iordanis77 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Το ξέρουμε ότι το απεγκατέστησες το πρόγραμμα, το καταλάβαμε από το 1ο Post. Στο msconfig μπορεί να φορτώνουν και dll τα οποία τρέχουμε μέσω του rundll32.exe, αφού λες όμως ότι δεν υπάρχει αυτή η καταχώρηση σημαίνει ότι το έλεγξες και δεν έχει κάτι τέτοιο ! Στο φάκελο C:\Windows\Tasks folder είδες αν υπάρχουν τα SMupdate1.job, SMupdate2.job and SMupdate3.job; Ακόμα δεν απάντησες σε αυτό. Στο λινκ που σου έδωσα, αν μπεις στον κόπο να το δεις λίγο αναλυτικά, υπάρχει η απάντηση ακριβώς κάτω από το 1o μήνυμα και η διαδικασία είναι πολύ απλή. Κατεβάζεις το autoruns.zip και το αποσυμπιέζεις. Τρέχεις το πρόγραμμα autoruns.exe. Βρίσκεις την γραμμή που έχει το dll (μάλλον θα είναι μαρκαρισμένη με κίτρινο). Την επιλέγεις (μόνο την γραμμή με το path που έχει το sysmenu.dll) και τη διαγράφεις. Κάνεις επανεκκίνηση Τελείωσες. Δεν είναι και πυρινική φυσική. Αν αυτά που σου προτείνουμε σου φαίνονται χρονοβόρα ή δύσκολα τότε πάτα απλώς OK στο μήνυμα όταν μπαίνεις στα win. Είναι το ποιο γρήγορο απ' όλα. Γιατι μιλας σε πρωτο πληθυντικο, φιλε μου? Να σου πω οτι το μηνυμα αυτο δεν μου το βγαζει οταν μπαινω στα windows. Mπορει να το βγαλει οποιαδηποτε στιγμη, και το θεμα ειναι οτι αν εισαι μεσα σε ενα παιχνιδι θα σε πεταξει εξω για να το δεις. Σχετικα με το msconfig που ανεφερες, ρωτησα πως μπορει να δεις κανεις τα dll, γιατι το μονο που μου ειπες ειναι τη καρτελα της εκκινησης στοιχειων, την οποια ελεγχω παντα ετσι κι αλλιως. Στο φακελο C:\Windows\Tasks δεν υπαρχουν τα αρχεια που ανεφερες. Το autoruns.exe το εχω ηδη, το ετρεξα αφου μου το ζητησες, υπαρχουν αρκετες γραμμες με κιτρινο[File not found], να τις διαγραψω ολες? Ειναι προγραμματα οπως το cpuz και αλλα που δε γνωριζω. Sysmenu.dll δεν υπαρχει, τι ειναι αυτo το sysmenu.dll?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 <<Γιατί μιλάς σε πρώτο πληθυντικό, φίλε μου?>> Συγχώρεσε τον, συ+περιλαμβάνει και εμένα έχουμε κάνει "άτυπο κόμμα" γι αυτό σου μίλησε σε πρώτο πληθυντικό for any discomfort <<Eσυ το ετρεξες και σου εκανε οντως repair?>> Ω ναι και ανανεώθηκα και είμαι σαν καινούργιος σου λέω για σούπερ γκομε...συστηματακι δε το συζητώ δηλαδή, ε μπας περίπτωσή ας κρατήσω το επίπεδο υψηλό και windows σε όποια μορφή θέλεις με s.p.1 βρίσκεις εύκολα ακόμα και δεν εχω δοκιμασει τη λυση που σου προτεινε αλλα τη διαβασα και σωθηκε πολυς κοσμος απο αυτο το ενοχλητικο μυνηματακι δεν ξερω ποση ωρα θελει για επιδιορθωση σε σχεση με το εμμεσο σχολιο της ανυπομονισιας!!{ας πουμε η ηλικια κ.Προεδρε δε πειραζει} αλλα θα εκανα ενα repair τα windows σε τελικη αναλυση και θα καθαριζα απ΄το να καθομαι να γραφω και να αναλωνομε/νται αμφιδρομα σε σχολια εκτος «συστηματος>> για παραδειγμα με ένα ποταπο ssd που εχω και ι3 λιγοτερο απο 20’ εκανε οποτε καθαρισα όλα τα παραπανω με την επιφυλαξη ότι εχω καταλαβει σωστα από τα σχολια σας και φιλικα παντα!!!
micos000 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Για τον πληθυντικό, μιλούσα εκ μέρους όλων όσων προσπαθούν να σε βοηθήσουν. Για το autoruns, τις καταχωρήσεις με τα απόντα dll μπορείς να τις σβήσεις καθότι είναι Leftovers συνήθως από προγράμματα που δεν έχουν απεγκατασταθεί πλήρως ή από malwares που έχουν καθαριστεί αλλά άφησαν σκουπίδια πίσω. Κάτι ακόμα, το autoruns το έτρεξες με διπλό κλικ ή σαν διαχειριστής; Το κάνεις και μέσα από το πρόγραμμα, από το μενού file. Σαν διαχειριστής θα σου βγάλει και άλλα πράγματα από καταχωρίσεις που τρέχουν σε επίπεδο συστήματος και όχι σε επίπεδο χρήστη. Επίσης θα ανοίξει και ένα ακόμα μενού με το όνομα user. Από εκεί μπορείς να δεις τι τρέχει σαν system, local service Και network service, καθώς και τι τρέχει σε όλους του λογαριασμούς χρηστών που μπορεί να έχεις στο pc. Με CTRL+F κάνεις αναζήτηση για ότι θέλεις, δοκίμασε να ψάξεις για το sysmenu.dll σε όλες τις κατηγορίες (βασικά στις τρεις πρώτες και στον λογαριασμό σου) του μενού user. Και ένα βίντεο παρακάτω...
iordanis77 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 <<Eσυ το ετρεξες και σου εκανε οντως repair?>> Ω ναι και ανανεώθηκα και είμαι σαν καινούργιος σου λέω για σούπερ γκομε...συστηματακι δε το συζητώ δηλαδή, ε μπας περίπτωσή ας κρατήσω το επίπεδο υψηλό και windows σε όποια μορφή θέλεις με s.p.1 βρίσκεις εύκολα} ............... αλλα θα εκανα ενα repair τα windows σε τελικη αναλυση και θα καθαριζα απ΄το να καθομαι να γραφω και να αναλωνομε/νται αμφιδρομα σε σχολια εκτος «συστηματος>> Να κανω repair αλλα δεν εχω αυθεντικο dvd με SP1. Nα φτιαξω ενα που θα βρω απο τορρεντ? Και ειναι απαραιτητο το μπακαπ των αρχειων? Για το autoruns, τις καταχωρήσεις με τα απόντα dll μπορείς να τις σβήσεις καθότι είναι Leftovers συνήθως από προγράμματα που δεν έχουν απεγκατασταθεί πλήρως ή από malwares που έχουν καθαριστεί αλλά άφησαν σκουπίδια πίσω. Κάτι ακόμα, το autoruns το έτρεξες με διπλό κλικ ή σαν διαχειριστής; Το κάνεις και μέσα από το πρόγραμμα, από το μενού file. Σαν διαχειριστής θα σου βγάλει και άλλα πράγματα από καταχωρίσεις που τρέχουν σε επίπεδο συστήματος και όχι σε επίπεδο χρήστη. Επίσης θα ανοίξει και ένα ακόμα μενού με το όνομα user. Από εκεί μπορείς να δεις τι τρέχει σαν system, local service Και network service, καθώς και τι τρέχει σε όλους του λογαριασμούς χρηστών που μπορεί να έχεις στο pc. Με CTRL+F κάνεις αναζήτηση για ότι θέλεις, δοκίμασε να ψάξεις για το sysmenu.dll σε όλες τις κατηγορίες (βασικά στις τρεις πρώτες και στον λογαριασμό σου) του μενού user. Θα ξαναδοκιμασω το autoruns ως διαχειριστης.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 https://www.heidoc.net/php/Windows%20ISO%20Downloader.exe με αυτη την εφαρμογη και θα κατεβασεις την εκδοση που εχεις για να μην μπλεκεις με"πειραγμενα".. απλα δωσε της λιγο χρονο να φορτωσει δεν κολαει ετσι θα σου φανει.
iordanis77 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Eσβησα τις κιτρινες καταχωρησεις απ το autoruns.exe και το ενοχλητικο error msg εξαφανιστηκε. Ευχαριστω τον φιλο micos000 για την βοηθεια! https://www.heidoc.net/php/Windows%20ISO%20Downloader.exe με αυτη την εφαρμογη και θα κατεβασεις την εκδοση που εχεις για να μην μπλεκεις με"πειραγμενα".. απλα δωσε της λιγο χρονο να φορτωσει δεν κολαει ετσι θα σου φανει. Τι ακριβως ειναι αυτο που μου λες να κατεβασω? Μη πειραγμενο? Αν το κλικαρεις παντως σου βγαινει μηνυμα "Η ληψη αυτου του προγραμματος δεν συνηθιζεται και μπορει να προκαλεσει βλαβη στον υπολογιστη σας".
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Καλημέρα, εφοσον ελυσες το προβλημα δε το χρειαζεσαι.. απλα κατεβαζεις αυτο το προγραμμα windows ISO Downloader.exe απο οπου το βρεις και κατεβαζεις οποιο αντιγραφο windows θελεις με ή χωρις SP1. https://s26.postimg.org/s06qi1d8p/image.png για διευκολυνση δικη σου και σιγουρο οτι ειναι σωστα/ελεγμενα.. καλη συνεχεια!
iordanis77 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλημέρα, εφοσον ελυσες το προβλημα δε το χρειαζεσαι.. απλα κατεβαζεις αυτο το προγραμμα windows ISO Downloader.exe απο οπου το βρεις και κατεβαζεις οποιο αντιγραφο windows θελεις με ή χωρις SP1. https://s26.postimg.org/s06qi1d8p/image.png για διευκολυνση δικη σου και σιγουρο οτι ειναι σωστα/ελεγμενα.. καλη συνεχεια! Repair των Win 7 SP1 σαφως χρειαζομαι(δεν εχω χρονο για πληρη νεα εγκατασταση). Το προγραμμα αυτο που λες σου δινει νομιμο αντιγραφο των Windows?? Παντως οπως ειπα, δε με αφηνει να το τρεξω. Μονο η διαγραφη υπαρχει σαν επιλογη.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 κατι το μπλοκαρει στο συστημα σου κανε αναζητηση google θα το βρεις και θα το κατεβασεις αλλιως μπορεις να το βρεις απο εδω το ιδιο ειναι https://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-office-iso-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/ αναβαθμιση θα κανεις χωρις ενημερωσεις στη διαδικασια και αν εχεις γρηγορο συστημα.. δεν αργει.
iordanis77 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Για να το βαλεις αυτο πρεπει να εχεις νομιμα windows?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Για να το βαλεις αυτο πρεπει να εχεις νομιμα windows? Καλημέρα Iordani77, ειτε εχεις νομιμα ειτε οχι μπορεις να κανεις την επιδιορθωση/αναβαθμιση και εισαι ετοιμος πολλα μυνημτα ειμαστε στη δευτερη σελιδα και απο τι βλεπει εχω μεινει μονος και απανταω τελικα τι θελεις να κανεις γραψε για καποιον που θα βλεπει το θεμα σου για να μην χαθει σε ολα αυτα χωρις παρεξηγηση τα παραπανω!
iordanis77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Iordani77, ειτε εχεις νομιμα ειτε οχι μπορεις να κανεις την επιδιορθωση/αναβαθμιση και εισαι ετοιμος πολλα μυνημτα ειμαστε στη δευτερη σελιδα και απο τι βλεπει εχω μεινει μονος και απανταω τελικα τι θελεις να κανεις γραψε για καποιον που θα βλεπει το θεμα σου για να μην χαθει σε ολα αυτα χωρις παρεξηγηση τα παραπανω! Αυτη τη στιγμη μιλαμε για repair των win 7 SP1. Δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο που προτεινεις. Υπαρχoυν free για κατεβασμα και εγκατασταση/repair τα win 7 SP1? Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2016 από iordanis77
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Με την ιδια copia που θα βρεις μπορεις να στησεις απο την αρχη το συστημα σου ή να κανεις επιδιορθωση το συστημα σου απλα στην επιδιωρθωσει οταν εισαι στην επιφανεις εργασιας τρεξε το dvd/flashaki.. και ακολουθησε τη διαδικασια δυτερο τριτο παραθυρο σε ρωταει αν θα κανεις εγκαταστση ή αναβαθμιση μη κλικαρεις για να παρει ενημερωσεις θα περιμενεις ματαια πλεον και σε λιγο θα εισαι στο ξανα στο συστημα σου! Ειτε εχεις νόμιμα τα windows 7 είτε τα έχεις ξεκλειδώσει.. όταν θα το κάνεις άπλα μην επιλέξεις να κάνεις και ενημερώσεις γιατί θα περιμένεις τσάμπα.. Από που θα καταβάσεις ενα αντίγραφο για να το εχεις γενικος. μα απο δω https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-and-office-iso-download-tool Mολις δοκιμασα και λειτουργει χωρις κανενα προβλημα για παράδειγμα εγώ κατέβασα windows 7 pro greek x64 Sp1 και έκανα επιδιόρθωση.. Μετα περνας και τους οδηγους απο πανω της μητρικης σου γιατι παιζεις και παιχνιδακια για ειναι το συστημα σου οπως πρεπει και μας γραφεις πως τα περασες βιωνοντας αυτη την εμπειρια!!¨)χαρριτωλογοντας παντα
iordanis77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Με την ιδια copia που θα βρεις μπορεις να στησεις απο την αρχη το συστημα σου ή να κανεις επιδιορθωση το συστημα σου απλα στην επιδιωρθωσει οταν εισαι στην επιφανεις εργασιας τρεξε το dvd/flashaki.. και ακολουθησε τη διαδικασια δυτερο τριτο παραθυρο σε ρωταει αν θα κανεις εγκαταστση ή αναβαθμιση μη κλικαρεις για να παρει ενημερωσεις θα περιμενεις ματαια πλεον και σε λιγο θα εισαι στο ξανα στο συστημα σου! Ειτε εχεις νόμιμα τα windows 7 είτε τα έχεις ξεκλειδώσει.. όταν θα το κάνεις άπλα μην επιλέξεις να κάνεις και ενημερώσεις γιατί θα περιμένεις τσάμπα.. Οπως ειπα, νεα εγκατασταση δεν παιζει. Μονο για repair μιλαω, και μονο για Win 7 SP1. Η εφαρμογη αυτη που λες τι ειναι? μια δωρεαν κοπια win που μπορεις να βρεις και απο τορεντ? Και οι ενημερωσεις θα ειναι γιοκ απο δω και περα? Mολις δοκιμασα και λειτουργει χωρις κανενα προβλημα για παράδειγμα εγώ κατέβασα windows 7 pro greek x64 Sp1 και έκανα επιδιόρθωση.. Νομιμα ή παρανομα windows? Μετα περνας και τους οδηγους απο πανω της μητρικης σου γιατι παιζεις και παιχνιδακια για ειναι το συστημα σου οπως πρεπει και μας γραφεις πως τα περασες βιωνοντας αυτη την εμπειρια!!¨ Μα υποτιθεται οτι δε θα χρειαστει να ξαναπερναω οδηγους... Για repair μιλαμε, οχι για fresh install.
micos000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Τα λινκ που δίνει η εφαρμογή από το heidoc είναι τα επίσημα και καθαρά windows links από την ms. Από torrent πρέπει να προσέχεις να είναι untouched γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι έχει προσθέσει ο κάθε καλοπροαίρετος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα