Agathoklis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Σημερα παρελαβα το miband 2 και αφου δεν εχει ανοιξει αλλος θεμα για το bracelet αυτο αποφασισα να γραψω τις πρωτες εντυπωσεις μου.. η συσκευασια κλασικη οπως και στα προηγουμενα μοντελα... απλη και πρακτικη προστατευει το band μεχρι να ερθει στα χερια σας. το βραχιολακι ειναι απο μαλακο ευχαριστο σιλικονοειδες (μαλλον διαφορετικο υλικο απο τα προηγουμενα, αλλα δεν μπορω να σας πω με σιγουρια γιατι δεν θυμαμαι που εχω βαλει το μαμισιο των προηγουμενων εκδοσεων ) . Εφαρμοζει πολυ καλα στο χερι και δεν προκαλει ιδιαιτερη εφίδρωση. Τωρα για το ιδιο το εργαλειο... οι εντυπωσεις ειναι αναμεικτες... το πλαστικο της οθονης χρειαζεται υποχρεωτικα προστασια γιατι φαινεται σαν να ειναι μαγνητης για τις γρατζουνιες... η οθονη ειναι μικρη και φτανει μονο για τα πολυ βασικα, ειναι αρκετα φωτεινη αλλα σε ανοιχτο χωρο μεσημερι δεν μπορεις να διακρινεις τι γραφει... ο μετρητης παλμων δεν λειτουργει συνεχεια (προφανως για οικονομια στην μπαταρια) και λειτουργει με καποια καθυστερηση... πατας το κουμπι, περνανε 10-15" και μετα δονειται και σου βγαζει την μετρηση. Εμενα μου βγαζει συνεχεια 74... ή ειμαι πολυ υγιης ή εχει κολλησει ή δεν κουνιεμαι καθολου τουλαχιστο δεν πεθανα Εξαιρετικα μεγαλο μειον ειναι η δονηση που δονηται σαν χαλασμενο κομπρεσερ κανοντας αρκετο θορυβο σε σχεση με τη δυνατη αλλα αθορυβη και "τρυφερη" αισθηση που αφηνε η δονηση Miband1.... στα notifications λειτουργει σωστα με μονη παραφωνια οταν χτυπα το ξυπνητηρι σου δειχνει εικονιδιο οτι σε παιρνουν τηλεφωνο... πραγμα το οποιο ειναι πολυ ενοχλητικο, ξυπνοντας να ψαχνεις να απαντησεις το κινητο. για την μπαταρια δεν μπορω να σας πω ακομη κατι. =================================================================== Συνολικα ειμαι ευχαριστημενος απο την αγορα? - Αναλογιζομενος οτι εχω ενα xiaomi προιον , οχι... Εχω συνηθισει την xiaomi να ειναι πιο προσεκτικη στα προιοντα της , οποτε ειμαι μαλλον απογοητευμενος Θα το προτεινα σε καποιον να το παρει? - για τα 42$ που στοιχιζει νομιζω ειναι δικαιη αγορα αρκει να ξερεις τι αγοραζεις, μετανιωσα που το αγορασα? -περιμενω μεσα στις μερες να ερθει και το Teclast H30 Smart Bracelet που υποτιθεται οτι κανει τα ιδια ακριβως πραγματα στην μιση τιμη και μετα θα απαντησω σε αυτην την ερωτηση.... αυτα απο μενα, καλες αγορες Agathoklis Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2016 από Agathoklis 7
Agathoklis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) δευτερες εντυπωσεις...μετα απο τρεις μερες συμβιωσης με το miband. τα καλα... Το τζαμακι δεν εχει ως του θαυματος ακομη καμμια γρατζουνια μετα απο μια μερα σχεδον χρησης τα ψιλολειτουγικα προβληματακια που ειχε λυθηκαν... (πιθανον να υπηρξε ενημερωση του firmware) ο μετρητης βηματων που ειχε κολησει στο 0 ξεκολησε και μετρα κανονικα ο μετρητης παλμων δεχνει πλεον και αλλες ενδειξης περα του 74 και ειναι αρκετα ακριβης (χρησιμοποιησα πιεσομετρο χειρος για σύγκριση) τα notifications δουλευουν ok και εφτιαξε και η ενδειξη του ξυπνητηριου απο το σημα του τηλεφωνου, δειχνει την ωρα μεχρι να πατησεις το κουμπι. τα ασχημα... η ενοχλητικη δονηση παραμενει... βεβαια την ψιλοσυνηθιζεις. ------------------------------------------------------------------------------------ Δηλαδη αξιζει τελικα? ειναι καλυτερη η αισθηση απο την πρωτη μερα αλλα και παλι ομως θελω να το συγκρινω με το Teclast H30 να δω αν αξιζει η διαφορα στην τιμη... Η μπαταρια... σε φουλ 3 εικοσιτετραωρα επεσε η μπαταρια απο 49% σε 45%, καθολου ασχημα! Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2016 από Agathoklis 7
paranoid_gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Mε γεια φιίλε Αgathokli. Το δοκίμασε καθόλου από την fitness πλευρά του?Πχ μπορεί να συνδεθεί και με το Nike+ ή άλλες τέτοιες εφαρμογές?
aghahowa Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Εκανες καποιο restart ή εβαλες καποια εφαρμογη για να διορθωθούν τα προβληματα που είχες;
Agathoklis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Mε γεια φιίλε Αgathokli. Το δοκίμασε καθόλου από την fitness πλευρά του?Πχ μπορεί να συνδεθεί και με το Nike+ ή άλλες τέτοιες εφαρμογές? φιλε μου δεν το εχω δοκιμασει σε fitness mode... αυτα ειναι του σατανα για βολτα τον σκυλο να κανουμε τα βηματα που πρεπει και μονοτορινγκ τον υπνο, απλα ειχα πει αν βγαλει να λεει την ωρα θα το παρω... και το πηρα Εκανες καποιο restart ή εβαλες καποια εφαρμογη για να διορθωθούν τα προβληματα που είχες; οχι μονο του εστρωσε, πιθανον να κατεβασε καποιο firmware καινουργιο , αλλα δεν ειχα ειδοποοιηση αν και ποτε
paranoid_gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Ρε συ παίζει να δοκιμάσει την σύνδεση με τέτοιες εφαρμογές.Ακομα κ όταν είναι να πας για περπάτημα.απλα να δούμε αν γίνεται.για μένα είναι σημαντικό να το έχει.Βεβαια όπως και να έχει θα το πάρω...αλλά καλό είναι να μάθουμε
nikgl Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Το έχω εδώ και λίγες ημέρες. Δυστυχώς δε συνδέεται με άλλες εφαρμογές τύπου runtastic. Μόνο με το google fit. Επίσης είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει μέτρηση heart rate ενώ τρέχεις. Μόνο εφόσον σταματήσεις. Γενικά το heart rate sensor δουλεύει κατά απαίτηση και όχι σε κάποιο πλάνο. Περίμενα κάτι καλύτερο. Είναι αρκετά ακριβές ως βηματομετρητής και για παρακολούθηση ύπνου. Όμως μέχρι εκεί. Ένα πράγμα επίσης που με ενόχλησε είναι ότι ενώ κατάλαβε ότι έτρεχα, δεν κατάλαβε ότι σταμάτησα γιατί συνέχισα με στατική γυμναστική. Όλο αυτό το χρόνο τον έχει χαρακτηρίσει ως activity και στο fit ως τρέξιμο. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2016 από nikgl 1
captnemo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 ....περιμενω μεσα στις μερες να ερθει και το Teclast H30 Smart Bracelet που υποτιθεται οτι κανει τα ιδια ακριβως πραγματα στην μιση τιμη και μετα θα απαντησω σε αυτην την ερωτηση.... Γεια σου φίλε μου Μήπως το παρέλαβες να μας πεις εντυπώσεις? 1
nikgl Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Λοιπόν έχω νεότερα και μάλιστα πολύ προχωρημένα: κατέβασα από εδώ την έκδοση mi Fit 2.1.7, νεότερη από την 2.1.4 που έχει στο play store. Μόλις την εγκατέστησα χωρίς να απεγκαταστήσω την παλιά, ξεκινώντας μου έκανε firmware upgrade σε v1.0.0.23 Στη συνέχεια, προς έκπληξή μου βλέπω ένα εικονίδιο running και μόλις το πατάω αρχίζει να μου δείχνει μια εφαρμογή τύπου runtastic όπου υπάρχει διαρκής μέτρηση heart rate!!! Ζητώντας GPS παράλληλα. Βέβαια απαιτεί να τρέχεις με το κινητό! Τέλος είδα ότι δεν έχει ένδειξη σύνδεσης με το Google fit. Αναρωτιέμαι αν προτιμώ Google fit ή διαρκές heart rate στο τρέξιμο. Θα δω τι παίζει και θα ενημερώσω. 2
Agathoklis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Γεια σου φίλε μου Μήπως το παρέλαβες να μας πεις εντυπώσεις? Δεν έχω παραλάβει ακόμη... ελπίζω τρίτη - τέταρτη...
captnemo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δεν έχω παραλάβει ακόμη... ελπίζω τρίτη - τέταρτη... Άντε με το καλό να παραλάβεις και να μας πεις εντυπώσεις!
anikologr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Λοιπόν έχω νεότερα και μάλιστα πολύ προχωρημένα: κατέβασα από εδώ την έκδοση mi Fit 2.1.7, νεότερη από την 2.1.4 που έχει στο play store. Μόλις την εγκατέστησα χωρίς να απεγκαταστήσω την παλιά, ξεκινώντας μου έκανε firmware upgrade σε v1.0.0.23 Στη συνέχεια, προς έκπληξή μου βλέπω ένα εικονίδιο running και μόλις το πατάω αρχίζει να μου δείχνει μια εφαρμογή τύπου runtastic όπου υπάρχει διαρκής μέτρηση heart rate!!! Ζητώντας GPS παράλληλα. Βέβαια απαιτεί να τρέχεις με το κινητό! Τέλος είδα ότι δεν έχει ένδειξη σύνδεσης με το Google fit. Αναρωτιέμαι αν προτιμώ Google fit ή διαρκές heart rate στο τρέξιμο. Θα δω τι παίζει και θα ενημερώσω. Οι εκδόσεις εκτός play store δεν έχουν google fit...
Bk_74 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Οταν λεμε παρακολουθηση υπνου,τι ακριβως εννοουμε?τι μας δειχνει?
Passionate Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Οταν λεμε παρακολουθηση υπνου,τι ακριβως εννοουμε?τι μας δειχνει? Αν η γυναίκα σου κοιμάται μαζί σου ή με άλλον!!! 10
papp0us Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Αν η γυναίκα σου κοιμάται μαζί σου ή με άλλον!!! ΚΑΡΧΙΑ τώρα έμπλεξες. Πάω να πάρω καμία 10αρια να τα κρεμασω στα φώτα. Ον τοπικ αύριο παραλάμβανω και εγώ, να δούμε τι ψάρια πιάνει σαν φιτνες τρακερ. Το sma band που δοκιμαζω αυτό τον καιρό , από αυτονομία είναι μπόμπα, στις ειδοποιήσεις τα παει περίφημα(υποστηρίζει και ελληνικούς χαρακτήρες που δεν το περίμενα) αλλά από φιτνες τρακινκ χαρακτηριστικά, έτσι και έτσι. Στα βήματα ειδικά μου μετράει βήματα την ώρα που οδηγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα