str1979 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Βγήκαν νέοι drivers για την σειρά Ζ (24 Ιουν 16) http://support.creative.com/scripts/getProd.aspx?id=21402 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Αυτούς πως τους περνάμε; Κατευθείαν install τους νέους πάνω στους παλιούς; Uninstall όλα τα creative από control panel και setup τα νέα; Ή έχουν κανα update tool? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
str1979 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 εγώ δοκίμασα να τους περάσω και πάνω από τους παλιούς αλλά και να κάνω πρώτα απεγκατασταση τους παλιούς και μετά να βάλω τους καινούριους. Και στις 2 περιπτώσεις εχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του ήχου, Αν έχω δηλωμένα τα ηχεία σαν ακουστικά τότε έχω ήχο. Αν τα δηλώσω ως speakers 2.0-2.1 τότε δεν έχω ήχο. ακόμη το ψάχνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 εγώ δοκίμασα να τους περάσω και πάνω από τους παλιούς αλλά και να κάνω πρώτα απεγκατασταση τους παλιούς και μετά να βάλω τους καινούριους. Και στις 2 περιπτώσεις εχω πρόβλημα με τις ρυθμίσεις του ήχου, Αν έχω δηλωμένα τα ηχεία σαν ακουστικά τότε έχω ήχο. Αν τα δηλώσω ως speakers 2.0-2.1 τότε δεν έχω ήχο. ακόμη το ψάχνω. Μήπως έχεις πάνω το αυτόματο μικροφωνάκι της και σου μπερδεύει το jack sensing? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
str1979 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ναι το έχω συνδεμένο. Γιατί να μπερδεύει όμως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ναι το έχω συνδεμένο. Γιατί να μπερδεύει όμως? Δεν θα έπρεπε... αλλά αυτό είναι που σου αλλάζει ενεργές εισόδους-εξόδους on the fly - για πράγματα που συνήθως είναι fixed στις συσκευές ήχου - και είναι πιο εύκολο να πάει εκεί κάτι στραβά... Δοκίμασε αν έχεις ήχο χωρίς αυτό πάνω. Όχι ότι είναι σωστή λύση αυτή, αλλά τουλάχιστον, να καταλάβουμε τι φταίει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ενημέρωση : Πέρασα τη νέα έκδοση (Ιουνίου 2016), αφού έκανα uninstall την παλιότερη (Αυγούστου 2015) και με run as administrator και κλειστό antivirus. Όχι μόνο δεν συνάντησα πουθενά κάποιου είδους προβληματική λειτουργία, αλλά το αποτέλεσμα είναι κορυφαίο ΚΑΙ απαλλάχτηκα από κάποια θεματάκια με hiss/pop σε youtube audio, που είχα με την παλιά έκδοση. Worth a try Update : Τα hiss/pop δεν εξαφανίστηκαν τελείως, σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, αλλά σίγουρα μειώθηκαν. Κατέληξα στο ότι το Crystalizer τα προκαλεί, σχεδόν αποκλειστικά, σε διάφορα σενάρια (yt, το πιο κοινό) και το απενεργοποίησα. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2016 από Occultist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
str1979 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Νέοι drivers 25 Ιανουαρίου 2017 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μήπως ξέρεις αν αυτήν η έκδοση υποστηρίζει το build 1607 των Windows 10? Γιατί η προηγούμενη έκδοση έχανε το hardware acceleration στο 1607 (έχω κρατήσει το 1511, προσωπικά)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
str1979 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Είμαι με win7 64bit Δεν ξέρω να σου πω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Η νεότερη έκδοση, μέχρι στιγμής, είναι η : Site: 03-03-2017 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Η νεότερη έκδοση, μέχρι στιγμής, είναι η : Site: 03-03-2017 Κάνε μου μια χάρη και έχε το νου σου και δες αν σου πετάξει ποτέ κανα bsod "thread stuck in device driver" Στείλε μου ένα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Κάνε μου μια χάρη και έχε το νου σου και δες αν σου πετάξει ποτέ κανα bsod "thread stuck in device driver" Στείλε μου ένα pm Έχεις pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Με το Fall Creator's Update, δε μπορώ καν να εγκαταστήσω τους τελευταίους (03/2017) drivers της Creative, αφού με οδηγεί σε unresponsive desktop, μετά την επανεκκίνηση. Έχετε καμια ιδέα, ή απλώς περιμένουμε να βγουν καινούριοι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Με το Fall Creator's Update, δε μπορώ καν να εγκαταστήσω τους τελευταίους (03/2017) drivers της Creative, αφού με οδηγεί σε unresponsive desktop, μετά την επανεκκίνηση. Έχετε καμια ιδέα, ή απλώς περιμένουμε να βγουν καινούριοι; Για αρχή βάλε αυτούς εδώ και αν σου κάνει τα ίδια πες το μου. Σκέφτηκα δική μου πουστιά μετά από πολλά install / uninstall και είμαι κομπλέ εδώ και μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα