Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα laptop hp Intel icore3 και θέλω να το συνδέσω με το παρακάτω ηχοσύστημα .Τι καλώδιο πρέπει να παρω και σε ποια θύρα jack του παρακάτω ηχοσυστήματος να το τοποθετήσω;Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εχω ένα laptop hp Intel icore3 και θέλω να το συνδέσω με το παρακάτω ηχοσύστημα .Τι καλώδιο πρέπει να παρω και σε ποια θύρα jack του παρακάτω ηχοσυστήματος να το τοποθετήσω;Ευχαριστώ!

Το παρακάτω ηχοσύστημα που είναι?

Δημοσ.

τι πινουν ορισμενοι και δεν μας δινουν, να ειμαστε και εμεις μες στην τρελη χαρα..........!!! 

αιντε μαντεψε εσυ τωρα..... ποιο ειναι το ηχοσυστημα...........!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Ελα ρε παιδια θεμα το κανατε...ξεκινας με ενα καρφι σε rsa βαζεις το καρφι στο λαπιτοπ και το rsa στο aux....αυτα και βλεπουμε οτι θες ρωτα...

Δημοσ.

τι πινουν ορισμενοι και δεν μας δινουν, να ειμαστε και εμεις μες στην τρελη χαρα..........!!! 

αιντε μαντεψε εσυ τωρα..... ποιο ειναι το ηχοσυστημα...........!!!!!!!!!!!!!!!!

τι δεν κατάλαβες ???? συνδέεις τον i3 με το αόρατο ηχοσύστημα μετά τσιγαρίζεις τα κρεμμύδια και τα σβήνεις όλα μαζι με κρασί  :P  :P  :P

Δημοσ.
Δημοσ.

τι δεν κατάλαβες ???? συνδέεις τον i3 με το αόρατο ηχοσύστημα μετά τσιγαρίζεις τα κρεμμύδια και τα σβήνεις όλα μαζι με κρασί :P :P :P

Ελάτε κερνάω ηχοσύστημα κρασάτο της σονυ.Συγνώμη αλλά η φωτό δεν είχε μπει μετά την ερώτηση!

• Like 2
Δημοσ.

Ελα ρε παιδια θεμα το κανατε...ξεκινας με ενα καρφι σε rsa βαζεις το καρφι στο λαπιτοπ και το rsa στο aux....αυτα και βλεπουμε οτι θες ρωτα...

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!

Δημοσ.

Για να συνδέσεις ενα PC σε κάποιο νορμάλ  ηχοσύστημα θα πρέπει να μετρέψεις το ψηφιακό σήμα του PC σε αναλογικό.

Αν συνδεθεί το PC με "καρφί" RCA (συνήθως στην έξοδο που είναι για ακουστικά) η μετατροπή αυτή γίνεται από το PC.

Αυτή δεν είναι η καλύτερη λύση και γιαυτο έχει φτιαχτεί μια αγορά από εξωτερικούς μετατροπείς

που ονομάζονται DAC (Digital to Analog Converter) και η τιμή τους ξεκινα από μερικά δεκάρικα και φτάνει μέχρι μερικές χιλάδες δεκάρικα ευρώ.
Συνήθως αλλά όχι πάντα, αυτοί συνδέονται με θύρες USB (USB-DAC) στο PC και έχουν έξοδο στερεο RCA για σύνδεση με ηχοσύστημα (τελικο ενισχυτή ή προενισχυτή).

Για να μην πολυλογώ επειδή αυτό είναι τεράστιο θέμα στους φίλους του hi-fi, μια εισαγωγική

(και αξιοπρεπής) λύση για όσους δεν έχουν τρελλές απαιτήσεις είναι αυτό το μηχανακι που κοστίζει 35 ευρώ.
http://www.skroutz.gr/s/7424807/Behringer-U-Control-UCA202.html?from=recommendations

Στη μεγάλη πλειονότητα τα ηχοσυστήματα  (ενισχυτής ή ο προενισχυτής)  έχουν είσοδο στέρεο (RCA) .

Αν δεν έχει τότε μπερδεύουν τα πράγματα. Αν έχεις ενισχυτή AV τότε μπορείς να συνδέσεις PC

(αν βεβαια το PC δίνει ψηφιακό σήμα, πχ οι Mac δίνουν)

και ενισχυτή με ειδικό interconnect ψηφιακό καλώδιο και αναλαμβάνει ο AV να κάνει τις μετατροπές

Δημοσ.

Το δικό μου desktop pc το συνδέω με bluetooth σε ένα Pro-ject Bluetooth Box E το οποίο είναι συνδεδεμένο σε ενισχυτή. Το λάπτοπ όμως, χρησιμοποιεί κοινό controller bluetooth και wifi με αποτέλεσμα όταν συνδέομαι στο box e, να μην έχω internet. Οπότε προσοχή σε αυτό.

Δημοσ.

Για να συνδέσεις ενα PC σε κάποιο νορμάλ ηχοσύστημα θα πρέπει να μετρέψεις το ψηφιακό σήμα του PC σε αναλογικό.

Αν συνδεθεί το PC με "καρφί" RCA (συνήθως στην έξοδο που είναι για ακουστικά) η μετατροπή αυτή γίνεται από το PC.

Αυτή δεν είναι η καλύτερη λύση και γιαυτο έχει φτιαχτεί μια αγορά από εξωτερικούς μετατροπείς

που ονομάζονται DAC (Digital to Analog Converter) και η τιμή τους ξεκινα από μερικά δεκάρικα και φτάνει μέχρι μερικές χιλάδες δεκάρικα ευρώ.

Συνήθως αλλά όχι πάντα, αυτοί συνδέονται με θύρες USB (USB-DAC) στο PC και έχουν έξοδο στερεο RCA για σύνδεση με ηχοσύστημα (τελικο ενισχυτή ή προενισχυτή).

Για να μην πολυλογώ επειδή αυτό είναι τεράστιο θέμα στους φίλους του hi-fi, μια εισαγωγική

(και αξιοπρεπής) λύση για όσους δεν έχουν τρελλές απαιτήσεις είναι αυτό το μηχανακι που κοστίζει 35 ευρώ.

http://www.skroutz.gr/s/7424807/Behringer-U-Control-UCA202.html?from=recommendations

Στη μεγάλη πλειονότητα τα ηχοσυστήματα (ενισχυτής ή ο προενισχυτής) έχουν είσοδο στέρεο (RCA) .

Αν δεν έχει τότε μπερδεύουν τα πράγματα. Αν έχεις ενισχυτή AV τότε μπορείς να συνδέσεις PC

(αν βεβαια το PC δίνει ψηφιακό σήμα, πχ οι Mac δίνουν)

και ενισχυτή με ειδικό interconnect ψηφιακό καλώδιο και αναλαμβάνει ο AV να κάνει τις μετατροπές

Το δικό μου ηχοσύστημα Sony εχει έξοδο jack που γράφει pc in και δεν εχει aux

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...