Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ απλό παίρνει 2 εξουσιοδοτήσεις (χύμα τις έχουν νομίζω παίρνεις και συμπληρώνεις) συμπληρώνει μια όπως θα την συμπλήρωνε ΑΝ ήταν ο φίλος τους (με τα στοιχεία του δηλαδή)  παίρνει την άλλη και την συμπληρώνει ο ίδιος με όποιον νανε για αποδέκτη της εξουσιοδότησης (πχ τον φίλο του ή την μάνα του)

Και παίρνει την σφραγίδα για το κεπ με την δική του δήλωση την αλλη απλά την βάζει στην τσέπη.

στο σπίτι (ή καθώς γυρίζει σε ενα φωτοτυπάδικο) σκανάρει και τις 2 δηλώσεις

μετά μεταφέρει την σφραγίδα απο το ένα αρχείο στο άλλο εκτυπώνει το άλλο με την σφραγίδα και τελείωσε πάει στα ελτα και το δείχνει στην κυρα κομπρέσα που θα είναι στο ταμείο

Κάτι νοικοκυρές με μόρφωση λυκείου το 70 και άν είναι συνήθως εκει που χέστηκαν κιόλας θα δουν απλά το χαρτί για 1 δεύτερο να δουν ότι αναφέρει το όνομα του παραλήπτη θα δουν και την σφραγίδα και θα το βάλουν στην άκρη :P

• Like 1
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολύ απλό παίρνει 2 εξουσιοδοτήσεις (χύμα τις έχουν νομίζω παίρνεις και συμπληρώνεις) συμπληρώνει μια όπως θα την συμπλήρωνε ΑΝ ήταν ο φίλος τους (με τα στοιχεία του δηλαδή)  παίρνει την άλλη και την συμπληρώνει ο ίδιος με όποιον νανε για αποδέκτη της εξουσιοδότησης (πχ τον φίλο του ή την μάνα του)

Και παίρνει την σφραγίδα για το κεπ με την δική του δήλωση την αλλη απλά την βάζει στην τσέπη.

στο σπίτι (ή καθώς γυρίζει σε ενα φωτοτυπάδικο) σκανάρει και τις 2 δηλώσεις

μετά μεταφέρει την σφραγίδα απο το ένα αρχείο στο άλλο εκτυπώνει το άλλο με την σφραγίδα και τελείωσε πάει στα ελτα και το δείχνει στην κυρα κομπρέσα που θα είναι στο ταμείο

Κάτι νοικοκυρές με μόρφωση λυκείου το 70 και άν είναι συνήθως εκει που χέστηκαν κιόλας θα δουν απλά το χαρτί για 1 δεύτερο να δουν ότι αναφέρει το όνομα του παραλήπτη θα δουν και την σφραγίδα και θα το βάλουν στην άκρη :P

Οκ δεν θα το λεγα! :P :D

Δημοσ.

Καλή φάση να σε πάνε μέσα γ πλαστογραφία ;)

Δεν είναι πολλά 5-10 χρόνια για τέτοια.

Αφορμή ψάχνουν ν σε βγάλουν ότι κανείς κατά συρροή τέτοια ποινικα αδικήματα (κακούργημα είναι ;) )

• Like 3
Δημοσ.

Καλή φάση να σε πάνε μέσα γ πλαστογραφία ;)

Δεν είναι πολλά 5-10 χρόνια για τέτοια.

Αφορμή ψάχνουν ν σε βγάλουν ότι κανείς κατά συρροή τέτοια ποινικα αδικήματα (κακούργημα είναι ;) )

Σε ένα ντοκιμαντέρ (δεν θυμάμαι ποιο έχει καιρό στο youtube σίγουρα το έχει) κάνανε διάφορα πειράματα για να μετρήσουν την εφυία των ζώων και να την συγκρίνουν με αυτή των μικρών σε ηλικία ανθρώπων

Μεγάλη ιστορία τώρα τεσπα καταλήξανε μεταξύ άλλων πως οι άνθρωποι έως τα 6 έχουμε την ίδια αίσθηση "κοινότητας" με τα ζώα για παράδειγμα 

έστω 2 παιδιά και 3 κούπες σε αυτή την σειρά  Α, Β, Γ (στο βίντεο ήταν με χρώματα οι κούπες)

και έστω ότι στην κούπα Α, βάζουμε μέσα ενα μπαλάκι (το βλέπουν αυτό και τα 2 παιδιά)

τώρα βγάζουμε έξω το ένα παιδί και αφήνουμε το άλλο να βλέπει πως βάλανε το μπαλάκι στην Γ κούπα και πως αλλάξανε την σειρά σε Β, Γ, Α

Βάζουν μέσα το άλλο και ρωτάνε το πρώτο (ποια κούπα νομίζεις θα διαλλέξει το άλλο παιδί αν το ρωτήσουμε που ειναι η μπάλα)

Η λογική απάντηση ειναι να πεί την "α" μιας και το άλλο παιδί που το βγάλανε έξω τελευταία φορά που είδε την μπάλα ήταν στην Α κούπα...

Αλλά το παιδί (και ολα τα άλλα που τους κανανε το ίδιο τεστ και ήταν έως 6 ετών) απαντούσε στην Γ γιατι το ίδιο ήξερε ότι ειναι στην Γ και πίστευε πως για κάποιον λόγο θα το ξέρει και το άλλο παιδί αυτό! δηλαδή ότι δεν ειναι διαφορετικές προσωπικότητες. 

Έτσι και εσύ (όχι φυσικά δεν σε συγκρίνω με 6χρονο το πρόβλημα εδώ ειναι σαφέστατα ανώτερου επιπέδου αλλά στην ουσία του ίδιας φύσης)  βγάζεις αυτό το συμπέρασμα γιατί έχεις σαν δεδομένο ότι αφού ειναι πλαστογραφία (με άλλα λόγια εσύ ξέρεις πως ειναι πλαστογραφία)

νομίζεις ότι κάποιος θα κάτσει να το δει(ΣΑΝ ΝΑ ΗΞΕΡΕ/ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΩΣ ΕΣΥ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΣΕΣ και όχι σαν υπόθεση ρουτίνας όπως παίρνει τα χιλιάδες άλλα έγγραφα κάθε άλλη μέρα και τα καταχωνιάζει σε ενα συρτάρι που για πάντα θα μείνει ανέπαφο απο ανθρώπινο χέρι

Τέλος έχει κατηγορίες πλαστογραφίας αυτή ανήκει στα πλημμελήματα και δεν ειναι κακούργημα ;)

Και επίσης το πιο σημαντικό ειναι πως για να τεθεί ζήτημα τέτοιο θα πρέπει ο παραλήπτης (ο φίλος του TS) να παραπονεθεί στα ΕΛΤΑ ότι δεν έλαβε ποτέ το πακέτο και μάλιστα να τους κάνει μήνυση!!! 

αλλιώς απλά δεν θα γίνει τιποτα.

Να στο πω αλλιώς ακόμη και αν η κυρά κομπρέσα τελικά αποδειχτεί agent smith (λιγότερο απο 5% πιθανότητα) και πει χμμμ αυτό δεν μοιάζει για φρέσκια σφραγίδα ειναι εκτυπωμένη το μυαλό της θα πάει πως πρόκειται για φωτοτυπία και θα σου πει συγγνώμη αλλά δεν δεχόμαστε φωτοτυπίες (όπου εκει ίσως αν παρακαλέσεις και κλαφτείς λίγο και καλά μέχρι να στείλει ο φίλος σου το πρωτότυπο θα περάσουν μέρες κτλ και ειναι ανάγκη κτλ και γιαυτό έστειλε φωτοτυπία) παίζει να το πάρεις...

Ακόμη και αν η κυρα κομπρέσα στο ταμείο εκτός απο agent smith αποδειχτεί και στριμμένη κωλόψυχη αλλά και με φαντασία (που καμιά κυράτσα με 10 παιδιά και απολυτήριο γυμνασίου/λυκείου δεν έχει γιατι τέτοιες βάζουν στα περισσότερα ταμεία με μέσον) που εξ αρχής πονηρεύεται πως εσύ θέλεις να κάνεις την ληστεία του αιώνα κλέβοντας το πιο πολύτιμο πακέτο στα ελτά και γιαυτό πλαστογράφησες το έγγραφο και σου πει "κύριε αυτό ειναι πλαστογραφία!" (λιγότερο απο 0,5% πιθανότητα)

Εσύ της απαντάς με ένα "σας παρακαλώ τι ειναι αυτά που λέτε ο φίλος μου απλά μου το έστειλε με φαξ/mail για πιο γρήγορα" κάνοντας πως δεν ήξερες ότι χρειάζεται πρωτότυπο έγγραφο και στην ακόμη πιο ακραία περίπτωση να κλείσουν τις πόρτες μέχρι να έρθει η αστυνομία κτλ (0,0005% πιθανότητα) πριν ακόμη φτάσουν στην ακραία αυτή κίνηση παίρνεις τηλέφωνο τον φίλο σου να τους πει ότι έστειλε το πρωτότυπο σε φαξ. 

Δηλαδή ακόμη και αν ειναι παρασκευή και 13 περάσεις κάτω απο ανοιχτή σκάλα και απο τον δρόμο μαύρης γάτας στο πιο sofisticated ελτά της χώρας με την πιο μάπα πλαστογραφία πάλι την γλυτώνεις άνετα :)

Οκ δεν θα το λεγα! :P :D

Ok είναι φυσικά!! σκέψου λίγο την ουσία:

Κλέβει κανέναν; το κράτος; τον φίλο του; τα ελτά;  ΟΧΙ

κάνει κακό σε κανέναν; όχι απεναντίας εξυπηρετεί τον φίλο του.

Εκτός αν είσαι και εσύ ενας άλλος Ιαβέρης που πιστεύει πως ο Γιάννης Αγιάννης πρέπει να αποκεφαλιστεί γιατι πριν 30 χρόνια σε περίοδο τεράστιας πίνας, ανεργίας, φτωχιας και όντας παιδί έκλεψε ένα καρβέλι ψωμί πράγμα που ο νόμος τότε το θεωρούσε κακούργημα...

ακόμη και εκεί όμως έχουμε εναν ζημιωμένο τον φούρναρη που έσπασε την τζαμαρία του και έχασε ενα καρβέλι ψωμί.... 

Στο τοπικ εδώ κανένας δεν ζημιώνεται 

Δημοσ.

Έγραψες ολόκληρο κατεβατο σεντόνι και μπράβο γ τον χρόνο που χαλασες.

Εγω θα σ δώσω έναν πολύ πιο απλό λόγο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ?

Οκ εξυπηρετούνται και ο ένας και ο άλλος.

Οκ δεν πείραξες και ενοχλήσες κανέναν.

Οκ δεν είσαι άτυχος και δεν σε επιασαν.

Οκ δουλευεις μία χαρά το σκάνερ σου και τον προφορικό σου λόφο ώστε να βγαλεις τρελό κάποιον που σε έπιασε.

απλά ρωταω...

Γιατί να κάνεις λαμογια;

ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ;

Γιατί όλα σε αυτή την χώρα να δουλεύουν ετσι;

Γιατί αν καταλάβει κάτι να κάνω τον χαζό και να πω όλα αυτά που είπες;

Απλά

Έλα μωρέ σιγά τι έγινε.... Όλοι έτσι κάνουν και πάμε παρακάτω...ναι οκ δεν θα το καταλάβουν και τι έγινε.δεν έγινε κάτι...και τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.

Τεσπα...

Μην μ απαντήσεις αν θέλεις αρκετά βγήκαμε offtopic και δεν συνηθίζω να απανταω έτσι αλλά τέλος πάντων... (Ας μην γεμίζουμε το τοπικ με δικά μας σεντόνια :P )

• Like 2
Δημοσ.

Έγραψες ολόκληρο κατεβατο σεντόνι και μπράβο γ τον χρόνο που χαλασες.

Εγω θα σ δώσω έναν πολύ πιο απλό λόγο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ?

Οκ εξυπηρετούνται και ο ένας και ο άλλος.

Οκ δεν πείραξες και ενοχλήσες κανέναν.

Οκ δεν είσαι άτυχος και δεν σε επιασαν.

Οκ δουλευεις μία χαρά το σκάνερ σου και τον προφορικό σου λόφο ώστε να βγαλεις τρελό κάποιον που σε έπιασε.

απλά ρωταω...

Γιατί να κάνεις λαμογια;

ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ;

Γιατί όλα σε αυτή την χώρα να δουλεύουν ετσι;

Γιατί αν καταλάβει κάτι να κάνω τον χαζό και να πω όλα αυτά που είπες;

Απλά

Έλα μωρέ σιγά τι έγινε.... Όλοι έτσι κάνουν και πάμε παρακάτω...ναι οκ δεν θα το καταλάβουν και τι έγινε.δεν έγινε κάτι...και τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.

Τεσπα...

Μην μ απαντήσεις αν θέλεις αρκετά βγήκαμε offtopic και δεν συνηθίζω να απανταω έτσι αλλά τέλος πάντων... (Ας μην γεμίζουμε το τοπικ με δικά μας σεντόνια :P )

Αν όλα σε αυτή την χώρα δουλεύανε έτσι μια χαρά θα πηγαίναμε...

Δεν κάνουν όλοι έτσι... αυτό δεν ειναι λαμογιά κτλ λαμογιά ειναι όταν πας να κλέψεις ή να κάνεις ζημιά

εδώ δεν συμβαίνει καμιά ζημιά...

Αντι να αναρωτηθείς γιατι να ταλαιπωρηθούν οι συμβαλλόμενοι και να τους λες λαμόγια (αν κάνανε αυτό που είπα που δεν πειράζει κανέναν με κανένα τρόπο ούτε το κράτος ούτε τα ελτα)

θα έπρεπε να αναρωτηθείς γιατι τα ΕΛΤΑ να αναγκάζουν τους ανθρώπους να φτάσουν σε αυτό το σημείο;! γιατι να μην μπορεί απλά να δηλώσει άλλο άτομο o παραλήπτης πηγαίνοντας στα ελτά της περιοχής του η με mail κτλ...

Αν αναρωτιόσουν αυτό το "γιατί" και όχι τα άλλα και κάνανε το ίδιο και όλοι οι άλλοι και ψάχνανε να βρούνε λύση για να απαντήσουν σε αυτό το γιατί τότε η ελλάδα θα ήταν τύφλα να έχει η αμερική.

• Like 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που η πολιτική των ελτα είναι έτσι συμβαδίζεις με αυτή αλλιώς δεν την χρησιμοποιεις ;)

Οκ μπορεί να είναι ταλαιπωρία αλλά αυτή είναι.

Στείλε το με κουριερ ή με κάποιον άλλο τρόπο αν δεν σου κάνει.

Αυτά... :)

(Όχι πως με νοιάζει ιδιαίτερα κουβέντα να γινεται,γιατι μπορεί κανεις να πει ότι δουλευω στα ελτα χαχαχα)

Δημοσ.

Από την στιγμή που η πολιτική των ελτα είναι έτσι συμβαδίζεις με αυτή αλλιώς δεν την χρησιμοποιεις ;)

Οκ μπορεί να είναι ταλαιπωρία αλλά αυτή είναι.

Αν σκεφτόταν οι άνθρωποι έτσι δεν θα είχαμε delivery (γιατι η πολιτική των καταστημάτων το 70 ήταν να πας εσύ στο κατάστημα για να παραλάβεις την παραγγελία αλλιώς κάτσε σπίτι σου)

Δεν θα είχαμε το Iphone γιατι η πολιτική κατασκευής κινητών ήταν να έχεις ενα πληκτρολόγιο και να στέλνεις SMS αλλά επίσης να πρέπει να καλέσεις κάπου για να ακούς τα μηνύματά σου έτσι ήταν όλοι... ευτυχώς που το jobs δεν συμφώνησε μαζί σου και δεν αποδέχτηκε την πολιτική των άλλων εταιριών. 

Αν σκεφτόταν έτσι οι άνθρωποι θα είχαμε ακόμη χούντα

Απο την στιγμή που αυτή είναι η εξουσία ακολουθείς την πολιτική τους έτσι είναι αλλιώς φύγε απο την ελλάδα.

Ευτυχώς οι φοιτητές του πολυτεχνείου την βλέπανε αλλιώς την φάση και όχι σαν εσένα. 

Σκίψε κεφάλι αποδέξου την κατεστημένη κατάσταση και μην μιλάς....

Εγώ είμαι της λογικής του απλά προσπάθησε να βρεις τρόπους να βελτιώνεις την ποιότητα ζωής σου και των άλλων χωρίς να πειράζεις/ζημιώνεις κανέναν και χωρίς να σε καταστέλλουν ελλιπείς κανονισμοί "μελάνι πάνω σε χαρτί που κάποιος κάποτε έβαλε χωρίς να μπορεί να προβλέψει τα πάντα"

Δημοσ.

Μας κράζουν; μας θαυμάζουν :P

Δες και αυτό το βίντεο και εδώ οι χιμπατζήδες αποδέχονται μια πάγια κατάσταση απλά επειδή τους επιβλήθηκε ως κατεστημένη και όχι επειδή καταλαβαίνουν τον λόγο ύπαρξης του περιορισμού:

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα το εξής πρόβλημα αυτές τις ημέρες με τα ΕΛΤΑ, μου ήρθε ειδοποιητήριο να παραλάβω δέμα από το τοπικό ΕΛΤΑ της περιοχής μου το οποίο είχε κλίσει οριστικά πριν 20 ημέρες, πέρασα απ' έξω και είχανε τοιχοκολλημένη μια ανακοίνωση που έγραφαν οτι αν θέλουμε να εξυπηρετηθούμε θα έπρεπε να πάμε σε 6-7 διαφορετικά υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ στο κέντρο, πήρα τηλέφωνο σε 2 να δω αν βρισκόταν εκεί το δέμα μου, στο ένα μου λένε οχι και στο δεύτερο δεν σήκωναν το τηλέφωνο. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε εύκολα στέλνοντας email στα κεντρικά και μου απάντησαν σήμερα σε ποιο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ έχουν προωθήσει τα δέματα μετά την αναστολή λειτουργίας του τοπικού κοντά σε εμένα, διαφορετικά θα έπρεπε να περάσω από 6-7 διαφορετικά ΕΛΤΑ να ρωτήσω......

Δημοσ.

Διάβασα όλα αυτά που έγραψες και κατάλαβα τη λογική σου. Τι θα έλεγες όμως αν κάποιος έπαιρνε ένα δικό σου δέμα, χρησιμοποιώντας τους τρόπους που περιγράφεις, χωρίς να σε ρωτήσει;
  • Like 1
Δημοσ.

Διάβασα όλα αυτά που έγραψες και κατάλαβα τη λογική σου. Τι θα έλεγες όμως αν κάποιος έπαιρνε ένα δικό σου δέμα, χρησιμοποιώντας τους τρόπους που περιγράφεις, χωρίς να σε ρωτήσει;

1) πως θα ξέρει αυτός ο κάποιος οτι εγω ο πχ Κώστας Μπισμπιρίκος περιμένω δέμα; θα πρέπει να ειναι οικείο μου πρόσωπο.

2) θα πρέπει να ξέρει το ΑΦΜ μου και τον αριθμό ταυτότητας μου (για να τα συμπληρώσει στην αίτηση και να πλαστογραφήσει την σφραγίδα πάνω της)  άρα είτε ήδη παρανόμησε με κάποιον άλλο τρόπο για να τα αποκτήσει είτε ειναι πολύ οικείο άτομο μου (γυναίκα μάνα πατέρας αδερφός κτλ)

4) έστω ότι πάει καταδιαόλου η οικογένεια μου και κλέβουμε ο ένας τον άλλον ή έστω ο Neo ο χακεράς (που ρώτησε πρώτα το μέντιουμ τον Πητ Παπαδάκο  για το πότε περιμένω δέμα) χάκαρε την ΕΛ.ΑΣ και την ΔΟΥ μου (και ήξερε σε ποιο τμήμα και ποια ΔΟΥ ανήκω είτε χακάροντας τα όλα τα τμήματα πανελλαδικά είτε χακάροντας στην τύχη μια μια την κάθε υπηρεσία είτε ρωτώντας τον Πητ) 

Ακόμη και τότε για να παραλάβει το δέμα μου θα πρέπει να βάλει μέσα στο έγγραφο και το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΦΜ και Α.Τ!!  άρα εγώ με το που δεν παραλάβω δέμα και ρωτήσω τα ελτα και θα μου πούνε το και το, θα τους κάνω μήνυση και θα αποζημιωθώ. 

Και επίσης μέσω του ΑΦΜ και ΑΤ θα βρούνε τον Neo τον χακερά ή τον συγγενή μου.

Αν τώρα εκτός απο την πλαστογραφία της εξουσιοδότησης τα χακαρίσματα κτλ πλαστογράφησε και μια ξένη ταυτότητα (δήθεν δική του) για να μην βάλει τα αληθηνά στοιχεία του μιλάμε για κακούργημα και πολλαπλά βασικά....

Εγώ επειδή θα κάνω μήνυση τα ελτα το πακέτο μου μπορεί να μην το πάρω αλλα θα αποζημιωθώ και αυτόν θα τον κυνηγάει η ιντερπολ για να τον κλείσει μέσα για χρόνια....

Άρα για να γίνουν όλα αυτά το δέμα θα πρέπει να ειναι πολύ σημαντικό (τύπου πυρηνικές κεφαλές) που στην περίπτωση αυτή δεν θα το έστελνα με τα ελτα :)

Το να κάνουμε γενικές υποθέσεις ειναι καλό είναι η αρχή για να αξιολογήσουμε κάποια ιδέα αλλά δεν φτάνει πρέπει να τις επεκτείνουμε κιόλας (όπως οι φάκελοι στα windows που έχουν ενα +και τους πατάς και βγαίνουν υποφάκελλοι και ανοίγοντάς τους κάποια στιγμή καταλήγει σε κενό ή σε αρχείο ) για να δούμε που καταλήγουν οι υποθέσεις. 

Δημοσ.

1) πως θα ξέρει αυτός ο κάποιος οτι εγω ο πχ Κώστας Μπισμπιρίκος περιμένω δέμα; θα πρέπει να ειναι οικείο μου πρόσωπο.

2) θα πρέπει να ξέρει το ΑΦΜ μου και τον αριθμό ταυτότητας μου (για να τα συμπληρώσει στην αίτηση και να πλαστογραφήσει την σφραγίδα πάνω της)  άρα είτε ήδη παρανόμησε με κάποιον άλλο τρόπο για να τα αποκτήσει είτε ειναι πολύ οικείο άτομο μου (γυναίκα μάνα πατέρας αδερφός κτλ)

4) έστω ότι πάει καταδιαόλου η οικογένεια μου και κλέβουμε ο ένας τον άλλον ή έστω ο Neo ο χακεράς (που ρώτησε πρώτα το μέντιουμ τον Πητ Παπαδάκο  για το πότε περιμένω δέμα) χάκαρε την ΕΛ.ΑΣ και την ΔΟΥ μου (και ήξερε σε ποιο τμήμα και ποια ΔΟΥ ανήκω είτε χακάροντας τα όλα τα τμήματα πανελλαδικά είτε χακάροντας στην τύχη μια μια την κάθε υπηρεσία είτε ρωτώντας τον Πητ) 

Ακόμη και τότε για να παραλάβει το δέμα μου θα πρέπει να βάλει μέσα στο έγγραφο και το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΦΜ και Α.Τ!!  άρα εγώ με το που δεν παραλάβω δέμα και ρωτήσω τα ελτα και πούνε το και το θα τους κάνω μήνυση και θα αποζημιωθώ. 

Και επίσης μέσω του ΑΦΜ και ΑΤ θα βρούνε τον Neo τον χακερά ή τον συγγενή μου.

Αν τώρα εκτός απο την πλαστογραφία της εξουσιοδότησης τα χακαρίσματα κτλ πλαστογράφησε και μια ξένη ταυτότητα (δήθεν δική του) για να μην βάλει τα αληθηνά στοιχεία του μιλάμε για κακούργημα και πολλαπλά βασικά....

Εγώ επειδή θα κάνω μήνυση τα ελτα το πακέτο μου μπορεί να μην το πάρω αλλα θα αποζημιωθώ και αυτόν θα τον κυνηγάει η ιντερπολ για να τον κλείσει μέσα για χρόνια....

Άρα για να γίνουν όλα αυτά το δέμα θα πρέπει να ειναι πολύ σημαντικό (τύπου πυρηνικές κεφαλές) που στην περίπτωση αυτή δεν θα το έστελνα με τα ελτα :)

Το να κάνουμε γενικές υποθέσεις ειναι καλό είναι η αρχή για να αξιολογήσουμε κάποια ιδέα αλλά δεν φτάνει πρέπει να τις επεκτείνουμε κιόλας (όπως οι φάκελοι στα windows που έχουν ενα +και τους πατάς και βγαίνουν υποφάκελλοι και ανοίγοντάς τους κάποια στιγμή καταλήγει σε κενό ή σε αρχείο ) για να δούμε που καταλήγουν οι υποθέσεις. 

Οκ...πάντως μπορείς να παραλάβεις το δέμα απλά με τις δύο ταυτότητες ή μια εξουσιοδότηση (κανονική :P ) δεν χρειάζεται να κάνεις όλες αυτές τις αλχημείες που έγραψες! :)

Δημοσ.

Οκ...πάντως μπορείς να παραλάβεις το δέμα απλά με τις δύο ταυτότητες ή μια εξουσιοδότηση (κανονική :P ) δεν χρειάζεται να κάνεις όλες αυτές τις αλχημείες που έγραψες! :)

ε ο TS δεν μπορούσε... όπου γίνεται κάτι παίρνοντας την ευθεία οδό φυσικά και δεν χρειάζεται να παρακάμψεις... οι παρακάμψεις ειναι για να προσπερνάς τα εμπόδια. 

Η λογική μου απλά ακολουθεί τους κανόνες του Νεύτωνα και της θερμοδυναμικής :) 

Δεν του πρότεινα να πλαστογραφήσει απλά για την κ#$#$λα της αλητείας :P να πει ότι το έκανε...

Του το πρότεινα απλά γιατι δεν μπορούσε να γίνει τιποτα άλλο εκτός απο το να περιμένει 1 μήνα όταν θα γυρίσει ο φίλος του. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...