Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα ξεκινά από τη στιγμή που κάποιοι θεωρούν την ομοφυλοφιλία ανωμαλία. Και χρησιμοποιούν διάφορα φαιδρά έως και γελοία επιχειρήματα για να πείσουν ότι η δική τους οπτική είναι και η σωστή.

Προσωπικά ως ετερόφιλος το να δω δυο ωραίες γκόμενες να γλείφονται δεν μου προκαλεί καμία διέγερση. Ειδικά στο context της τσόντας το οποίο είναι τελείως fake καθότι οι περισσότερες από αυτές δεν είναι καν λεσβίες οπότε το κάνουν από υποχρέωση. Βλέπω κάτι με το οποίο δεν μπορώ να ταυτιστώ. Ως τι να μου αρέσει; Παρόλα αυτά δεν θεωρώ ανώμαλους όσους τους αρέσει. Γενικά στο σεξ δεν υπάρχει ομαλό κι ανώμαλο. Κι επειδή μιλάω με πολύ κόσμο που δουλεύει σε μπαρ, έχω ακούσει ιστορίες να φρίξεις. Συνήθως οι νορμάλ και οι καθωσπρέπει είναι που κάνουν τα πιο ακραία πράγματα. Γιατί είναι καταπιεσμένοι. Οι περισσότεροι gay στο σεξ είναι λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου. Οι ετερόφιλοι κάνουμε τις ανωμαλίες, με ή χωρίς εισαγωγικά. Οπότε χαλαρώστε κι αφήστε τον κόσμο να απολαύσει ό,τι επιθυμεί. Κι αν δεν σας αρέσει η σας προκαλλεί απέχθεια καλώς, ούτε κι εμένα μ' αρέσει. Όπως έχουμε ξαναπεί το να αποδεχτούμε τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων δεν σημαίνει ότι θα αρχίσουν να μας αρέσουν και οι μαλαπέρδες.

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η αγάπη πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με το αν οι γονείς είναι gay ή str8

Έχουμε δει αρκετούς str8 τι αγάπη δίνουν στα παιδιά τους.

Ο προβληματισμός είναι  ένα παιδί μεγαλώνοντας με αγάπη σε ένα περιβάλλον με gay γονείς , το πως θα επηρεαστεί ψυχολογικά αλλά και τι κοινωνικές αντιδράσεις θα βιώσει.

εγω δεν διαφωνω οτι οι γκει δεν μπορουν να αγαπησουν ισα ισα αγαπουν πιο πολυ γιατι ειναι πιο ευασθητοι και πιο συνησθηματικοι απλα προσωπικα οπως εχω πει πολλες φορες ενα παιδι θελει και τα δυο φυλα για να μεγαλωσει σωστα .

Όπως έχουμε ξαναπεί το να αποδεχτούμε τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων δεν σημαίνει ότι θα αρχίσουν να μας αρέσουν και οι μαλαπέρδες.

Σωστότατο και ευνόητο.

αυτο δεν ειναι και σιγουρο οταν κατι δεν το εχεις δοκιμασει ποτε δεν ξερεις και μπορει να μην το εχεις δοκιμασει γιατι πραγματικα δεν θελεις αλλα μπορει γιατι φοβασαι η ετσι σε εχουν μαθει, αν λοιπον γινει πιο ανοικτομυαλοι η κοινωνια και εχουμε πιο πολλους γκει που πλεον δεν θα το κρυβουν ισως λεω ισως να σκεφτεις να πειραματιστεις κατι που παλιοτερα δεν θα το εκανες.

Δημοσ.

αυτο δεν ειναι και σιγουρο οταν κατι δεν το εχεις δοκιμασει ποτε δεν ξερεις και μπορει να μην το εχεις δοκιμασει γιατι πραγματικα δεν θελεις αλλα μπορει γιατι φοβασαι η ετσι σε εχουν μαθει, αν λοιπον γινει πιο ανοικτομυαλοι η κοινωνια και εχουμε πιο πολλους γκει που πλεον δεν θα το κρυβουν ισως λεω ισως να σκεφτεις να πειραματιστεις κατι που παλιοτερα δεν θα το εκανες.

Δεν ξέρω αν σοβαρολογείς αλλά αυτό είναι εντελώς άκυρο. Από έφηβος γνωρίζεις τι προτιμήσεις έχεις σε φύλο. Από τότε που αρχίζει να σε τρώει το πουλάκι σου. Δεν παίζει δηλαδή να μην σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό και ξαφνικά να θυμηθείς να ᾽δοκιμάσεις᾽.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σοβαρολογείς αλλά αυτό είναι εντελώς άκυρο. Από έφηβος γνωρίζεις τι προτιμήσεις έχεις σε φύλο. Από τότε που αρχίζει να σε τρώει το πουλάκι σου. Δεν παίζει δηλαδή να μην σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό και ξαφνικά να θυμηθείς να ᾽δοκιμάσεις᾽.

γιατι να μην μπορει ? θα σου πω το πιο απλο μπορει να πηγες με αντρα η γυναικα και η πρωτη σου φορα να ηταν τοσο χαλια που δεν ηθελες να πας δευτερη φορα .

Δημοσ.

Τελικά αυτό το thread είναι μια δημόσια καταγραφή του IQ του μέσου έλληνα.

Δημοσ.

Τελικά αυτό το thread είναι μια δημόσια καταγραφή του IQ του μέσου έλληνα.

δηλαδη τα γουστα δεν αλλαζουν ? ειναι ντεφακτο οτι μια ζωη θα σου αρεσουν ή αντρες ή γυναικες ? 

Δημοσ.

Θα γίνω πρόστυχος και δεν το θέλω...

1: αλλά και το χεράκι σου σχεδιάστικε για να χειρίζεται εργαλεία και όχι άλλα μέλη του σώματός σου... και το στοματάκι της συντρόφου σου και το back door της...

2: Κανε update ή βάλε linux... bugs υπάρχουν πολλά για να μην διορθώνονται πάει να πει ότι δεν είναι bugs... Ο δικός μου πάντως προγραμματισμός λέει να πηγαίνω με άντρα...

3: Τα γενετικά τρόφιμα είναι κατασκευασμένα από τον άνθρωπο... η σεξουαλική συμπεριφορά όχι...

4: Το μόνο που λες είναι στείρες απόψεις και κινείσαι μεταξύ του άσπρου και του μαύρου ανάλογα με το τι σε συμφέρει... κανένα καινούργιο gender δεν έχεις να μας ανακοινώσεις? Τουλάχιστον εκεί ήσουν πιο διασκεδαστικός...

ΥΓ: bolliboo αυτό είναι ειρωνεία, τώρα κάνε όποια παρατήρηση θέλεις!  ;)

Με κάλυψες στο ότι φοβάσαι να μου απαντήσεις και πρέπει έτσι να γράψεις άλλα πράγματα. Πράγματα τα οποία έχω καλύψει αν έδινες λίγη βάση.

Αυτό που σημείωσα στα bold λοιπόν και που πιστεύεις, φοβάσαι να ανακαλύψεις ότι δεν ισχύει και ότι συμβαίνει το αντίθετο. Ότι εσύ κατασκεύασες τη σεξουαλική σου συμπεριφορά. Και δεν είναι κακό αυτό. Οι αυταπάτες είναι.

Και τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα δεν είναι κατασκευασμένα από τον άνθρωπο, αλλά τροποποιημένα. Modified not created.

Εγώ το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι ο randomcat είναι σεξουαλικά καταπιεσμένος που θέλει όλα να τα βλέπει άσπρο-μαύρο. Όλα τα άλλα είναι να' χαμε να λέγαμε.

Εσύ δεν κατάλαβες προφανώς τίποτα, γιατί πολύ απλά αν είχες διαβάσει αυτά που έγραψα δεν θα έλεγες για άσπρο-μαύρο. Αλλά ούτε και εσύ μπορείς να απαντήσεις. Φοβάσαι.

Και έχεις κάποιο μίσος για τους straight? Για κάποιο περίεργο λόγο πρέπει να βγάλεις τους straight καταπιεσμένους και ανώμαλους γράφοντας συνέχεια αντιφατικά πράγματα.

Δημοσ.

Ναι . Διάλεξε βανίλια ή σοκολάτα and stick to it. Τι διάολο αναποφάσιστος είσαι ;

ναι γιατι κακο ειναι ? μπορει να ειμαι μπαι και μεχρι μια ηλικια να μου αρεσουν μονο οι γυναικες γιατι οι αντρες που με "αναβουν" νανε οι 50+ και να μην ετυχε να πειραματιστω ποτε γιατι οι μικροτεροι αντρες που εκανα παρεα δεν μου αρεσαν

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που σημείωσα στα bold λοιπόν και που πιστεύεις, φοβάσαι να ανακαλύψεις ότι δεν ισχύει και ότι συμβαίνει το αντίθετο. Ότι εσύ κατασκεύασες τη σεξουαλική σου συμπεριφορά. Και δεν είναι κακό αυτό. Οι αυταπάτες είναι.

Για πες,τι ειναι η σεξουαλικη συμπεριφορα και πως μπορώ να την κατασκευάσω.

ναι γιατι κακο ειναι ? μπορει να ειμαι μπαι και μεχρι μια ηλικια να μου αρεσουν μονο οι γυναικες γιατι οι αντρες που με "αναβουν" νανε οι 50+ και να μην ετυχε να πειραματιστω ποτε γιατι οι μικροτεροι αντρες που εκανα παρεα δεν μου αρεσαν

Δε μου λες,μεχρι τη πρωτη σου φορά,τι δήλωνες?Τιποτα?

Οχι προφανώς,δήλωνες str8,γιατι σου άρεσαν του αλλου φυλου.

Δεν χρειάστηκε να πειραματιστεις για να το μάθεις,το ήξερες οτι γουστάρεις κοριτσια.

Ή μηπως μετά τη πρώτη σου φορά το έμαθες?

Για τον ιδιο λόγο,το "να μην ετυχε να πειραματιστεις" δεν ειναι κριτήριο για το αν ησουν bi.

Αν γουσταρες και λουκάνικα,θα το ήξερες,και ας μη τα είχες δοκιμάσει ως τότε.

• Like 1
Δημοσ.

Για πες,τι ειναι η σεξουαλικη συμπεριφορα και πως μπορώ να την κατασκευάσω.

Για το τι είναι ψάξε το στο Ίντερνετ καθώς είναι κάτι το αρκετά γνωστό και για την διαμορφώσεις ξεκινάς από το ότι αρχίζεις να νιώθεις κάποια πράγματα και έπειτα να σου αρέσει κάτι.

Δημοσ.

Δε μου λες,μεχρι τη πρωτη σου φορά,τι δήλωνες?Τιποτα?

Οχι προφανώς,δήλωνες str8,γιατι σου άρεσαν του αλλου φυλου.

Δεν χρειάστηκε να πειραματιστεις για να το μάθεις,το ήξερες οτι γουστάρεις κοριτσια.

Ή μηπως μετά τη πρώτη σου φορά το έμαθες?

Για τον ιδιο λόγο,το "να μην ετυχε να πειραματιστεις" δεν ειναι κριτήριο για το αν ησουν bi.

Αν γουσταρες και λουκάνικα,θα το ήξερες,και ας μη τα είχες δοκιμάσει ως τότε.

Ακου λοιπον ενα πολυ ωραιο και πιθανο σεναριο μπορει να μου αρεσαν τα κοριτσια γιατι μεχρι τοτε απο φιλους και γνωστους μιλαγαμε μονο για γκομενες γιατι δεν ειχα γκει φιλους και οι τσοντες που ειχε ο πατερας μου και εβλεπα κρυφα ηταν για στρειτ και οταν πηγα στα μπουρδελα πρωτη φορα πηγα με φιλους που ηταν στρειτ και μου αρεσε, στα 25 ομως ειδα τυχαια ενα αντρα γυμνο και μου σηκωθηκε στην αρχη δεν εδωσα σημασια αργοτερα αρχισα μαζι με τις στρειτ τσοντες και τις γκομενες που πηγαινα να βλεπω και γκει τσοντες.

Σιγα σιγα μου ηρθε η σκεψη μηπως καποιος γνωστος ειναι γκει και να δοκιμασω να του τον "καρφωσω" για δοκιμη, πράγματι μετα απο καιρο δοκιμασα και μου αρεσε οποτε στα 28 μου καταλαβα οτι ειμαι μπαι και οχι στρειτ

Δημοσ.

Προσωπικά αν πληρώνει εισφορές στο ταμείο και έχει δικαίωμα ιατρικής περίθαλψης γιατί οχι...

Πάλι βέβαια με μια απλή αίτηση από τα 15. Χωρίς να ρωτήσουμε καν οποιονδήποτε γιατρό, ούτε καν αυτόν που θα εγχειρίσει.

Γενικά στην Ελλάδα θέλουμε δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις και καμία αξιολόγηση για εμάς, μόνο για τους άλλους.

Δημοσ.

Ότι εσύ κατασκεύασες τη σεξουαλική σου συμπεριφορά. Και δεν είναι κακό αυτό. Οι αυταπάτες είνα.

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί στην πρώτη μου επαφή με τσοντοπεριοδικό κοντά στα 6 ή μόνη μου απορία ήταν γιατί δεν δείχνουν τον άντρα γυμνό? Ε μέγα γνώστη?

Πάλι βέβαια με μια απλή αίτηση από τα 15. Χωρίς να ρωτήσουμε καν οποιονδήποτε γιατρό, ούτε καν αυτόν που θα εγχειρίσει.

Γενικά στην Ελλάδα θέλουμε δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις και καμία αξιολόγηση για εμάς, μόνο για τους άλλους.

Γιατί σε γιατρό δεν Θα πας για να κάνεις την μετάβαση? Να σου υπενθυμίσω ότι δεν είναι ένας, ούτε καν μιας ειδικότητας... Αλλά αυτά είναι λεπτομέριες για κάποιους που νομίζουν ότι το να είσαι trans άτομο αρχίζει και σταματάει στο τι φούστα θα φορέσουν σήμερα!!! Βρε ορισμένοι την ελαφρότητα την έχουν κάνει συνείδηση...
Δημοσ.

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί στην πρώτη μου επαφή με τσοντοπεριοδικό ή μόνη μου απορία ήταν γιατί δεν δείχνουν τον άντρα γυμνό? Ε μέγα γνωστή?

Όχι, γιατί δεν σε ξέρω.

Αυτό που ξέρω είναι ότι εσύ το επέλεξες αυτό που σκέφτηκες με την ελεύθερη βούλησή σου. Οι παράγοντες που συντέλεσαν στις επιλογές σου μπορεί να έχουν να κάνουν με δικά σου συγκεκριμένα βιολογικά χαρακτηριστικά που επηρέασαν την ψυχολογία σου, με την ψυχολογία σου που με τη σειρά της επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, και με το περιβάλλον σου.

Ξανά αυτό που έγραψα πιο πριν:

Ωστόσο έχουμε σχεδιαστεί και με ελεύθερη βούληση και βιολογικά δεν είμαστε όλοι ακριβώς ίδιοι. Συνδυασμός βιολογικών, ψυχολογικών και περιβαλλοντικών παραγόντων μπορούν να συμβάλλουν στο να παρεκκλίνει ένας άνθρωπος από το σχεδιασμό του, από τη φύση του, και να μεταβάλλει ο ίδιος τις προτιμήσεις του - το τι του αρέσει.

Δεν σχεδιάστηκες και δεν γεννήθηκες προορισμένος για να είσαι gay. Εσύ το επέλεξες αυτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...