cameranek Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καμιά έτοιμη ρομ να περάσω σε l520 και σε l620 υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPep04 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει redstone σε x20 συσκευή μ' αυτόν τον τρόπο; http://www.winbeta.org/news/app-can-get-windows-10-mobile-anniversary-update-older-microsoft-lumia-devices Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 πως βρίσκω ποιο hex ταιριαζει στο lumia 925 μου; (RM-892). το είχα πάρει απο πλαίσιο σε λευκό χρώμα (μιας και βλέπω επιλογες για χρώματα)http://www.lumiafirmware.com/ser/RM-892 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 πως βρίσκω ποιο hex ταιριαζει στο lumia 925 μου; (RM-892). το είχα πάρει απο πλαίσιο σε λευκό χρώμα (μιας και βλέπω επιλογες για χρώματα) http://www.lumiafirmware.com/ser/RM-892 φιλε αν δεν κάνω λαθος το γράφει πανω στην συσκευασία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 ήταν το πρώτο που κοιταξα, αλλα δε το βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 ήταν το πρώτο που κοιταξα, αλλα δε το βρηκα το λεει πάνω στην συσκευασία σίγουρα!!! επίσης αν δεν το βρεις πάνω στην συσκευασία δες μεσα εκει που μπαίνει η sim επίσης το λεει σίγουρα...! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 μπροστα μου την εχω την συσκευασια και δε το βλεπω. αναφερει imei/wlan/material.το βρηκα όμως πράγματι στην θύρα της sim, οπότε μια χαρά. το αρχείο στο Emergency Files κατεβάζω, έτσι; και μετα το μετονομαζω σε RM-892 ή δε παιζει ρολο η ονομασια στην διαδικασία και απλά θέλει να δει το hex?ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Όχι δεν χρειάζεται να μετονομάσεις τπτ απλα το hex θέλει.. Συγνώμη απλα εμένα τον λέει στο 930 τον κωδικό στην συσκευασία, αλλα αφού τον βρήκες όλα οκ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 εδω τι κανω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μηπως κατι χρησιμοποιουσε το κινητο κεινη τη στιγμη ή ο υπολογιστης;; Κλειστα ολα..στην χειροτερη κανε ενα ρεσταρτ το pc και ξαναπροσπαθησε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 εκανα restart και τιποτα. το ιδιο μηνυμα. ακυρο, το βρηκα, λαθος δικο μου. συνεχιζω, μεγαλο βραδυ σημερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 φιλαράκι το εκανες? μήπως θέλεις κάποια επιπλέον βοήθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 ολα καλά, μένει να κάνω επαναφορά στο registry αλλά δε προλαβαίνω να ασχοληθώ τώρα, το βράδυ πάλι. πάντως λίγο που το δούλεψα με την 8.1 (lumia 925) μου φάνηκε απίστευτα γρήγορο, μεγάλη διαφορά με τα 10αρια ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες και το ενδιαφέρον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 γρήγορη ερώτηση, για να επαναφέρω τα στοιχεία στο registry, απο ποιο βήμα και μετα πρέπει να ακολουθήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 γρήγορη ερώτηση, για να επαναφέρω τα στοιχεία στο registry, απο ποιο βήμα και μετα πρέπει να ακολουθήσω; Αν κάνεις hard reset το κινητό σου θα στοιχεία θα ειναι μετα τα κανονικά του κινητου όπως είναι stock. Αν δεν κάνεις, μπορείς να τα επαναφέρεις οποιαδήποτε στιγμη εσυ επιθυμείς, απλα αν τα επαναφέρεις στα αρχικά θα σταματήσεις να παίρνεις ενημερώσεις οπως η RS1, RS2 κτλ και θα μείνεις στην έκδοση που εχεις φτάσει. Κάνεις τα ιδια βήματα που έκανες για να αλλάξεις τα στοιχεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα