jimakos234 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα Έχω ενα πρόβλημα αρκετα περιεργο πρόβλημα με το ethernet απο τότε που άλλαξα σπίτι, αλλα πρέπει να οφείλεται στην onboard καρτα της μητρικης. το πρόβλημα είναι ότι παρολο που μπορω να μπω σε οποιοδηποτε site είτε ενσυρματα είτε ασυρματα απο όλες τις συσκευες μου, με την χρήση του συστήματος της υπογραφης μου παίρνω πολλα timeouts σε σελίδες όπως το kariera,gr ,youtube, 9gag ακόμα και στο Insomnia, σε αντίθεση με τις αλλες συσκευες που δουλευουν κανονικοτατα . Το συστημα είναι αυτο της υπογραφης μου και το router ενα ASUS DSL-AC56U. Τι μπορει να φταει? Εχω δοκιμασει chrome, firefox, edge, ie, opera , αλλα διαφορα δεν είδα
Sirtsourekas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δοκιμασε να κανεις ενα Ping -t www.insomnia.gr και δες εαν χανεις πακετα. Εαν χανεις πακέτα, αλλαξε καλωδιο ethernet/πορτα ethernet στο Router σου ή δοκιμασε να κανεις update την καρτα δικτυου σου. 1
jimakos234 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Το δοκιμασα και αυτο, και τελικά καποιο θεμα ειχαν τα windows, καθως με linux mint δεν ειχα καποιο θεμα. Εκανα format Και εφτιαξαν όλα. Τωρα το τι μπορει να εφταιγε, δεν θα μαθω ποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα