Alithinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το Prey θα είναι ένα παιχνίδι φτιαγμένο από την Arkane Studios, γνωστή από το Dishonored. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Παιχνιδαρα το πρωτο ελπιζω το δευτερο να ειναι ακομα καλυτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλό. Μου αρέσει περισσότερο αυτό που είδα τώρα, απο την προηγούμενη προσπάθεια για Prey2 με το Bounty Hunting....για να δούμε τι θα δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το θέμα είναι ότι από pre-rendered βίντεο δεν καταλαβαίνεις πολλά, αλλά μιλάμε για Arkane Studios, οπότε έχει ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emmanuel5 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντως θα ήθελα πολύ να δω την Arkane Studios να ξαναγυρνά κάποια στιγμή στα παραδοσιακά RPGs. Το πρώτο της παιχνίδι, Arx Fatalis, είναι ένα από τα αγαπημένα μου RPGs και ουδέποτε ακούστηκε κάτι για sequel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Το πρώτο ήταν πολύ καλό. Αλήθεια πόσα χρόνια πριν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emmanuel5 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 14-15 χρόνια πριν, είχε βγει κανα-δυο χρόνια μετά το 2000 και μάλιστα εκτός από PC και στο πρώτο X-BOX (θεωρείται μάλιστα από τα καλύτερα RPGs για την κονσόλα, μαζί με το Morrowind και το Jade Empire). Το είχε δώσει σε ένα τεύχος του του και το (αδικοχαμένο... ) PC Master. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εντυπωσιακά γραφικά, μακάρι να έτσι και το game play. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εννοείτε δεν θα είναι γιατί είναι pre-rendered αυτό που είδαμε, σε περίπτωση που μπερδεύτηκες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Πρώτες in-game εικόνες: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Είμαι hyped για το συγκεκριμένο αν και τσάμπα "έκαψαν" το όνομα Prey. Πρόκειται καθαρά για νέο IP όπου η μοναδική σχέση με το original Prey είναι απλώς η ύπαρξη εξωγήινων. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Συμφωνώ άνετα θα μπορούσε να είναι το Dead Space σε fps, μέχρι & το hud έχουν "κλέψει" που τα σπάει παρεπιπτόντως, το "cartoonish/comic" look πάντως στα npcs δεν μου άρεσε όλα τα αλλα look good απλά ελπίζω να έχει περισσοτερους από 2 διαφορετικούς enemy types. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Τα visuals είναι πολύ meh για CryEngine. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα