Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο τριωροφο μαγαζι μπυ εχω το ρουτερ στο ισογειο κ δε πιανω ιντερνετ στον τελευταιο οροφο...εχω τηλεφωνο κ στους 3 οροφους τον ιδιο αριθμο..αν βαλω ρουτερ κ στον τριτο οροφο θα εχω ινερνετ;γινεται;

Δημοσ.

Στο μαγαζι μου τριωροφο εχω τηλεφωνο σε καθε οροφο τον οδιο αριθμο...το ρουτερ ειναι στο ισογειο κ δε πιανει ιντερνετ στον τριτο οροφο..αν αγορασω ενα ρουτερ κ το βαλω στον τριτο οροφο θα εχει ντερνετ ολο το εργοστασιο;

Δημοσ.

Στο τριωροφο μαγαζι μπυ εχω το ρουτερ στο ισογειο κ δε πιανω ιντερνετ στον τελευταιο οροφο...εχω τηλεφωνο κ στους 3 οροφους τον ιδιο αριθμο..αν βαλω ρουτερ κ στον τριτο οροφο θα εχω ινερνετ;γινεται;

δεν μπορείς να βάλεις δεύτερο router στην ίδια γραμμή με ποιες λύσεις μπορείς να μεταφέρεις το δίκτυο και στον τρίτο όροφο 

• καλώδιο από το αρχικό modem/router στον τρίτο όροφο και σύνδεση ενός access point( παλιού modem)
  • repeater ( είναι λύση αναγκης)
  • power line ( μέσω της δικτύωσης του ρεύματος μπορείς να μεταφέρεις το interneτ ) 
Δημοσ.

Σε ευχαριστω φιλε απλα δε καταλαβα τιποτα ειμαι παντελως ασχετος...

·         ένα καλώδιο utp από τον πρώτο όροφο θα φτάσει στον τρίτο όροφο και θα συνδέσεις ένα παλιό modem (αφού απενεργοποιήσεις τον dhp

·         το repeater είναι μια συσκευή η οποία πιάνει το δίκτυο μας και το ενισχύει και το μεταδίδει ενισχυμένο (όπως  γραφώ και πιο πάνω είναι λύση ανάγκης)

·         powerline είναι μια συσκευή που μεταδίδει το δίκτυο μέσω του δικτυού ρεύματος  μια καλή λύση και ανάλογα το μοντέλο που θα πάρεις έχει και τις ανάλογες επιλογές (wifi/ethernet)

Δημοσ.

Το ρουτερ κ το μοντεμ ειναι το ιδιο πραγμα;εγω στο ισογειο εχω ενα ασπρο πλαστικο που αναβουν κατι λαμπακια...αυτο ειναι το ρουτερ;κ απο κει θα τραβηξω καλοδιο μεχρι τον τριτο;αυτο με λες φιλε;κ το καλωδιο που θα το βαλω;

Δημοσ.

Το ρουτερ κ το μοντεμ ειναι το ιδιο πραγμα;εγω στο ισογειο εχω ενα ασπρο πλαστικο που αναβουν κατι λαμπακια...αυτο ειναι το ρουτερ;κ απο κει θα τραβηξω καλοδιο μεχρι τον τριτο;αυτο με λες φιλε;κ το καλωδιο που θα το βαλω;

modem/router είναι αυτό που σου έδωσε ο παροχος πίσω από το modem έχει κάποιες θύρες μια θύρα τηλεφώνου που μπαίνει η γραμμή και έχει συνήθως τέσσερις θύρες ethernet εκεί θα συνδέσει την μια άκρη του καλωδίου και την άλλη άκρη του καλωδίου αφού την φτάσεις στον όροφο που θες συνδέει την άλλη άκρη σε ένα παλιό modem/router (ίδιο με αυτό που σου έδωσε ο παροχος που μπορείς να αγοράσεις από τις αγγελίες ή από κάποιο άλλο κατάστημα) και αφού απενεργοποιήσεις τον dhp (βλέπε ρυθμίσεις κατασκευαστή) θα μπορείς να έχεις δίκτυο σε αυτόν τον όροφο . χωρίς μεγάλο κόστος κοντά στο 20€

post-291247-0-81902200-1465815095_thumb.png

Δημοσ.

Προφανώς το έχεις τριπλεξ και δινεις την τηλεφωνικη γραμμη σε ολους τους οροφους.

Δεν μπορεις σε μια γραμμη να εχεις πανω απο ενα ρουτερ ενεργα. Αν θες δοκιμασε να βαλεις το ρουτερ στον 1ο ή 2ο και δες αν πιάνει αλλιώς θέλεις repeater ωστε να ξαναστέλνουν το wifi ενισχυμένο στα σημεία που θες.

Δημοσ.

Βρε φιλε, αφου εισαι ασχετος, που δεν ειναι κακο, γιατι δε πας σε ενα μαγαζακι να ρωτησεις και να παρεις οτι θελεις;

Εργοστασιο ειναι........ολα τζαμπα;

• Like 1
Δημοσ.

ή κάτι σε Powerline-repeater. Ίσως με ένα νέο, πιο ισχυρό wifi-router να είχες κάποια κάλυψη, αλλά για όλους τους ορόφους δύσκολο το βλέπω..

Δημοσ.

Βρε φιλε, αφου εισαι ασχετος, που δεν ειναι κακο, γιατι δε πας σε ενα μαγαζακι να ρωτησεις και να παρεις οτι θελεις;

Εργοστασιο ειναι........ολα τζαμπα;

γιατί εδώ με ένα 20€ καθάρισε ενώ σε μαγαζί θα του πουλήσει ότι θέλει ο υπάλληλος (μπορεί να είναι ακριβά) και θα του βγει κοντά στο 100€ με την εγκατάσταση εάν ακολουθήσει τις οδηγίες δεν είναι κάτι δύσκολο με  λίγα χρήματα είναι οκ  

Δημοσ.

Προφανώς το έχεις τριπλεξ και δινεις την τηλεφωνικη γραμμη σε ολους τους οροφους.

Δεν μπορεις σε μια γραμμη να εχεις πανω απο ενα ρουτερ ενεργα. Αν θες δοκιμασε να βαλεις το ρουτερ στον 1ο ή 2ο και δες αν πιάνει αλλιώς θέλεις repeater ωστε να ξαναστέλνουν το wifi ενισχυμένο στα σημεία που θες.

ή κάτι σε Powerline-repeater. Ίσως με ένα νέο, πιο ισχυρό wifi-router να είχες κάποια κάλυψη, αλλά για όλους τους ορόφους δύσκολο το βλέπω..

έχει ανοίξει και άλλο θέμα εάν θέλετε μεταφέρεται τις απάντησις από εκεί http://www.insomnia.gr/topic/612461-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%89-%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81/

Δημοσ.

γιατί εδώ με ένα 20€ καθάρισε ενώ σε μαγαζί θα του πουλήσει ότι θέλει ο υπάλληλος (μπορεί να είναι ακριβά) και θα του βγει κοντά στο 100€ με την εγκατάσταση εάν ακολουθήσει τις οδηγίες δεν είναι κάτι δύσκολο με  λίγα χρήματα είναι οκ  

εργοστασιο ειπε , οχι σπιτι.... αυτοι στα μαγαζακια πως θα ζησουν; δε χρειαζεται να παει στα τυφλα, του ειπες εδω τι να παρει π,χ..

Τελος παντων....

Δημοσ.

εργοστασιο ειπε , οχι σπιτι.... αυτοι στα μαγαζακια πως θα ζησουν; δε χρειαζεται να παει στα τυφλα, του ειπες εδω τι να παρει π,χ..

Τελος παντων....

προφανώς εάν έψαχνε κάποια ποιο εξειδικευμένη λύση θα πήγαινε σε τεχνικό απλά μάλλον θέλει μόνο wifi και τον καλύπτει ένα απλό access point , τώρα σχετικά με τα μαγαζιά πρέπει να το σκεφτούν και τα ίδια και να είναι φτηνά και αξιόπιστα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...