psfan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Link με αρκετές αναφορες: http://forums.androidcentral.com/lg-v10/688513-lg-v10-bootloop.html Αναφορά από μέλος του γειτονικού forum "εχω καποιες άσχημες πληροφορίες από "μέσα" (ίσος σύμπτωση να είναι) άρχισε και βγάζει και το v10 bootloop (μπορεί να ειναι ελαχιστες περιπτώσεις και έτυχε απλά να ειναι μερικά μαζί) Να δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία... 1
Dinos_12345 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 It's a software thing. Δεν είναι τυχαίο που μετά το mm update τα πήρε όλα ο σερί. Εγώ στο g4 γύρισα στην 5.1 και περιμένω να δω αποτέλεσμα
ziaba Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Link με αρκετές αναφορες: http://forums.androidcentral.com/lg-v10/688513-lg-v10-bootloop.html Αναφορά από μέλος του γειτονικού forum "εχω καποιες άσχημες πληροφορίες από "μέσα" (ίσος σύμπτωση να είναι) άρχισε και βγάζει και το v10 bootloop (μπορεί να ειναι ελαχιστες περιπτώσεις και έτυχε απλά να ειναι μερικά μαζί) Να δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία... τα πρώτα προβλήματά bootloop του v10 τα χω αναφέρει σε άλλο θέμα πριν αρκετό καιρό τότε θυμάμαι πέσαν να με φάνε ότι παραπληροφορώ τον κόσμο κτλ
Dinos_12345 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 τα πρώτα προβλήματά bootloop του v10 τα χω αναφέρει σε άλλο θέμα πριν αρκετό καιρό τότε θυμάμαι πέσαν να με φάνε ότι παραπληροφορώ τον κόσμο κτλΝαι αλλά μπαίνεις και γράφεις ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΊΑ στο θέμα και ως ένα σημείο, σπας @@. Μην το κάνεις, kthxbye. 5
ziaba Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ναι αλλά μπαίνεις και γράφεις ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΊΑ στο θέμα και ως ένα σημείο, σπας @@. Μην το κάνεις, kthxbye. αν σου σπάω @@ μπορείς πολύ άπλα να μην διαβάζεις τα πόστς μου ή ακόμα καλύτερά να τα απενεργοποιήσεις απ το προφίλ σου
Dinos_12345 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 αν σου σπάω @@ μπορείς πολύ άπλα να μην διαβάζεις τα πόστς μου ή ακόμα καλύτερά να τα απενεργοποιήσεις απ το προφίλ σου Already done that. Καμία φορά με πιάνει η περιέργεια. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 τα πρώτα προβλήματά bootloop του v10 τα χω αναφέρει σε άλλο θέμα πριν αρκετό καιρό τότε θυμάμαι πέσαν να με φάνε ότι παραπληροφορώ τον κόσμο κτλ Αλήτες ρε.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ας ελπίσουμε πως δεν ισχυεί. Στο δικό μου του έχω αλλάξει τα φώτα. 70 βαθμούς~ έπιασε χθες και δεν έχω το παραμικρό θέμα ακόμα!
Makeran Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 It's a software thing. Δεν είναι τυχαίο που μετά το mm update τα πήρε όλα ο σερί. Εγώ στο g4 γύρισα στην 5.1 και περιμένω να δω αποτέλεσμα Δε γίνεται να φταίει μόνο το Marshmallow. Το G3 με το update βελτιώθηκε σημαντικά.
Apatsig4 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εδώ εγώ και ένα μήνα έχω θέμα με το τηλέφωνο το έχω στείλει μία φορα άλλαξαν μητρική και σε μία βδομάδα μου ξανα έκανε τα ίδια χθες πάλι ήρθε ο κούριερ και το παρελαβε να δω τη θα μου πουν τώρα είναι πολά τα κρούσματα αλλά δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν αναφέρονται 20 μέρες χωρίς τηλέφωνο ήμουν την πρώτη τώρα τόσο έκανε να μου το επισκευάσει η LG την πρώτη φορά να δω τώρα πόσο θα κάνουν.... Τα 400€ όταν τα έπαιρναν ήταν καλά τώρα με το πάσο τους 1
SIP1995 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εδώ εγώ και ένα μήνα έχω θέμα με το τηλέφωνο το έχω στείλει μία φορα άλλαξαν μητρική και σε μία βδομάδα μου ξανα έκανε τα ίδια χθες πάλι ήρθε ο κούριερ και το παρελαβε να δω τη θα μου πουν τώρα είναι πολά τα κρούσματα αλλά δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν αναφέρονται 20 μέρες χωρίς τηλέφωνο ήμουν την πρώτη τώρα τόσο έκανε να μου το επισκευάσει η LG την πρώτη φορά να δω τώρα πόσο θα κάνουν.... Τα 400€ όταν τα έπαιρναν ήταν καλά τώρα με το πάσο τους Αν τους ζητήσεις στην LG, αν το κάνουν ακόμα και δε το έχουν κόψει, σου δίνουν συσκευή μέχρι να πάρεις τη δική σου πίσω, αλλά με την ευθυνη ότι α ν πάθει κάτι το κινητό που θα σου δώσουν, πληρώνεις την επισκευή.
GianniSM Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Διαβάζοντας τα όσα προβλήματα βγάζουν τα G4-G5-V10 νιώθω τυχερός που το G3 μου έβγαλε ΜΟΝΟ κιτρινίλες στην οθόνη. Ακόμα ένα από τα πιθανά επόμενα κινητά μου τρώει Χ.
Apatsig4 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Τους ζήτησα συσκευή για όσο διαρκέσει ή επισκευή του δικού μου αλλά μου ειπαν οτι δυστυχώς δεν έχουμε συσκευές αυτήν την περίοδο γιατί γίνεται ένας χαμός στο σέρβις από όλη την Ελλαδα τους στέλνουν συσκευές για επισκευή σε ποιον να πρώτο στείλουν... Άκουσον άκουσον τα 400€ τα πήραν στον αέρα ςδεν πρόλαβαν να ακουμπήσουν στο ταμείο!!! Αν δεν λυθεί και τώρα το πρόβλημα θα γίνει καταγγελία παντού και θα φύγει mail απευθείας για Κορεα ...
miltostammy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 ως κατοχος του V10 από τον Μαρτιο δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα μα κανενα προβλημα. Το τηλ. ειναι αψογο. Όσο για τα boot loops που αναφερθηκαν με links στο νημα εδω τα παρακολουθω πολυ πριν την αγορά του. Είναι ελαχιστοτατα σε σχεση με τις πωλησεις που εχει κανει η συσκευή και δεν θεωρω οτι ειναι θεμα όπως στο G4. Φίλε Apatsig4 μπορεις σε παρακαλω να μας ενημερωσεις λεπτομερως για τα πολλα κρούσματα boot loop που εχει το v10;
kekos123 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δεν υπάρχουν κρούσματα όπως του G4..... Τυχαία μεμονωμένα περιστατικά συμβαίνουν παντού!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα