Annie 48 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Εχω ένα laptop hp Intel icore3 και θέλω να το συνδέσω με το παρακάτω ηχοσύστημα .Τι καλώδιο πρέπει να παρω και σε ποια θύρα jack του παρακάτω ηχοσυστήματος να το τοποθετήσω;Ευχαριστώ!
so_kriti Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Και ποιο ειναι το ηχοσυστημα; τι εξοδους εχει η καρτα ηχου σου;
zacharis1955 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Εχω ένα laptop hp Intel icore3 και θέλω να το συνδέσω με το παρακάτω ηχοσύστημα .Τι καλώδιο πρέπει να παρω και σε ποια θύρα jack του παρακάτω ηχοσυστήματος να το τοποθετήσω;Ευχαριστώ! Το παρακάτω ηχοσύστημα που είναι?
Euclides Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Εγώ το συνδέω ασύρματα με bluetooth, με ένα Logitech Audio Adapter: https://www.skroutz.gr/s/6526429/Logitech-Bluetooth-Audio-Adapter.html
cabdik Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 τι πινουν ορισμενοι και δεν μας δινουν, να ειμαστε και εμεις μες στην τρελη χαρα..........!!! αιντε μαντεψε εσυ τωρα..... ποιο ειναι το ηχοσυστημα...........!!!!!!!!!!!!!!!! 2
zitsos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ελα ρε παιδια θεμα το κανατε...ξεκινας με ενα καρφι σε rsa βαζεις το καρφι στο λαπιτοπ και το rsa στο aux....αυτα και βλεπουμε οτι θες ρωτα...
george kesoglu Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 τι πινουν ορισμενοι και δεν μας δινουν, να ειμαστε και εμεις μες στην τρελη χαρα..........!!! αιντε μαντεψε εσυ τωρα..... ποιο ειναι το ηχοσυστημα...........!!!!!!!!!!!!!!!! τι δεν κατάλαβες ???? συνδέεις τον i3 με το αόρατο ηχοσύστημα μετά τσιγαρίζεις τα κρεμμύδια και τα σβήνεις όλα μαζι με κρασί
veteranos123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 κοίταξα τέρμα κάτω και κανένα ηχοσύστημα δεν βλέπω. Όπα παιδιά υπάρχει και άλλο θέμα. http://www.insomnia.gr/topic/614857-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%80-%CE%BC%CE%B5-%CE%B7%CF%87%CE%BF%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BD%CF%85/?do=findComment&comment=54983025
Annie 48 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 τι δεν κατάλαβες ???? συνδέεις τον i3 με το αόρατο ηχοσύστημα μετά τσιγαρίζεις τα κρεμμύδια και τα σβήνεις όλα μαζι με κρασί Ελάτε κερνάω ηχοσύστημα κρασάτο της σονυ.Συγνώμη αλλά η φωτό δεν είχε μπει μετά την ερώτηση! 2
Annie 48 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Ελα ρε παιδια θεμα το κανατε...ξεκινας με ενα καρφι σε rsa βαζεις το καρφι στο λαπιτοπ και το rsa στο aux....αυτα και βλεπουμε οτι θες ρωτα... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!
koupan16 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Για να συνδέσεις ενα PC σε κάποιο νορμάλ ηχοσύστημα θα πρέπει να μετρέψεις το ψηφιακό σήμα του PC σε αναλογικό. Αν συνδεθεί το PC με "καρφί" RCA (συνήθως στην έξοδο που είναι για ακουστικά) η μετατροπή αυτή γίνεται από το PC. Αυτή δεν είναι η καλύτερη λύση και γιαυτο έχει φτιαχτεί μια αγορά από εξωτερικούς μετατροπείς που ονομάζονται DAC (Digital to Analog Converter) και η τιμή τους ξεκινα από μερικά δεκάρικα και φτάνει μέχρι μερικές χιλάδες δεκάρικα ευρώ.Συνήθως αλλά όχι πάντα, αυτοί συνδέονται με θύρες USB (USB-DAC) στο PC και έχουν έξοδο στερεο RCA για σύνδεση με ηχοσύστημα (τελικο ενισχυτή ή προενισχυτή). Για να μην πολυλογώ επειδή αυτό είναι τεράστιο θέμα στους φίλους του hi-fi, μια εισαγωγική (και αξιοπρεπής) λύση για όσους δεν έχουν τρελλές απαιτήσεις είναι αυτό το μηχανακι που κοστίζει 35 ευρώ.http://www.skroutz.gr/s/7424807/Behringer-U-Control-UCA202.html?from=recommendations Στη μεγάλη πλειονότητα τα ηχοσυστήματα (ενισχυτής ή ο προενισχυτής) έχουν είσοδο στέρεο (RCA) . Αν δεν έχει τότε μπερδεύουν τα πράγματα. Αν έχεις ενισχυτή AV τότε μπορείς να συνδέσεις PC (αν βεβαια το PC δίνει ψηφιακό σήμα, πχ οι Mac δίνουν) και ενισχυτή με ειδικό interconnect ψηφιακό καλώδιο και αναλαμβάνει ο AV να κάνει τις μετατροπές
fitriolis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Το δικό μου desktop pc το συνδέω με bluetooth σε ένα Pro-ject Bluetooth Box E το οποίο είναι συνδεδεμένο σε ενισχυτή. Το λάπτοπ όμως, χρησιμοποιεί κοινό controller bluetooth και wifi με αποτέλεσμα όταν συνδέομαι στο box e, να μην έχω internet. Οπότε προσοχή σε αυτό.
Annie 48 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Για να συνδέσεις ενα PC σε κάποιο νορμάλ ηχοσύστημα θα πρέπει να μετρέψεις το ψηφιακό σήμα του PC σε αναλογικό. Αν συνδεθεί το PC με "καρφί" RCA (συνήθως στην έξοδο που είναι για ακουστικά) η μετατροπή αυτή γίνεται από το PC. Αυτή δεν είναι η καλύτερη λύση και γιαυτο έχει φτιαχτεί μια αγορά από εξωτερικούς μετατροπείς που ονομάζονται DAC (Digital to Analog Converter) και η τιμή τους ξεκινα από μερικά δεκάρικα και φτάνει μέχρι μερικές χιλάδες δεκάρικα ευρώ. Συνήθως αλλά όχι πάντα, αυτοί συνδέονται με θύρες USB (USB-DAC) στο PC και έχουν έξοδο στερεο RCA για σύνδεση με ηχοσύστημα (τελικο ενισχυτή ή προενισχυτή). Για να μην πολυλογώ επειδή αυτό είναι τεράστιο θέμα στους φίλους του hi-fi, μια εισαγωγική (και αξιοπρεπής) λύση για όσους δεν έχουν τρελλές απαιτήσεις είναι αυτό το μηχανακι που κοστίζει 35 ευρώ. http://www.skroutz.gr/s/7424807/Behringer-U-Control-UCA202.html?from=recommendations Στη μεγάλη πλειονότητα τα ηχοσυστήματα (ενισχυτής ή ο προενισχυτής) έχουν είσοδο στέρεο (RCA) . Αν δεν έχει τότε μπερδεύουν τα πράγματα. Αν έχεις ενισχυτή AV τότε μπορείς να συνδέσεις PC (αν βεβαια το PC δίνει ψηφιακό σήμα, πχ οι Mac δίνουν) και ενισχυτή με ειδικό interconnect ψηφιακό καλώδιο και αναλαμβάνει ο AV να κάνει τις μετατροπές Το δικό μου ηχοσύστημα Sony εχει έξοδο jack που γράφει pc in και δεν εχει aux
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα