demolition23 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Χα χα εμένα μου έστειλαν mail χθες το βράδυ με την προσφορά στα 8! Φυσικά και είναι εξαντλημένο και με κανονική τιμή στο μαγαζί
dchatz Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Καλα πας να γινεις αστειος αλλα και banana pi να μου στειλουν παλι ευχαριστημένος θα μαι. Επίσης δεν αμφισβητώ ότι κάνουν καραγκιοζιλίκια αλλά στην συγκεκριμένη περιπτώση το orange pi είναι πρακτικα μαιμου rpi όποτε ΑΝ στείλουν κάτι περιμένω εναν αυθεντικό κλώνο δεν νομίζω να μπορουν να τα κάνουν πολύ χειρότερα. Αν σκεφθείς ότι η EKEN καμερα είναι κλώνος της SJ4000 ή οποια είναι GOPRO των φτωχών, εμένα μου έστειλαν τη μαιμού του κλώνου της GOPRO των φτωχών. 1
Errik Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Αν σκεφθείς ότι η EKEN καμερα είναι κλώνος της SJ4000 ή οποια είναι GOPRO των φτωχών, εμένα μου έστειλαν τη μαιμού του κλώνου της GOPRO των φτωχών. Μπανανασέπσιον! 1
fri20043 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 παλικαρια μια ερωτηση σημερα μου ηρθε και ενμενα απο gearbest newsletter και μου εχει το orange 9 $ αλλα λεει μεσω εμαιλ πωε το παραγγελνω? δεν το εχω ξανακανει
zacharis1955 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 παλικαρια μια ερωτηση σημερα μου ηρθε και ενμενα απο gearbest newsletter και μου εχει το orange 9 $ αλλα λεει μεσω εμαιλ πωε το παραγγελνω? δεν το εχω ξανακανει http://www.insomnia.gr/topic/615489-orange-pi-pc-τιμη-8-ευρω/?p=55005581
sistah Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Wow, εμενα μου ειπε οτι μονο refund μπορουν να κανουν και ας επεμενα να περιμενω οσο χρειαστει.Well, θα πεσουν καντηλια.
SpirtouLisS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Σε 15 μερες 2 παραγγελιες απο γκιαρμπεςτ, μια θηκη κινητου και ενα car holder, δεν αποσταλλησαν και μου ειπαν οτι θα εχουν αποθεμα τον αυγουστο... Και καλα ηταν backorder ενω εγω in stock εβλεπα κατα τημ στιγμη της παραγγελιας. Μου εδωσαν την επιλογη ριφαντ στο wallet, και μετα απο μια βαρια προσβολη εκ μερους μου αποκαλωντας τους απατεωνες καθως και πουλανε χωρις στοκ και αποκρυπτουν την επιλογη refund paypal απο τον πελατη σε 2 ωρες μου εκαναν refund paypal 2
sistah Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Τους ειπα οτι ειναι ψευτες στελνοντας το παραπανω μηνυμα που εστειλε ο leros2004 και μου απαντησαν: "Please allow me show our sincerely apology to you. I'm sorry that I have not lied to you. When I checked the stock, it was really showed the item is out of stock. So I offered you 3 solutions. I also explained many times to you. Then you told me to cancel the order and refund to your payment account. So I have cancelled the order and refunded to you.But there was something delay and wrong with the system. I checked the stock just now and found the item is back-ordered. If I knew the item was back-ordered when I checked it before, I was unable to tell you it was out of stock. I would kindly ask you to wait a little longer. I'm really sorry for the inconvenience, but I hope you can understand. Please believe us that we sincerely hope we can ship every item to our customers.The order has been cancelled, if you still want to wait for the item, you can replace a new order.As a proof of good will, we will offer you 200 points. You can use the points for your order.Hope you can accept the points.Once the item is in stock, we will ship it to you.Again, we are extremely sorry for the frustration this has caused you and hope that this will set things right.Hope we can get your forgiveness." Ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω να αγορασω και πραγματικα δεν εχω δει χειροτερη αντιμετωπιση.
JohnMik Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Η δικια μου παραγγελία σήμερα εγινε shipped οποτε δεν ηταν λαθος τιμή!
VasilisEEE Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Shipped out και η δικιά μου παραγγελία ! Netherlands Post surface mail : Jul 24, 2016 08:51:18 AM
kalodrei Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 και η δικιά μου έγινε shipped , βεβαία θα το πιστέψω όταν το δω να έχει έρθει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις