Konstantin77 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_362211.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=regular.0621&eo=u4v51w9xtpk3qn6v&email=b2t8a3Zvc2tha2lAaG90bWFpbC5jb218NzAyNQ== δεν είμαι ειδικός στα κινέζικα, αλλά λίγο που το παρακολουθώ νομίζω είναι εξαιρετική τιμή. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Αυτα τα windows tablet εχουν τσακωθει με την υποδοχη για καρτα sim?
Konstantin77 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 μαλλον επειδή ευκολα παίρνουν 3/4g στικακι..
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Θα το προτιμουσα μεσα, το στικακι υπαρχει κινδυνος να το τρακαρεις καπου και καλα να σπασει αυτο σκεψου να σπασει κατι στην μητρικη του tablet.
karasardelis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Το έχω πάρει για την γυναίκα μου εδώ και μερικές μήνες σε προσφορά στα €140 από τότε δεν έχει πέσει κάτω από τα €150-€160 οπότε η τιμή του τώρα είναι καλή... Στα αρνητικά του το ψόφιο ηχείο που σχεδόν δεν ακούγεται, οι κακές κάμερες και η αδύναμη φόρτιση (όπως σε όλα τα κινεζοτάμπλετ) Κατά τα άλλα είναι καλό και στα λεφτά αυτά αξίζει.... 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Πως συμπέρανες ότι δεν παίρνει κάρτα; Γιατι απλα δεν γραφει καπου οτι παιρνει. Λες να ειχε θεση για καρτα sim και να μην το εγραψαν;
karasardelis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Α και κάτι ακόμα... το active stylus ειναι μούφα... προσοχή μην την πατήσετε.... δεν είναι active, μια βλακεία είναι.
angmar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Γιατι απλα δεν γραφει καπου οτι παιρνει. Λες να ειχε θεση για καρτα sim και να μην το εγραψαν; Δεν γράφει κάπου ότι παίρνει, μάλιστα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Α και κάτι ακόμα... το active stylus ειναι μούφα... προσοχή μην την πατήσετε.... δεν είναι active, μια βλακεία είναι. Επειδη το site μπορει να κανει και λαθος εσυ που το εχεις παιρνει καρτα sim εχιε υποδοχη;
karasardelis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Επειδη το site μπορει να κανει και λαθος εσυ που το εχεις παιρνει καρτα sim εχιε υποδοχη; Γιατί έχετε κολλήσει ρε παιδιά με την κάρτα SIM? Φυσικά και δεν έχει, όπως δεν έχει και πίσω δισκόφρενα και εξάρι σασμάν... ότι γράφει έχει. :P 17
king2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Γιατί έχετε κολλήσει ρε παιδιά με την κάρτα SIM? Φυσικά και δεν έχει, όπως δεν έχει και πίσω δισκόφρενα και εξάρι σασμάν... ότι γράφει έχει. :P Νταξει Θεός
Billator Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Στα αρνητικά του το ψόφιο ηχείο που σχεδόν δεν ακούγεται, οι κακές κάμερες και η αδύναμη φόρτιση (όπως σε όλα τα κινεζοτάμπλετ) Παίξε με τα Drivers του ήχου και τις ρυθμίσεις, είναι γνωστό θέμα των κινέζικων windows tablet.. Λύνεται όμως, δοκιμασμένο σε 7-8 windows tablets, που πέρασαν από τα χέρια μου (όπως κ στο δικό μου teclast x98 pro). Μπορείς να δεις αν αυξάνει ο ήχος πριν αρχίσεις τους πειραματισμούς, πηγαίνοντας Sounds-->PlayBack και βλέποντας την μπάρα της έντασης του ηχείου (φυσικά όσο κάνεις αυτό βάζεις από πίσω να παίζει κάτι), αν βλέπεις ότι ποτέ δεν ξεπερνά την μέση σημαίνει ότι υπάρχει δυνατότητα αύξησης της έντασης σε μεγάλο σημείο, αν βλέπεις να πηγαίνει στο full τότε ναι φταίει το ηχειάκι του tablet. Μέχρι τώρα ποτέ δεν μου έτυχε σάπιο ηχείο (όσο αφορά την ένταση, γιατί η ποιότητα είναι άλλου παπα ευαγγέλιο ) , στο 70% έφταιγαν οι ρυθμίσεις του ηχείου, και το άλλο 30% ήθελε πρώτα Update του Driver και μετά πείραγμα από της ρυθμίσεις.
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Play store έχει αυτό; Γιατί η σελίδα του γκιαρμπεστ δεν είναι πολύ ξεκάθαρη και οο τεκταμπλετς λέει δεν έχει (τουλάχιστον εκείνο που δοκίμασε ο ίδιος). 1
geioannou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 ρε παιδια μια ερωτηση για εσας που το εχετε ηδη. απο επεγεργαστικη ισχυει, πως παει ? ειναι ΟΚ ? Και αναφέρομαι περισσοτερο για την windows μερια που το χρειαζεται περισσοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα