Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω οτι λεει ο τιτλος να ειναι καλη σε αυτα τα 2.  Ταβανι τα 250 ευρω... Επισης αυτο που θελω απο τη tv ειναι να εχει οσο πιο λεπτα bezels γινεται και να ειναι κανενα γνωστο ονομα οχι hyndai ξερω γω  :-D  Πειτε μου τις γνωμες σας φιλεοι μου.

Σημειωση δε βιαζομε να τη παρω η αγορα μπορει να γινει και μετα απο μηνα.

Edit: Και για ποδοσφαιρο τη θελω να εχει καλη εικονα σε HD...

Δημοσ.

Δε παω για τη samsung για 3 λογους

1ο το μπατζετ εχει 300+ ενω εγω το πολυ 250 μπορω να διαθεσω

2ο ειναι 200 αντι των 300hz που ειναι η lg

Και 3ο δεν αναφερει πουθενα οτι εχει.vesa mount πολυ σημαντικο αυτο αν θελεις να τη βιδωσεις πανω στο τοιχο...

Δημοσ.

Δε παω για τη samsung για 3 λογους

1ο το μπατζετ εχει 300+ ενω εγω το πολυ 250 μπορω να διαθεσω

2ο ειναι 200 αντι των 300hz που ειναι η lg

Και 3ο δεν αναφερει πουθενα οτι εχει.vesa mount πολυ σημαντικο αυτο αν θελεις να τη βιδωσεις πανω στο τοιχο...

Στο skroutz πάντως από 231€ ξεκινάει.

Δημοσ.

Μεταξυ lg και samsung που προτεινατε η lg φανηκε αντωτερη σε εικονα τις ειδα σημερα στο κωτσοβολο αρα θα προτιμουσα lg. Αξιζει να ανεβω στο μπατζετ και να παω σε smart tv?

Δημοσ.

Μεταξυ lg και samsung που προτεινατε η lg φανηκε αντωτερη σε εικονα τις ειδα σημερα στο κωτσοβολο αρα θα προτιμουσα lg. Αξιζει να ανεβω στο μπατζετ και να παω σε smart tv?

Σ αυτη την παγιδα πεφτουν ολοι στα μαγαζια. Το εχω γραψει απειρες φορες σχεδον σε καθε θεμα, ο υψηλος φωτισμος στα μαγαζια καλυπτει τις αδυναμιες των ips lg ( χαμηλη αντιθεςη και ανυπαρκο μαυρο σε συνθηκες χαμηλου φωτιςμου) μολις την βαλεις σπιτι σου και βαλεις μια ταινια θα πεις, μα που πηγε η τελεια εικονα που εβλεπα στο μαγαζι ( οπου επαιζε βελτιστοποιημενο υλικο )

Αν αξιζει το smart ειναι καθαρα δικο σου θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...