xp-user Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Ψυγεία Pitsos και κρότοι απόψυξης. Θέλετε να πετάγεστε 10 φορές την ημέρα τουλάχιστον από κρότους που κάνει το ψυγείο σας? Θέλετε να απευθύνεστε στο service της εταιρείας BSH ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Β.Ε που εισάγει τα ψυγεία Pitsos για το πρόβλημα αυτό και να επιμένουν ότι είναι απόλυτα φυσιολογικοί αυτοί οι κρότοι? Θέλετε να τους κάνετε καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή και απλά να μην υπολογίζουν ούτε αυτόν? Ξέρουν ότι ένας ιδιώτης είναι από δύσκολο εως αδύνατον να αντέξει μια δικαστική διαμάχη που ενδεχομένως να πάρει χρόνια. Ε τότε αγοράστε ψυγείο Pitsos .Εγώ μπορεί να την πάτησα και να το φορτώθηκα το ψυγείο τους αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και τα social media για να μαθαίνει όσο περισσότερος κόσμος ποιες εταιρείες να αποφεύγει.
Miracle Worker Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Γιατί, οι υπόλοιπες μάρκες σε ποια εταιρία νομίζεις ανήκουν; Τα προϊόντα της Pitsos δεν κατασκευάζονται στην Ελλάδα;
Artemidoros282 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Πόσο θόρυβο κάνει δηλαδή;! καλή ιδέα ηχογράφησε το με κινητό ή ότι έχεις και σήκωσε το να το ακούσουμε 1
Miracle Worker Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Και Siemens που έχω εγώ τα ίδια κάνει chill Guess what, στην ίδια εταιρία ανήκουν.
xp-user Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αν έχετε ακούσει επαγγελματική μηχανή για παγάκια την στιγμή που αποδεσμεύει τα παγάκια για να πέσουν στην αποθήκη της συσκευής ε αυτος ο θόρυβος είναι.Φανταστείτε λοιπόν αυτόν τον θόρυβο 5-6 φορές τον ακούω τις ωρες που είμαι σπίτι.Βάλτε τις ώρες που λείπω και τις ώρες που κοιμάμαι,για αυτό λέω 10 φορές τουλάχιστον.Ευτυχώς η κουζίνα μου είναι ξεχωριστή και κλείνω τη πόρτα.
Artemidoros282 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ε ηχογράφησε το λοιπόν στείλτο σε εμάς στείλτο και στον συνήγορο του καταναλωτή στείλτο και στην εταιρία αν είναι έτσι όπως τα λες θα βρεθεί άκρη all it takes is some positive action.
Haldol Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Με το παλιό μου ψυγείο (Pitsos, ω, τι σύμπτωση) κάθε φορά που έκανε απόψυξη κρυβόμουν κάτω απ' το γραφείο. Μη φάω καμιά σφαίρα. Κι αν κοιμόμουν, πεταγόμουν. Κι έπαιρνα το καριοφίλι. Και μετά κρυβόμουν στη ντουλάπα, τραγουδώντας "βάζει ο Ντούτσε τη στολή του". Το καινούριο (Whirlpool) δε κάνει ΜΠΑΜ. Αλλά κάνει άλλους περίεργους θορύβους, κι η δικιά μου νομίζει ότι τις αμολάω και σφίγγομαι. Ενώ είναι το ψυγείο. Δε ξέρω τι είναι χειρότερο, ειλικρινά. 4
xp-user Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 ε ηχογράφησε το λοιπόν στείλτο σε εμάς στείλτο και στον συνήγορο του καταναλωτή στείλτο και στην εταιρία αν είναι έτσι όπως τα λες θα βρεθεί άκρη all it takes is some positive action. Φιλε μου δεν μπορω να καθομαι πανω απο το ψυγειο με ενα μαγνητοφωνο στο χερι Οσο για τον Συνηγορο ενοειτε οτι ειχα κανει καταγγελεια εδω και μηνες,και σημερα μου ηρθε τελικη απαντηση απο τον Συνηγορο οτι η εταιρεια επειμενει οτι δεν υπαρχει βλαβη και ειναι απολυτα φυσιολογικοι αυτοι οι θορυβοι.Ο Συνηγορος δεν εχει τη δυνατοτητα να ορισει πραγματογνωμονα οποτε η υποθεση μπαινει στο αρχειο.Να τους παω δικαστικα δεν εχω την δυνατοτητα οποτε η δημοσια γνωστοποιηση ειναι το μονο που μπορω να κανω μπας και γλυτωσει και κανενας αλλος.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Και το δικό μου κάνει θορύβους, αλλά δεν το λες και κρότο. Κάτι απότομα κρακ ακούγονται μερικές φορές μέσα στην ημέρα και τόσο καιρό έλεγα ότι είναι λόγω συστολής διαστολής. Δεν το θεωρώ και σπουδαίο πρόβλημα να πω την αλήθεια καθώς δεν είναι και τόσο έντονο πια. Μόνο καμιά φορά όταν το κάνει όταν πάω να κοιμηθώ είναι λιιιγο ενοχλητικό αλλά και πάλι όχι κάτι ιδιαίτερο. Μια γκόμενα που είχε έρθει τις προάλλες βέβαια, κάθε λίγο που ακουγότανε νόμιζε ότι έμπαινε κλέφτης και τσίτωνε τα αυτιά τρομαγμένη
Lee80 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μοντελο; η ολα κανουν τον ιδιο θορυβο; εχω κατι γνωστους που δεν πολυχωνευω
xp-user Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Και το δικό μου κάνει θορύβους, αλλά δεν το λες και κρότο. Κάτι απότομα κρακ ακούγονται μερικές φορές μέσα στην ημέρα και τόσο καιρό έλεγα ότι είναι λόγω συστολής διαστολής. Δεν το θεωρώ και σπουδαίο πρόβλημα να πω την αλήθεια καθώς δεν είναι και τόσο έντονο πια. Μόνο καμιά φορά όταν το κάνει όταν πάω να κοιμηθώ είναι λιιιγο ενοχλητικό αλλά και πάλι όχι κάτι ιδιαίτερο. Μια γκόμενα που είχε έρθει τις προάλλες βέβαια, κάθε λίγο που ακουγότανε νόμιζε ότι έμπαινε κλέφτης και τσίτωνε τα αυτιά τρομαγμένη Μάλλον τον έχεις συνηθίσει εσύ τον θόρυβο
zio10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Μοντελο; η ολα κανουν τον ιδιο θορυβο; εχω κατι γνωστους που δεν πολυχωνευω Και θα τους πάρεις δώρο ψυγεία; 1
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Σίγουρα και λόγω συνήθειας. Αλλά μέσα στην μέρα σχεδόν πάντα έχω ελαφριά μουσικούλα/ραφιόφωνο να παίζει οπότε δεν ακούγεται κάτι. Μόνο σε κατάσταση απόλυτης ηρεμίας και συγκέντρωσης (ύπνος-διάβασμα) γίνεται αντιληπτό ή και ενοχλητικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα