Προς το περιεχόμενο

Unic UC46 - Projector 800x480 @ 48€ euros (GearBest)[Τέλος 63€ πλέον]

john_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Κατσε γιατι το ειδα απο το κινητο.Δεν ξερω τωρα παλι που το κοιταω παλι 48,24 ευρω μου τοπ δειχνει.
Ερωτηση το εβαλα χθες στο καλαθι μου αλλα σημερα εκανα έμβασμα στην revolut και πιστευω οτι μεχρι τεταρτη βαρια να μπουν.Θα μεινει με αυτην την τιμη η θα αλλαξει,και ποσο καιρο το κρατανε στο καλαθι περιμενοντας πληρωμη

φαινεται και η ωρα που τραβηξα την εικονα :)

post-177457-0-39865300-1470036234_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παπαριες της σελίδας, στον κατάλογο το δείχνει 48.24€ και μόλις το βάλεις στο καλάθι πάει 63.63€

Κρίμα γιατί το gearbest βολεύει πιο πολύ λόγω paypal.

Ναι, αυτό με την λίστα των προϊόντων στο gearbest είναι όντως θέμα. Γενικός κανόνας, αν ψάχνεις κάποιο προϊόν, το καλύτερο είναι να ανοίξεις όλες τις σελίδες των σχετικών προϊόντων που διαθέτει το gearbest διότι οι τιμές μπορεί να είναι διαφορετικές - συνήθως μικρότερες - από αυτές που φαίνονται στον γενικό κατάλογο. Πολύ περισσότερο αν παίζει flash sale. Πως ανοίγεις πολλά links εύκολα και γρήγορα; Στον firefox τουλάχιστον με το πρόσθετο snaplinks.

• Like 1

Επειδή μέχρι να κάνω διαδικασίες άλλαξε η τιμή (το έχω στο καλάθι με "waiting for payment" και τιμή 48 ευρώ αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν είναι πλασματική όπως λέτε και φάω άκυρο), αν κάποιος απο Αθήνα-Πειραιά τον πήρε και το μετάνιωσε ας στείλει pm :)

Παιδιά με την λάμπα το γίνεται; Παίρνει αλλαγή ή τον πετάς; Ανοίγει να αλλάξει ;

Δεν αλλαζει το LED.. Δεν χρειαζεται κιολας. Με τουλαχιστον 15000 ωρες λειτουργιας σε αυτους τους projector πρωτα τα παιζουν οι ανεμιστηρες (λογο φθηνο κατασκευης) και μετα οτιδηποτε αλλο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...