mgee Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 καλησπερα σας!οπως ειχα αναφερει σε αλλο τοπικ ηθελα να αγορασω το one plus 3 και τελικα το εκανα πριν λιγο. εβαλα και priority shipping που ειναι για 3 εργασιμες μερες. Ενω σημερα εχουμε 13 μου λεει οτι θα το στειλουνε στις 19( σε μια βδομαδα δηλαδη , 4 εργασιμες) και θα παραδοθει στις 24 (που ειναι Κυριακη βεβαια αρα παμε για 25 Δευτερα) . Ξερεις κανενας για ποιο λογο θελουν τοσες μερες για να το στειλουν ;
leo066 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 το γράφουν για να είναι καλυμμένοι, το πιο πιθανό είναι αύριο μεθαύριο να το στείλουν και σε 2-3 μέρες αφού το στείλουν θα παραλαβεις καλησπερα σας!οπως ειχα αναφερει σε αλλο τοπικ ηθελα να αγορασω το one plus 3 και τελικα το εκανα πριν λιγο. εβαλα και priority shipping που ειναι για 3 εργασιμες μερες. Ενω σημερα εχουμε 13 μου λεει οτι θα το στειλουνε στις 19( σε μια βδομαδα δηλαδη , 4 εργασιμες) και θα παραδοθει στις 24 (που ειναι Κυριακη βεβαια αρα παμε για 25 Δευτερα) .Ξερεις κανενας για ποιο λογο θελουν τοσες μερες για να το στειλουν ;
mgee Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Τελικα σημερα το πρωι το εκαναν shipment και μου στειλε μηνυμα η DHL στο κινητο οτι θα παραδοθει αυριο. απιστευτο!
arma1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 απο το επισημο site της one plus. απο που γινετε η αποστολη; σαν λιγος χρονος μου φανηκε, τελωνειο εχει;
mgee Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 απο πολωνια.. και μενα πολυ λιγο μου φαινεται. στην αρχη οταν το παρηγγειλα μου εβγαλε ημερομηνιες ship και delivery τα παραπανω που γραφω στην αρχη του τοπικ. δεν γνωριζω. εγω εδωσα 415,49 μαζι με priority shipping .
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ειχα αγορασει αρχες Δεκεμβριο(δεν επεσα σε χριστουγεννα και δεν μου πηρε πολυ ωρα).Ειχα κανει παραγγελια το OnePlusX με express delivery και αν θυμαμαι καλα πρεπει να μου ειχε ερθει περιπου σε 3-4εργασιμες μερες αν θυμαμαι καλα,αλλα παιζει ρολο και η περιοδος παραγγελιας.
ziaba Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Τώρα 99% 1+3 αγοράζουν από την oneplus σιγά μην έχουν στοκ
mgee Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Στην Πολωνια εχει εδρα η εταιρια one plus; Νομιζω πολωνια εχει εδρα για ευρωπη. Κινεζικη ειναι. Τελικά το παρελαβα σημερα το μεσημερι και ειναι απαιχτο! 2
Luciddream Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Νομιζω πολωνια εχει εδρα για ευρωπη. Κινεζικη ειναι. Τελικά το παρελαβα σημερα το μεσημερι και ειναι απαιχτο! Καλή φάση, μάλλον έχει θέμα το site τους γιατί και εγώ το κορόιδευα. Έλεγε 19 του μήνα και με priority και χωρις. Απορώ πως και το πάτησες εγώ θα φοβόμουν Εγώ το παρείγγειλα 11 Ιουλίου και το περιμένω την Τρίτη... 2
mgee Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Καλή φάση, μάλλον έχει θέμα το site τους γιατί και εγώ το κορόιδευα. Έλεγε 19 του μήνα και με priority και χωρις. Απορώ πως και το πάτησες εγώ θα φοβόμουν Εγώ το παρείγγειλα 11 Ιουλίου και το περιμένω την Τρίτη... Χαχαχα. Το πατησα κ οτι γινει! Και βγηκε σε καλο! Αντε με το καλο να σου ρθει κ γραψε μετα γνωμη!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα