satsok2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Οτι λεει ο τιτλος. Υπαρχει περιπτωση να μπορω να βαλω; Ειχα ρωτησει πέρσι στον οτε και μου ειχαν πει νομιζω μεχρι 2mbps. Μια γειτονισα 30 μετρα πιο πανω εχει νοβα και forthnet. Αλλα οταν ειχα ρωτησει τη forthnet (ή ειχα κοιταξει στο site της?) φαινόταν οτι δε μπορουσα. Στο site της cosmote φαίνεται οτι "το αιτημα μου χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση". Υπαρχουν καποια τηλεφωνα στα οποια μπορω να ρωτησω; Ποσο ειναι το φθηνότερο που μπορω να πληρωσω για χαμηλες ταχυτητες dsl? Θελω στις 50 μερες το χρονο που περναω στο χωριο να εχω προσβαση στα email μου και σε κανενα site ενημερωσης/youtube. Κινητο δεν πιανει τιποτα (με πολυ ζορι στα 500 μετρα πιο κατω). Ευχαριστώ
cosmos000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Πολύ γενικό το ερώτημα σου ,και ιδιαίτερη περίπτωση.Καλύτερα να απευθυνθείς σε φυσικό κατάστημα στην κοντινότερη πόλη. Πόσοι πάροχοι υπάρχουν? 3-4 ...πέρνα απ τα καταστήματά τους (ακόμα και τώρα αν βρίσκεσαι αλλού) δώσε τα στοιχεία για το μέρος που ενδιαφέρεσαι και σίγουρα θα σε κατατοπίσουν αυτοί για διαθεσιμότητα και τιμές. Παίζουν πολλά ρόλο που δεν μπορούμε να απαντήσουμε...όπως πχ αν εκεί υπάρχουν κολώνες οτέ...κτλ κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα