαντηθεί αυτό το ερώτημα, δώστε μου το νήμα να το δω από εκεί Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι ακριβώς θέλω. Αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι ότι θέλω μια άνετη καρέκλα γραφείου για τις πολλές ώρες gaming. Ανατομική, με στήριξη μέχρι το κεφάλι. Να μπορώ να καθίσω ας πούμε κανένα 5ωρο και να μην πονάνε μέση, πλάτη και κεφάλι από το ζόρι (μιλάμε πάντα για τη καλή θέση). Αν υπάρχει κάτι τέτοιο μέχρι 350€. Ευχαριστώ!
Pa0ki Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Με το budget που έχει παίρνει σίγουρα καλύτερη από τη Markus, η οποία είναι πολύ καλό vfm(και γω αυτήν έχω) Ειναι αυτη που κανει 179 ή 199? Την ψηνω και γω Η ίδια είναι, απλά η φτηνή είναι υφασμάτινη και η άλλη δέρμα/δερματίνη
MSSB Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Θα την κοιτάξω σπίτι όταν πάω pc. Αν είναι έτσι, θα μου μείνουν και λεφτά.
revolver1990 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ρε παιδιά είναι όντως καλή? γιατί για τα λεφτά της μου φαίνεται ψευτιά. Πχ αυτή http://www.homemarkt.gr/0000B8EA.el.aspx Κάνει 120 . Σκέφτομαι να αγοράσω κάποια καλή,όχι για gaming αλλά γενικά επειδή θα κάθομαι πολλές ώρες στο γραφείο(6+) οπότε θα θέλω κάτι μαλακό και βολικό.
zeniath Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μπορεί να μην φαίνεται οπτικά σαν κάτι το ιδιαίτερο αλλά άπαξ και κάτσεις πάνω της καταλαβαίνεις γιατί την λατρεύει τόσος κόσμος
logokrimenos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Τρομερή η MARKUS, την έχω κανα 5άρι χρόνια. Το μόνο που θέλω να βρώ αν παίζει και ξέρει κανένας είναι καινούργιο ύφασμα για την πλάτη. Γτ το είχα βγάλει και το έπλυνα και το έχω χαλάσει σε ένα σημείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα