άδικος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δε το θυμάμαι, αλλά ίσως είναι η αντίστοιχη σειρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ψαχνω για μια σειρά αρκετά παλια θα έλεγα δεκαετια 90 που απ'οτι θυμαμαι, την εβλεπα μικρος στη τηλεόραση (ισως αντ1) οπου καποιοι ανθρωποι ειχαν βρεθει σε ενα αλλο πλανητη και προσπαθουσαν να στήσουν αποικία..Μονο αυτο θυμαμαι σαν γενικο story...anyone;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Αυτή πρέπει να' ναι http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt0108758%2F&ei=IFn-UJWhK6qx0AWo7YCYDQ&usg=AFQjCNFJXBqO1VuHj4uENHhXLyVV7S2uUA&bvm=bv.41248874,d.d2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα παιδες, θυμαμαι οτι ειχα δει μια ταινια πριν απο αρκετα χρονια, με εναν τυπο ο οποιος εψαχνε αλλους πολυ τυχερους ανθρωπους για να παιξει μαζι τους τη 'ρωσικη ρουλετα' με ενα ρεβολβερ φυσικα για να δει ποιος ειναι πιο τυχερος απο αυτον. Θυμαστε ποια ταινια ειναι αυτη; EDIT: Τη βρηκα παιδια: http://www.imdb.com/title/tt0220580/ (καμμια φορα το μυαλο κολλαει στα google search strings....) Πολυ καλη ταινια btw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Αυτή πρέπει να' ναι http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt0108758%2F&ei=IFn-UJWhK6qx0AWo7YCYDQ&usg=AFQjCNFJXBqO1VuHj4uENHhXLyVV7S2uUA&bvm=bv.41248874,d.d2k Δε ξερω αν είναι αυτη ρε γμτο..Απ οτι ειδα την ψιλοκραζουνε αυτη τη σειρα αλλα εω θυμαμαι πως ηταν αρκετα καλη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέτρια η σειρά. Εδώ και αρκετό καιρό την έχω αφήσει στην μέση. Θυμάσαι κάποιον απ' τους ηθοποιούς; Έπαιζαν και 2 πιτσιρίκια, το αγοράκι είχε στην αρχή κάποιο πρόβλημα υγείας πριν φύγουν απ' την Γη. Αν σου θυμίζει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δε ξερω αν είναι αυτη ρε γμτο..Απ οτι ειδα την ψιλοκραζουνε αυτη τη σειρα αλλα εω θυμαμαι πως ηταν αρκετα καλη.. Mηπως λες αυτο που εβαλε απο τα πρωτα προγραμματα το Μεγκα οταν ξεκινησε με μια βαση στη Σεληνη και κατι χερουλια του λεωφορειου για πιστολια που πεταγαν λειζερ? http://www.imdb.com/title/tt0072564/?ref_=sr_1 H πρωτη εκπομπη του Μεγκα το '89, αμεσως μετα την αναγγελια εναρξης του καναλιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iahabibi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν σας έχω κάτι ζόρικο.Πριν καμιά 12-15αριά χρόνια, σε τοπικό κανάλι του Βόλου έβαζε μια ταινία στο ΤΡΤ (αν θυμάμαι καλά το concept της)ήταν μια ομάδα απο παιδιά, και κάπου πήγαιναν σε ένα βουνό και κάνανε κάτι τύπου εξερευνήσεις.. σε μια φάση βρίσκουν κάτι κειμήλια, σταυρούς και τέτοια ( η μουσική ήταν ψιλό αρρωστημένη).η επόμενες σκηνές που θυμάμαι ήταν άνθρωποι σε ένα άλλο περιβάλλον νεκρό απο φύση, γκρίζο. με βροχή δηλητίριο . οι τύποι ή και τα παιδιά φορούσανε πλαστικές στολές ώστε να προστατευτούνε.παίζει να παιζε και κανά διαστημόπλιο κουβούκλιο που τους μετέφερε σε αυτό το κόσμο.πρέπει να το βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν σας έχω κάτι ζόρικο. Πριν καμιά 12-15αριά χρόνια, σε τοπικό κανάλι του Βόλου έβαζε μια ταινία στο ΤΡΤ (αν θυμάμαι καλά το concept της) ήταν μια ομάδα απο παιδιά, και κάπου πήγαιναν σε ένα βουνό και κάνανε κάτι τύπου εξερευνήσεις.. σε μια φάση βρίσκουν κάτι κειμήλια, σταυρούς και τέτοια ( η μουσική ήταν ψιλό αρρωστημένη). η επόμενες σκηνές που θυμάμαι ήταν άνθρωποι σε ένα άλλο περιβάλλον νεκρό απο φύση, γκρίζο. με βροχή δηλητίριο . οι τύποι ή και τα παιδιά φορούσανε πλαστικές στολές ώστε να προστατευτούνε. παίζει να παιζε και κανά διαστημόπλιο κουβούκλιο που τους μετέφερε σε αυτό το κόσμο. πρέπει να το βρω. To ειχα δει και εγώ αυτο το έργο μικρός,με ειχε κανει να χάσω τον ύπνο μου για μερικά βράδια αλλα δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιο ειναι. Ελπίζω να μας πει κάποιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν παιδιά, ψάχνω και εγώ να βρω κάτι. Αυτό που ψάχνω έχω την εντύπωση πως πρέπει να είναι 2-3 ταινίες (σε στυλ franshise) ή mini-series. Το είχα δει στην τηλεόραση, συγκεκριμένα στο Star αν θυμάμαι καλά, και είχε παιχτεί σίγουρα πριν το 2004 (από τότες έχω να ανοίξω τηλεόραση). Το κόνσεπτ ήταν ως εξής. Ήταν ένας άνεργος συγγραφέας που έψαχνε να βρει διάφορες ιστορίες για να γράψει και να βγάλει ως προς το ζην. Ο ίδιος δεν είχε καθόλου λεφτά στην άκρη και τον συντηρούσε η κοπέλα του η οποία δούλευε και αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν συγγραφέας και αυτή σε εφημερίδα ή πρέπει να δούλευε σε πανεπιστήμιο, δεν θυμάμαι και πολύ καλά. Ο άνδρας έγραφε ιστορίες επιστημονικής φαντασίας που υποτήθεται ότι συνέβησαν στην πραγματικότητα. 2 ιστορίες που είχε γράψει, που τις θυμάμαι καλά ήταν οι εξής: στην 1η ιστορία, εξωγήινοι από τον Άρη είχαν στείλει μια πέτρα στην Γη, η οποία λειτουργούσε σαν πύλη για τον πλανήτη τους. Όσοι άνθρωποι την εβρισκαν και την ακούμπαγαν τότες διακτινίζονταν στον Άρη και οι Αριανοί τους κάνανε πειράματα. Τελικά ο ήρωας κατάλαβε τι παίζει με την πέτρα και την κατέστρεψε. Στην 2η ιστορία ήταν ένας χοντρός μαθηματικός ιδιοφυία αλλά είχε πρόβλημα με τον εαυτό του επειδής ήταν χοντρός και δεν μπορούσε να κάνει μια κοπέλα να τον ερωτευτεί. Έψαξε κάπου και βρήκε ένα "μαγικό" φίλτρο που τον έκανε ποιό ελαφρύ και από τον αέρα. Αυτά θυμάμαι πάνω κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν παιδιά, ψάχνω και εγώ να βρω κάτι. Αυτό που ψάχνω έχω την εντύπωση πως πρέπει να είναι 2-3 ταινίες (σε στυλ franshise) ή mini-series. Το είχα δει στην τηλεόραση, συγκεκριμένα στο Star αν θυμάμαι καλά, και είχε παιχτεί σίγουρα πριν το 2004 (από τότες έχω να ανοίξω τηλεόραση). Το κόνσεπτ ήταν ως εξής. Ήταν ένας άνεργος συγγραφέας που έψαχνε να βρει διάφορες ιστορίες για να γράψει και να βγάλει ως προς το ζην. Ο ίδιος δεν είχε καθόλου λεφτά στην άκρη και τον συντηρούσε η κοπέλα του η οποία δούλευε και αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν συγγραφέας και αυτή σε εφημερίδα ή πρέπει να δούλευε σε πανεπιστήμιο, δεν θυμάμαι και πολύ καλά. Ο άνδρας έγραφε ιστορίες επιστημονικής φαντασίας που υποτήθεται ότι συνέβησαν στην πραγματικότητα. 2 ιστορίες που είχε γράψει, που τις θυμάμαι καλά ήταν οι εξής: στην 1η ιστορία, εξωγήινοι από τον Άρη είχαν στείλει μια πέτρα στην Γη, η οποία λειτουργούσε σαν πύλη για τον πλανήτη τους. Όσοι άνθρωποι την εβρισκαν και την ακούμπαγαν τότες διακτινίζονταν στον Άρη και οι Αριανοί τους κάνανε πειράματα. Τελικά ο ήρωας κατάλαβε τι παίζει με την πέτρα και την κατέστρεψε. Στην 2η ιστορία ήταν ένας χοντρός μαθηματικός ιδιοφυία αλλά είχε πρόβλημα με τον εαυτό του επειδής ήταν χοντρός και δεν μπορούσε να κάνει μια κοπέλα να τον ερωτευτεί. Έψαξε κάπου και βρήκε ένα "μαγικό" φίλτρο που τον έκανε ποιό ελαφρύ και από τον αέρα. Αυτά θυμάμαι πάνω κάτω.Πρόσφατα το ξανά «βρήκαν» για αυτό το ξέρω http://en.wikipedia.org/wiki/The_Secret_Adventures_of_Jules_Verne Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Πρόσφατα το ξανά «βρήκαν» για αυτό το ξέρω http://en.wikipedia.org/wiki/The_Secret_Adventures_of_Jules_Verne Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δυστηχώς δεν είναι αυτό που ψάχνω. Δεν ήταν με τον Ιούλιο Βερν, θα το θυμόμουν αν ήταν με αυτόν. Η συγκεκριμένη σειρά που αναφέρεις έχει μόνο 22 επεισόδια και ειναι ολόκληρη ανεβασμένη στο youtube. Κοίταξα μερικά από αυτά και διαπίστωσα ότι δεν είναι αυτή. Αυτό που θυμαμαι με την σειρά που ψάχνω είναι ότι πρέπει να ήταν 2-3 ταινίες σε στυλ franshise ή 2-3 επεισόδια σε στυλ mini-series, γιατί θυμάμαι ότι το κανάλι Star το έπεζε από τις 9 το βράδυ μέχρι πολύ αργά την νύχτα, μετά τις 1, μάλλον είχε βάλει όλα τα επεισόδια συνεχόμενα για να τα δείξει μια και καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laikos123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 ψάχνω το όνομα απο ένα anime που παιζόταν στο σταρ πρίν 4-5 χρόνια τουλάχιστον.Μπορείτε να μου πείτε όνοματα;Ήταν ένα που οι ήρωες είχαν όπλα με ψυχή αν δε κάνω λάθος ή κατι τέτοιο. το βρήκα... το όνομα είναι shaman king Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν παιδιά, ψάχνω και εγώ να βρω κάτι. Αυτό που ψάχνω έχω την εντύπωση πως πρέπει να είναι 2-3 ταινίες (σε στυλ franshise) ή mini-series. Το είχα δει στην τηλεόραση, συγκεκριμένα στο Star αν θυμάμαι καλά, και είχε παιχτεί σίγουρα πριν το 2004 (από τότες έχω να ανοίξω τηλεόραση). Το κόνσεπτ ήταν ως εξής. Ήταν ένας άνεργος συγγραφέας που έψαχνε να βρει διάφορες ιστορίες για να γράψει και να βγάλει ως προς το ζην. Ο ίδιος δεν είχε καθόλου λεφτά στην άκρη και τον συντηρούσε η κοπέλα του η οποία δούλευε και αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν συγγραφέας και αυτή σε εφημερίδα ή πρέπει να δούλευε σε πανεπιστήμιο, δεν θυμάμαι και πολύ καλά. Ο άνδρας έγραφε ιστορίες επιστημονικής φαντασίας που υποτήθεται ότι συνέβησαν στην πραγματικότητα. 2 ιστορίες που είχε γράψει, που τις θυμάμαι καλά ήταν οι εξής: στην 1η ιστορία, εξωγήινοι από τον Άρη είχαν στείλει μια πέτρα στην Γη, η οποία λειτουργούσε σαν πύλη για τον πλανήτη τους. Όσοι άνθρωποι την εβρισκαν και την ακούμπαγαν τότες διακτινίζονταν στον Άρη και οι Αριανοί τους κάνανε πειράματα. Τελικά ο ήρωας κατάλαβε τι παίζει με την πέτρα και την κατέστρεψε. Στην 2η ιστορία ήταν ένας χοντρός μαθηματικός ιδιοφυία αλλά είχε πρόβλημα με τον εαυτό του επειδής ήταν χοντρός και δεν μπορούσε να κάνει μια κοπέλα να τον ερωτευτεί. Έψαξε κάπου και βρήκε ένα "μαγικό" φίλτρο που τον έκανε ποιό ελαφρύ και από τον αέρα. Αυτά θυμάμαι πάνω κάτω. Πρόσφατα το ξανά «βρήκαν» για αυτό το ξέρω http://en.wikipedia.org/wiki/The_Secret_Adventures_of_Jules_Verne Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δυστηχώς δεν είναι αυτό που ψάχνω. Δεν ήταν με τον Ιούλιο Βερν, θα το θυμόμουν αν ήταν με αυτόν. Η συγκεκριμένη σειρά που αναφέρεις έχει μόνο 22 επεισόδια και ειναι ολόκληρη ανεβασμένη στο youtube. Κοίταξα μερικά από αυτά και διαπίστωσα ότι δεν είναι αυτή. Αυτό που θυμαμαι με την σειρά που ψάχνω είναι ότι πρέπει να ήταν 2-3 ταινίες σε στυλ franshise ή 2-3 επεισόδια σε στυλ mini-series, γιατί θυμάμαι ότι το κανάλι Star το έπεζε από τις 9 το βράδυ μέχρι πολύ αργά την νύχτα, μετά τις 1, μάλλον είχε βάλει όλα τα επεισόδια συνεχόμενα για να τα δείξει μια και καλή. Το βρήκα τελικά, έψαχνα το The Infinite Worlds of H.G. Wells. Έφαγα όλο το ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα