sam75 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 ειμαι αναμεσα στα 2 ,στα λεφτα ειναι κοντα σχεδον τα ιδια... πιο να επιλεξω και γιατι ;
RigasGR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Εγω πηρα το P9 οχι το Lite. Αλλα το P9 Lite ειναι ποιο καινουργιο, το P8 νομιζω οτι εχει καλητερο επεξεργαστη. Στα υπολοιπα ειναι ιδιο, εκτος της μπαταριας που ειναι 3000 στο P9 και εχει 6αρι Android απο το εργοστασιο. Δες και εδω στο gsmarena που τα εχω συγκριση. Και το P8 εχει καλητερη οθονη. http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=7983&idPhone1=7006
sam75 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Εγω πηρα το P9 οχι το Lite. Αλλα το P9 Lite ειναι ποιο καινουργιο, το P8 νομιζω οτι εχει καλητερο επεξεργαστη. Στα υπολοιπα ειναι ιδιο, εκτος της μπαταριας που ειναι 3000 στο P9 και εχει 6αρι Android απο το εργοστασιο. Δες και εδω στο gsmarena που τα εχω συγκριση. Και το P8 εχει καλητερη οθονη. http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=7983&idPhone1=7006 τα εχω δει και απο κοντα τα ξερω τα κινητα, το θεμα ειναι στο live τι γινεται...οχι στα χαρτια. οποτε θελω καποιον που να τα εχει η να τα ειχε και τα 2. εσυ εχεις διαφορετικο κινητο καμια σχεση.
RigasGR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αν τα θες για καμερα φορανε της Sony απο το P7 και μετα. Ειχα P7 και εχω φιλους με P8 οχι Lite. 9αρι Lite λιγοι εχουν, αλλα η καμερα ειναι σιγουρο οτι ειναι Sony. Στα υπολοιπα νομιζω τα specs διαβαζεις και βλεπεις τι θες.
sam75 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αν τα θες για καμερα φορανε της Sony απο το P7 και μετα. Ειχα P7 και εχω φιλους με P8 οχι Lite. 9αρι Lite λιγοι εχουν, αλλα η καμερα ειναι σιγουρο οτι ειναι Sony. Στα υπολοιπα νομιζω τα specs διαβαζεις και βλεπεις τι θες. σε ευχαριστω φιλε. θελω καποιον ομως που να εχει η ειχε τα συγκεκριμενα κινητα...
papeipa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 P9 lite υπάρχει βίντεο στο YouTube αλλα είναι στα ιταλικά .
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 σε ευχαριστω φιλε. θελω καποιον ομως που να εχει η ειχε τα συγκεκριμενα κινητα... Για ποιο λογο καποιος που ειχε το P8 να το δωσει για να παρει το P9 lite???
sam75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Για ποιο λογο καποιος που ειχε το P8 να το δωσει για να παρει το P9 lite??? Γιατι το p9 lite ειναι dual sim...και το χρειαζομαστε αρκετοι P9 lite υπάρχει βίντεο στο YouTube αλλα είναι στα ιταλικά . το ειδα..στα Ελληνικα θελω αλλα δεν παιζει τιποτα καλο,αργα τα ζωα μου πανε οι Ελληνες.
panos9553 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εγω πηρα το P9 οχι το Lite. Αλλα το P9 Lite ειναι ποιο καινουργιο, το P8 νομιζω οτι εχει καλητερο επεξεργαστη. Στα υπολοιπα ειναι ιδιο, εκτος της μπαταριας που ειναι 3000 στο P9 και εχει 6αρι Android απο το εργοστασιο. Δες και εδω στο gsmarena που τα εχω συγκριση. Και το P8 εχει καλητερη οθονη. http://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=7983&idPhone1=7006 Το p9 lite εχει ποιο δυνατο chipaki απο το p8.. Γιατι το p9 lite ειναι dual sim...και το χρειαζομαστε αρκετοι το ειδα..στα Ελληνικα θελω αλλα δεν παιζει τιποτα καλο,αργα τα ζωα μου πανε οι Ελληνες. Αν εψαχνες και λιγο δεν θα ηταν κακο εδω και 12 μερες το εχει βγαλει ο ανθρωπος και τα λεει και πολυ ωραια..
sam75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Το p9 lite εχει ποιο δυνατο chipaki απο το p8.. Αν εψαχνες και λιγο δεν θα ηταν κακο εδω και 12 μερες το εχει βγαλει ο ανθρωπος και τα λεει και πολυ ωραια.. το ειδα το review χτες, δεν λεει και πολλα ο τυπος...δεν κανει συγκριση κλπ. Οταν λες καλυτερο chipaki ; εννοεις το CPU or GPU ; το P8 το μεγαλο θυμαμαι φοραει κορυφη CPU ισαξιο με τον snap 801 .
AlienTechGR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 το ειδα το review χτες, δεν λεει και πολλα ο τυπος...δεν κανει συγκριση κλπ. Οταν λες καλυτερο chipaki ; εννοεις το CPU or GPU ; το P8 το μεγαλο θυμαμαι φοραει κορυφη CPU ισαξιο με τον snap 801 . Ούτε καν... Είναι πολύ πιο κάτω ο Kirin 930 του P8 σε σχέση με τον Snapdragon 801.
panos9553 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 το ειδα το review χτες, δεν λεει και πολλα ο τυπος...δεν κανει συγκριση κλπ. Οταν λες καλυτερο chipaki ; εννοεις το CPU or GPU ; το P8 το μεγαλο θυμαμαι φοραει κορυφη CPU ισαξιο με τον snap 801 . Συγγνωμη αλλα την μια αργα τα ζωα μου πανε οι Ελληνες την αλλη δεν λεει και πολλα ο τυπος.. Μαλλον εσυ πρεπει να κοιταξεις εσενα πρωτα..γιατι ολα λαθος τα λες και ισωπεδωνεις (το p8 φοραει πολυ low end cpu-gpu που το ειδες το κορυφαιο?)..κανε μια ερευνα πρωτα bench και τετοια και μην τα περιμενεις ολα στο πιατο..
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εγω βασικα ουτε με τον τιτλο του θεματος βγαζω και πολυ ακρη. Τι παει να πει 3gb οχι το lite???Δηλαδη για το p9 λες??? Γιατι το p9 lite ειναι dual sim...και το χρειαζομαστε αρκετοι Και γιαυτο το λογο θα δωσει καποιος το p8(ειδικα αν το ειχε παρει και ακριβα)για να παει στο P9 lite του skroutz για να χει δικαρτο??
sam75 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 P8 όχι το Lite!! Άρα είναι το κανονικό p8. Εγώ θέλω δικαρτο, γούστα είναι αυτά φίλε μου
ziaba Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 P8 όχι το Lite!! Άρα είναι το κανονικό p8. Εγώ θέλω δικαρτο, γούστα είναι αυτά φίλε μου αφού θες διακριτό που κολλάει το π8 το απλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα