Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Amd fx-4300

8 gb ram

gtx 750ti palit

600w τροφοδοτικο

Παιζω dota 1  και σε battle  παει 6fps

Θερμοκρασιες 30 cpu 35-45 gpu

τωρα αναθεμα...αλλα τεσπα ξερω εγω κανα οδηγο δοκιμασες να βγαλεις και να ξαναβαλεις μπας και ?

κατα τα αλλα δουλευει κομπλε το pc σου ?

δοκιμασες και αλλο παιχνιδι και κανει τα ιδια ? μηπως κατι δεν εχει γινει καλα στην εγκατασταση τπτ τετοιο ...

directx εχεις περασει...?

Δημοσ.

μήπως έχει onboard ο επεξεργαστής και έχεις βάλει το hdmi η οποίο καλώδιο στην μητρική αντί για τη κάρτα γραφικών (δεν ξέρω αν εχουν οι amd onboard βέβαια :P)

• Like 1
Δημοσ.

Amd fx-4300

8 gb ram

gtx 750ti palit

600w τροφοδοτικο

Έκανες καμία αλλαγή και παρατήρησες το πρόβλημα; Κάποιο update σε drivers, κάποιο update των Windows ή τελοσπάντων κάτι που θα μπορούσε να δημιουργησει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Dota 1 ειναι παιχνιδι χρονολογιας 2003-4 περιπου αρα μιλαμε για εποχες Pentium 4.Αρα το προβλημα ειναι καπου αλλου προφανως και οχι στο hardware.

Δημοσ.

Amd fx-4300

8 gb ram

gtx 750ti palit

600w τροφοδοτικο

Πετάς ένα ξερό 600w τροφοδοτικό δίχως να αναφέρεις μάρκα και μοντέλο, δεν μας αναφέρεις μητρική η οποία είμαι σίγουρος πως είναι καμιά του 50αρικου δίχως vrm heatsinks και έχεις throttling. Γίνε πιο συγκεκριμένος, εσύ ζητάς βοήθεια αλλά δεν μας διευκρινίζεις βασικές λεπτομέρειες.

• Like 1
Δημοσ.

μήπως έχει onboard ο επεξεργαστής και έχεις βάλει το hdmi η οποίο καλώδιο στην μητρική αντί για τη κάρτα γραφικών (δεν ξέρω αν εχουν οι amd onboard βέβαια :P)

Οι FX δεν έχουν onboard, οι APUs όμως έχουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...