Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Τουλάχιστον 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 24 ακόμη τραυματίστηκαν από έναν άντρα που επιτέθηκε με μαχαίρι σε κτήριο που φιλοξενεί άτομα με ειδικές ανάγκες στην πόλη Σαγκαμιχάρα στην Ιαπωνία.Ο δράστης λέγεται Σατόσι Ουεμάτσου, είναι 26 ετών και συνελήφθη από την αστυνομία, όχι όμως πριν αιματοκυλίσει το κτήριο.Όπως μεταδίδουν τα ιαπωνικά μέσα, ο δράστης είναι πρώην εργαζόμενος στη μονάδα φροντίδας αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη.Ο φονιάς μάλιστα παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία πριν προλάβουν οι ειδικές δυνάμεις να αναπτυχθούν και να τον πιάσουν.Όταν συνελήφθη, ο δράστης είπε στην αστυνομία ότι ήθελε «να απαλλαγεί από τους ανάπηρους αυτού του κόσμου».Οι ΗΠΑ εξέφρασαν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων. «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την εκδήλωση τέτοιας βίας. Το γεγονός ότι η επίθεση έγινε σε κέντρο ατόμων με αναπηρίες την καθιστά ακόμη πιο αποτρόπαιη και παράλογη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νεντ Πράις, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.Τα 19 θύματα στο κέντρο φιλοξενίας ατόμων με αναπηρία στην Ιαπωνία, δέχθηκαν την επίθεση του άντρα με το μαχαίρι ενώ κοιμόντουσαν, σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμου αξιωματούχου της κυβέρνησης.«Πρόκειται για ένα περιστατικό που προκαλεί πραγματικό σοκ, καθώς τα θύματα είναι αθώοι άνθρωποι», δήλωσε ο Γιοσιχίντε Σούγκα αξιωματούχος της ιαπωνικής κυβέρνησης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Τόκιο. http://www.protothema.gr/world/article/597953/alert-makeleio-stin-iaponia-andras-skotose-19-atoma-me-mahairi/
Ghost_Rider Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 συγνωμη σε καθε μερια του κοσμου ολο τετοια γινονται τωρα τελευταια μα συννενοημενοι ειναι ολοι τους? 4
phanispal Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μπα, απλά τώρα τελευταία βγαίνουν στο φως περισσότερα. 5
Vapir Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 δεν νομίζω να συνέβαιναν πάντα τόσα μαζεμένα ακραία περιστατικά , και πέρσι είχαμε internet και πρόπερσι και πριν 10 χρόνια , όχι εμείς , όλος ο πλανήτης , για ποιο λόγο να βγαίνουν τώρα στο φως και τότε όχι ? 7
DDevil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Κάτι τέτοια θα βλέπει ο Κιμ και θα τριβει τα χέρια του ... σου λεει στη δικη μου τη χωρα δεν τολμάει να κουνηθει κανεις. Στην Ευρωπη γινεται χαμος πάντως. Πεφτουν νεκροι καθημερινα αν εμενα σε τέτοιες χωρες θα ειχα συνεχως οπλο πάνω μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Κάτι τέτοια θα βλέπει ο Κιμ και θα τριβει τα χέρια του ... σου λεει στη δικη μου τη χωρα δεν τολμάει να κουνηθει κανεις. Στην Ευρωπη γινεται χαμος πάντως. Πεφτουν νεκροι καθημερινα αν εμενα σε τέτοιες χωρες θα ειχα συνεχως οπλο πάνω μου. Τι; Που κολλάει ο Κιμ;
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Τι; Που κολλάει ο Κιμ; Και καλά επειδή στην Β. Κορέα δεν μπορεί να εισέλθει ξένος τρομοκράτης. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι για τους πολίτες εκείνης της χώρας που ο ηγέτης τους μπορεί να τους κάνει οτι θέλει. 1
Muchacho Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μονο που το συγκεκριμενο ειναι ενα μεμονωμενο περιστατικο,ενω αυτα που συμβαινουν στις ΗΠΑ και στην Ευρωπη ειναι κατι που πρεπει να το συνηθισουμε. 1
Flaoutistas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Ρε παιδια κουραστηκα με ολους αυτους τους σκοτωμους.. τι στο διαολο τους επιασε ολους; Απο που να φυλαχτεις πια. Δεν μπορω να πω ομως.. γλιτωσαμε τα ρεπορταζ περι καυσωνα και παραλιων.
totem_lost Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Τι; Που κολλάει ο Κιμ; Χαχα εσύ γενικά καραδοκείς σε όλα τα νήματα και ρωτάς που κολλάει το ένα και το άλλο;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Χαχα εσύ γενικά καραδοκείς σε όλα τα νήματα και ρωτάς που κολλάει το ένα και το άλλο; Ξέρεις μερικές φορές είναι ειρωνικό.
pitogiro Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Γιαπωνέζος με κατάνα πιο lethal και από τζιχαντιστή με suicide vest.
DDevil Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Και καλά επειδή στην Β. Κορέα δεν μπορεί να εισέλθει ξένος τρομοκράτης. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι για τους πολίτες εκείνης της χώρας που ο ηγέτης τους μπορεί να τους κάνει οτι θέλει. Μπορει αμα ρωτησεις κανεναν απο αυτους να σου πουν κιολας οτι ειναι ευτυχισμενοι. Κοιτα φιλε εχει αποδειχθει οτι κάποια ζωα -δυστυχως- μονο με το μαστιγιο καταλαβαινουν. Τους φέρεσαι σωστα και πάνε να στην φέρουν. Τωρα βεβαια αυτες ειναι απλοϊκες απαντησεις για να κυνηγανε τοσο Γαλλους και Γερμανους κάτι εχει παιχτει που ισως δεν το ξέρουμε ακριβως εγω τουλαχιστον δεν το ξέρω. Παντως ηταν λάθος για μενα το άνοιγμα των συνορων γιατι οπως αποδεικνυεται πέρασαν αρκετοι απο αυτους που ηρθαν με σκοπο να κάνουν κακο στην Ευρωπη και να σκοτώσουν αμαχο πληθυσμο ωστε να πληξουν με αυτο το τροπο την εικονα των ηγετων. Την πληρωσε δηλαδη αμαχος κοσμος που δεν φταιει. Και δυστυχως ετσι οπως εγινε τωρα οπως καταλαβαινουμε ολοι θα πρεπει να μπουν στο μικροσκοπιο ολοι οι μουσουλμανοι αυτων των περιοχων. Καλυτερα να τους έβαζαν ολους μαζι σε μια μονο περιοχη ειδικη για αυτη την φιλοξενια. Ετσι θα ηταν πιο ευκολα διαχειρισιμος ο πληθυσμος που πέρασε. Για το κτυπημα στην Ιαπωνια δεν υπάρχει πιστευω συνδεση ισως ειναι κάποιος ψυχοπαθης που ξέφυγε απο την προσοχή και εκανε την ζημιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις